Мъж Телец - 6

• 63 799
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Даже ми го дигнаха самочувствието и то много ,щото реших че няма смисъл да се занимавам с толкова смотани хора и  не се жалвам ,просто споделям ,щото нямам какво да правя в момента  и си намирам забавление Laughing Много сте интересни ,ако кажеш че не харесваш скорпионите  - не ти е пуснала или се смачкано самочувствие ,жалване .Не бе ,то няма как да имаш само лоши качества и някой да те харесва  Joy

# 511
Тельо87, ама не е хубаво така да слагаш под знаменател всички от тази зодия  Mr. Green Много тинейджърски разсъждаваш, като за Телец...колко време си бил с твоята скорпинка? Месец два , година...?

Това клише за привличането на противоположностите е толкова старомодно
   и абсолютно невярно, че чак е смешно.
   Още ли не се научихте, че Телецът /а и повечето зодиакални знаци/
   търси хармонична връзка?!
   А такава няма как да се получи с противоположен на него характер.

Съгласна съм  с написаното горе Laughing  Като захванахме зодиите и съвместимосттта между тях ,  ти JC лично как мислиш, може ли  да бъде връзката между Телец и Стрелец/ жена/  и между Телец и Козирог/ жена/ хармонична? Thinking  ... че ми стана интересно  Rolling Eyes

Моя телю е  бил женен за жена Стрелец,имат и деца,  но след много години са се разделили,/ тя го оставила, заради друг /  а след това е имал едногодишна връзка с жена Козирог, и каза че била  много грижовна, спокойна, уравновесена, визуално си я харесвал... и сексуално му харесвала също и каза , че бил доста хлътнал по нея Embarassed но  след  година са се вазделили, та  явно  нещо го смущавало в тази връзка... newsm78  все още не ми казва , какво  Laughing

Та си мисля, че като е толкова грижовна, хубава и му е било гот с нея , що не е останал с нея Blush Е верно, че  историята е , че тя един ден си взела куфарите и му казала, че си тръгва...ей така, уж без явна причина Rolling Eyes и той каза, че тя направила това, защото искала той да я моли да се върне,  той не го направил Rolling Eyes Защото ако го направил, ще и минели "женските хитри номерца" ...а това било манипулация от нейна страна. Може би е така, съгласна съм донякъде  Rolling Eyes  После тя се скъсала да реве за него и да  го търси на чата, на скайпа, но той не се върнал повече ...Направо се чудя на телето?  newsm78 Но чуденката ми е, ако му е било хубаво с тази жена, все пак е могъл да си я вземе обратно и да и прости, тоест да поговорят, но уви не...а и са били  кроили планове да живеят съвместно, даже тя се била преместила в неговия град и той намерил квартира за да живеят там... Rolling Eyes
След като знае, че са били номерца от нейна страна и че тя наистиана нямала намерение да го напуска, защо тогава  не е приел извиненеито и...а я пуснал така  да се каже , с лека ръка  Rolling Eyes  newsm78

Не мога да схвана телешката психика бе хора, помогнете...  Rolling Eyes

Сега казва, че с мен, като цяло  му е най-хубаво и хармонично,  като сравнява с предишните си връзки...и аз като наивна риба-шаран, му  вярвам, че е така, ама си викам, да не ми " сваля звезди" само ... Crazy

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 17:42 от waterlady17

# 512
   Връзка Телец - Стрелец не е от най-успешните.
   Стрелецът държи на своята свобода и независимост, и трудно може да се подчини на телешката природа. Телецът пък държи той да е ръководещият в една връзка, т.е. да има повече власт /ама не с лоши намерения и отношение/, с което пък Стрелецът не може да се съгласи, той просто не може допусне да се подчинява на някого.
   Връзка Телец - Козирог е доста по-успешна. Макар и Козирог да държи нещата да стават така, както той иска, се държи доста по-меко от Стрелецът и двата знака могат да успеят да се нагодят един към друг.
   Не се коси толкова за миналата му връзка.
   Имай му доверие. Може да го е издразвала с някакво флиртуване с други мъже, или пък с натиск за нещо... Не го притискай за информация по въпроса. Ще ти я даде сам, когато и ако реши да го направи.
   Телец не сваля звезди. Или обича и остава на едно място, или не обича и си тръгва.

