Мъж Телец - 6

• 63 865
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Разбрахме се с въпросния човек. наистина ми е отговарял от любезност-каза ми,че ме възприема само като приятелка Simple Smile Няма какво да го мъча, насила никой не можеш да накараш да те обича Simple Smile  Ама ме дразни-прати ми смс,че бил в сауната-ето това ме дразни-явно вижда,че имам чувства само си играе с мен, ноаз съм виновна,че му позволявам. Но приключих с него Simple Smile А на вас съфорумци пожелавам Весело посрещане на Новата година, мн сбъднати мечти и незабравими мигове с хората до вас! Simple Smile Hug

# 406
Разбрахме се с въпросния човек. наистина ми е отговарял от любезност-каза ми,че ме възприема само като приятелка Simple Smile Няма какво да го мъча, насила никой не можеш да накараш да те обича Simple Smile  Ама ме дразни-прати ми смс,че бил в сауната-ето това ме дразни-явно вижда,че имам чувства само си играе с мен, ноаз съм виновна,че му позволявам. Но приключих с него Simple Smile А на вас съфорумци пожелавам Весело посрещане на Новата година, мн сбъднати мечти и незабравими мигове с хората до вас! Simple Smile Hug

Еее, сънито, съжалявам, че не станаха нещата с теленцето при теб. Поне сега си наясно и няма повече де се тормозиш"има или няма "чувства към теб... Желая ти успех, да си намериш твоя човек, който  някъде те чака  Sunglasses

Ние почваме да празнуваме...  ura  ще изпращаме старата  година и ще посрещаме новата newsm18

# 407
  • Под звездите

Не се дразни не си играе с теб, а те бъзика такива са като видят че някой им се връзва и се кефят, затова с тази зодия не трябва да проявяваш слабост, спри да му обрущаш внимание и продължи напред

# 408
  • Под звездите
Забравих да кажа, че са големи маниаци на тема дрехи, парфюми, козметика, но всичко от най-високия клас. Може да умират от глад, но дрехата и парфюма трябва да са от най-висока класа. Друго не носят!

Не знам дали е така за всички телета, защото това въобще не важи за моето теле ! Mr. Green  Никак не е по скъпите дрехи и парфюми...ама никак не го влече всичко това, напротив, много е скромен Rolling Eyes  Това нормално ли е...?  newsm78

Весело изкараване на новата 2012 година и от мен!   bouquet

оф и моя е такъв над 20 години се опитва да ме отучи да харча ама аз не му се давам Joy Joy Joy

# 409
  • Под звездите
★ ° . .    . ☾ °☆  . * ● ¸ .   ★ ° :.  . • ○ ° ★  .  * .   ☾   .   °  . ● .    °☆  ¸. ● .  ★  ★ ° ☾ ☆ ¸. ¸  ★ ° . .    . ☆☼                               HAPPY NEW Y E A R    2 012 ☼  . * ● ¸ .   ★ ° :.  . • ○ ° ★  .  * . To All of you ♥ ♥   °☆  ¸. ● .  ★  ★ ° ☾ ☆ ¸. ¸  ★ ° . .    . ☾ °☆  . * ● ¸ .   ★ ° :.  . • ○ ° ★  .  * .   ☾   .   °  . ● .    °☆  ¸. ● .  ★  ★ ° ☾ ☆ ¸. ¸  ★ ° . .    . ☾ °☆  . * ●

° _██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\ *. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•

Наздравя  !!! cheers

# 410
Здравейте и от мен . ЧНГ 2012 на всички вас с много хубави и весели моменти и щастливи мигове!
Изчетох цялата 1ва тема с кориците  Sunglasses много сте готини и как точно описвате мъжете телци направо не мога да повярвам.
Аз съм лаик относно зодии , но мога да кажа че ми е доста интересно да чета описаното до тук!
Моята история накратко аз съм жена Телец с ацд. Близнаци и луна в Скорпион - труден характер признавам си без бой. Sunglasses Мъжа с когото имам връзка в момента е Телец за подробности и асцендент не зная.
Мога само да споделя че такава спокойна връзка не съм имала никога до сега а същевременно ме кара да се чувствам жена по всякакъв възможен начин.
Нещата при нас са сложни аз след дълга връзка , която завърши потресаващо зле и бях наранена доста. Той от своя страна е обвързан - дълга връзка която няма бъдеще (поне така твърди).
Май и двамата не знаем какво искаме точно  Laughing Laughing но на мен започва да ми става едно любовно вече , а той го дава равнодушно за сега. Понякога ми се иска да изкрещя "Липсваш ми" но ината ми ме спира явно ... пък и знам че не трябва да го правя за сега излизаме от 1 месец само.

