... че ми стана интересно
все още не ми казва , какво
Е верно, че историята е , че тя един ден си взела куфарите и му казала, че си тръгва...ей така, уж без явна причина
Но чуденката ми е, ако му е било хубаво с тази жена, все пак е могъл да си я вземе обратно и да и прости, тоест да поговорят, но уви не...а и са били кроили планове да живеят съвместно, даже тя се била преместила в неговия град и той намерил квартира за да живеят там... 

Да, нямам намерение да тормозя моя телю за миналите връзки, ще го оставя сам да реши, кога да сподели, ако въобще иска да сподели...
с асцендент Рак/ ако въобще това е от значение де
,аз ги уважавам много ,въпреки че не се получиха дълги връзки ,но са внимателни и ми е спокойно с тях ,но в тая връзка идва момента в който рибата си за дава въпроса да ли я обичаш и все се мъчи с някакви въпроси дали всичко е наред -НЕ БЕ ,ОБИЧА ТЕ просто ,телеца като му е добре е пасивен и оставя нещата на течението и си се радва на спокойната любов или ...бъркам
защото каза, че тя била много точна и не флиртувала с други. В това отношение се бил чувствал доста спокойно с нея...за Козирига става дума...
,аз ги уважавам много ,въпреки че не се получиха дълги връзки ,но са внимателни и ми е спокойно с тях ,но в тая връзка идва момента в който рибата си за дава въпроса да ли я обичаш и все се мъчи с някакви въпроси дали всичко е наред -НЕ БЕ ,ОБИЧА ТЕ просто ,телеца като му е добре е пасивен и оставя нещата на течението и си се радва на спокойната любов или ...бъркам
на моменти се чудим , мнителни сме, дали ни обича истински, като че нямаме много вяра в себе си...
Просто трябва да му се доверя , че ме обича...и да не се шашкам
Не се мъчи с излишни въпроси ,а си го обичай и той ще те обича
Много бих искала и се надявам, аз да съм жената в живота му
с асцендент Рак/ ако въобще това е от значение де Препоръчани теми