# 513
JC, много ти благодаря, токова точно си го казал Hug Да, нямам намерение  да тормозя моя  телю за миналите връзки, ще го оставя сам да реши, кога да сподели, ако въобще иска да сподели... Rolling Eyes

А какво мислиш, за съвместимостта,  между Телец и Риби/ жена/  Sunglasses  с асцендент Рак/ ако въобще това е от значение де  Embarassed/  Успешно ли е?

# 514
Значи аз не съм има връзка с жена стрелец ,но имам една добра приятелка стрелец, и си мисля че са много готини стрелците ,могат да са силни ,да са слаби ,весели през повечето време ,супер позитивни ,можеш да им кажеш всичко и няма да правят проблеми ,абе за мен са  супер зодия ,имат си негативните качества ,но толкова положителни имат че ги преглъщам с лекота  Laughing
Козирозите много се разбираме имам много познати и най-добрият ми приятел е козирог ,мислим в една посока ,единствено лошо при тях е че са големи ПЕСИМИСТИ и им трябва някой който да ги подкрепя ,както и при телето  ,само тва да го нямаше ,иначе са супер .
Рибите съм имал 2 връзки с риби одавна ,те ме харесаха Simple Smile  ,аз ги уважавам много ,въпреки че не се получиха дълги връзки ,но са внимателни и ми е спокойно с тях ,но в тая връзка идва момента в който рибата си за дава въпроса да ли я  обичаш и все се мъчи с някакви въпроси дали всичко е наред  -НЕ БЕ ,ОБИЧА ТЕ просто ,телеца като му е добре е пасивен и оставя нещата на течението и си се радва на спокойната любов или ...бъркам  Laughing

# 515
 ...
   Имай му доверие. Може да го е издразвала с някакво флиртуване с други мъже, или пък с натиск за нещо... Не го притискай за информация по въпроса. Ще ти я даде сам, когато и ако реши да го направи.

Много си прав, по  скоро е с натиск за нещо... newsm78  защото каза, че тя била много точна и не флиртувала с други. В това отношение се бил чувствал доста спокойно с нея...за Козирига става дума...

# 516
Значи аз не съм има връзка с жена стрелец ,но имам една добра приятелка стрелец, и си мисля че са много готини стрелците ,могат да са силни ,да са слаби ,весели през повечето време ,супер позитивни ,можеш да им кажеш всичко и няма да правят проблеми ,абе за мен са  супер зодия ,имат си негативните качества ,но толкова положителни имат че ги преглъщам с лекота  Laughing
Козирозите много се разбираме имам много познати и най-добрият ми приятел е козирог ,мислим в една посока ,единствено лошо при тях е че са големи ПЕСИМИСТИ и им трябва някой който да ги подкрепя ,както и при телето  ,само тва да го нямаше ,иначе са супер .
Рибите съм имал 2 връзки с риби одавна ,те ме харесаха Simple Smile  ,аз ги уважавам много ,въпреки че не се получиха дълги връзки ,но са внимателни и ми е спокойно с тях ,но в тая връзка идва момента в който рибата си за дава въпроса да ли я  обичаш и все се мъчи с някакви въпроси дали всичко е наред  -НЕ БЕ ,ОБИЧА ТЕ просто ,телеца като му е добре е пасивен и оставя нещата на течението и си се радва на спокойната любов или ...бъркам  Laughing

Ама ти с тия стрелци и козирочки, имал ли си връзка? Това ме интересува...а не, дали са приятели с телците Laughing Телеца с всеки е приятел, няма врагове  Mr. Green
А за рибите , да прав си... Joy  на моменти се чудим , мнителни сме, дали ни обича истински, като че нямаме много вяра в себе си... Rolling Eyes Рибите, като рачките имаме много нужда от гушкане...и да ни се показва любовта, ако може по честичко  Laughing Понеже самите ние много сме любвиобилни, и много обичкаме да гушкаме и мачкаме теленцето си и да му показваме постоянно своята привързаност и обич...
Но аз с моя телю по принцип, се чувствам прекрасно... Той не говори много за чувствата си, но ги показва...а това ми стига!  Heart Eyes  Просто трябва да му се доверя , че ме обича...и да не се шашкам Blush