# 411
  • където мечтите се сбъдват
Четейки тази тема, лично за себе си аз започнах да разбивам един мит за телците,а именно,че са верни и предани партнъори  Sad Май има доста изневеряващи сред тях  Rolling Eyes

# 412
   Изневеряват само при определени обстоятелства.
   Ако телецът в постоянната си връзка се чувства разочарован, отблъснат, нещастен, предаден,
   то той ще започне да търси любовта на друго място.

# 413
  • Варна
А защо не потърси любовта, без да залъгва жената с която е.. (и явно не е (вече) любовта)

# 414
   Думата ми беше, че една от причините за изневяра е предателството от страна на съпругата/приятелката му,
т.е. преди той да изневери, на него вече са му изневерили.
   А раздялата е въпрос на време.

# 415
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:20 от Seslava

# 416
Разберете го правилно - кравата ще изневери само ако с жена си дълго време е нещастен. Някои от причините за нещастието са липса на разбиране и синхрон и секс. Кавгите не са от тези причини, дори и кравата да не е права, да си признае грешка в кавгата, това няма да е причина за нещастие. Не се заблуждавайте, че са упорити и винаги налагат своето. Жените които имат крава вкъщи ще потвърдят че кравата се съобразява винаги с тях. Единствената причина да пренебрегне идея на жена си е финансовата. Не се опитвайте да вкарате в шаблон поведението на кравите, не забравяйте че това са си отделни индивиди и възпитанието играе 90% роля в изграждането на личността. В крайна сметка кравата иска до себе си жена, която да е чаровна, красива, нежна, спокойна, забавна и да готви страхотни манджи и всичко това трябва да е обвито в чувствителност, искреност, вярност и доброта. Когато чуя "моля те", "благодаря" и "заповядай" няма причина да се чувствам нещастен и да мисля за каквито и да било глупости. Когато употребявате тези думи в комбинация с усмивка и добронамереност получавате крава, на която можете да разчитате винаги за всичко и на всичкото отгоре ще ви е вярна и добра към вас, ще ви защитава пред всички и няма да позволи да падне косъм от главата ви, ще ви се радва и ще се старае да не греши и наранява чувствата ви.
Не забравяйте че всяко действие е предизвикано от освобождаването на спусък. Ти правиш това, аз правя онова. Дръжте се прилично, изглеждайте добре, бъдете жени и ще получите това което искате.

Ти не си момичето на кравата ако:
си алчна
си груба
си невъзпитана
си глупава
си грозна
си дебела
си егоистка
си вглъбена в егото си
си самовлюбена
си неестествена

# 417
Честита нова година сладурчета
 Joy
Много здраве и любов да ни донесе..., щото другото е вятър  Joy

И аз, като Стефанел съм изненадана, колко изневеряващи кравички има! Тези около мен са "бетон" и мислех, че верността им е генно заложена  Laughing ...ама, РедБул е прав  - всеки с номера си...
ДжейСи, тва телетата са много издръжливи животни  Joy По главите им скачат, ушите им хапят - няма! Той си е решил, че тва е жената  Joy
ДжесиДжей, добре дошла   bouquet ...а що не му казваш, че ти липсва не разбрах?!
Сеслава, много ме зарадва твоята зодия (по обясними причини  Sunglasses ) и като знам, какво правят близначките с конкуренцията, май май нямаш големи проблеми  Laughing ..любопитно ми е обаче, след твоята първоначална активност към телетата, следва ли отдръпване в периода им на застой???

# 418
   Изневеряват само при определени обстоятелства.
   Ако телецът в постоянната си връзка се чувства разочарован, отблъснат, нещастен, предаден,
   то той ще започне да търси любовта на друго място.

Напълно съм съгласна с теб. Имам 2ма познати мъже телци и 2мата са предани към половинките си.
Аз от своя страна като женско теленце мога да кажа за себе си, че не поглеждам на страни дори не забелязвам останалите мъже когато съм щастлива във връзката си. Мога да се отдам на 100% на човека до себе си но само ако аз го реша . Да наистина тогава няма мърдане ставам властна и с чувство за собственост , но това по-скоро идва от страха да не бъда предадена. Не зная до колко мъжете и жените телци си приличаме  Laughing

# 419
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:21 от Seslava

Общи условия

Активация на акаунт