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 18:08 от waterlady17

# 517
НЕ нямал съм и не съм казал че са приятели ,казвам само че за мен лично най си заслужават те да са ми приятели  Laughing
За стрелеца за връзка бих се замислил сериозно ,щото може да са супер готини ,но не може да им имаш пълно доверие на понякога шантавата глава  Laughing Иначе за козирога не се замислям Laughing

# 518
НЕ нямал съм и не съм казал че са приятели ,казвам само че за мен лично най си заслужават те да са ми приятели  Laughing
За стрелеца за връзка бих се замислил сериозно ,щото може да са супер готини ,но не може да им имаш пълно доверие на понякога шантавата глава  Laughing Иначе за козирога не се замислям Laughing
А добре, сега те разбрах  Simple Smile

# 519
Е много се радвам за вас ,че се обичате  Grinning Не се мъчи с излишни въпроси ,а си го обичай и той ще те обича

# 520
Е много се радвам за вас ,че се обичате  Grinning Не се мъчи с излишни въпроси ,а си го обичай и той ще те обича
Точно това смятам да правя, да си го обичкам  Heart Eyes Много бих искала и се надявам,  аз да съм жената в живота му  Rolling Eyes за мен съм си убедена, че ТОЙ е мъжа , с който искам да остарея  Blush

# 521
какво мислиш, за съвместимостта,  между Телец и Риби/ жена/  Sunglasses  с асцендент Рак/ ако въобще това е от значение де  Embarassed/  Успешно ли е?
  Рибите са изключително подходящи за Телец. Променливото и непостоянно асцендентно Раче едва ли ще повлияе отрицателно върху връзката ви. Така че - спокойно, нямаш причина да се притесняваш.  
Но като Риби и Рак, внимавай да не изпаднеш в някаква емоционална пропаст или крайност. Подчертавай своите положителни рибешки качества, не потъвай в съмнения, самокритичност или песимизъм. Гледай винаги положително на живота, забавлявай го, грижи се за него и всичко ще е наред.
   Междувпрочем, бих дал съвет към всички жени. Вслушвайте се в споделеното от Телците /макар, че то е малко/ и не повтаряйте грешките на бившите, с които те вече са се разделили.

# 522
Не може да живееш с мен, всичко да е наред и в един момент без явна причина просто да станеш и да си тръгнеш. Щом това е което искаш, хващаш пътя и врата отворена за теб обратно няма. А козирозите са склонни на такива малоумни постъпки.
Скорпионите са чудесни и жените, и мъжете. Верни приятели, малко страхливички, но иначе са сърцати.

Telio87 - това е темата за мъжът зодия телец, не е нито за жена, нито за мъж скорпион. Отрицателниет мнения, които изсипа смятам за неоснователни и по-лошото без доказателства. Още по-малко пък си някакъв критерии за миродавност. Естествено, че ще пробваме със скорпиони, телци, стрелци, близнаци и останалите. Всъщност, ти кой си че да ме съветваш да не пробвам със скорпион и то го пишеш с такава категоричност все едно нещо зависи от теб или някой ще те вземе насериозно. Не се изцепвай така, защото по твоята логика всички набор 87 са тъпанари. Не е приятно. Желателно е да не засягаш никого. Не забравяй, че 85% от характера ти е възпитанието, 5% са житейския ти опит и 10% е образованието. Виждаш колко малка част от характера е образованието - действай! 10-те процента са напълно постижими.

# 523
хаха - аз съм критерии за мен си и за тея дето ме послушат ,тези които не уважават себе си да се борят  и  да си харесват скорпионите ,просто споделям на някой в пространството да има една на ум ,тва че темата е за телетата нема значение ,тва собствеността  не е чак толкова важна  Laughing

# 524
А ти с тея проценти си много зле между другото ,тва пък от къде го измисли

Общи условия

Активация на акаунт