Мъж Телец - 6

• 63 761
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • където мечтите се сбъдват
Telio87,ти какви качества търсиш в една жена?Кое е най-важно за теб?Аз ще ти кажа дали рачките ги притежаваме.

# 586
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Здравейте,

за Telio87 предполагам си телец(попаднах на темата случайно) и много ама подозрително много разсъжденията ти приличат на депресивното състояние, което беше обзело мъжа ми преди няколко години. Същите маниакални залитания, самовлюбени изказвания и нелогични обобщения. Еднакви тревоги маскирани под мъдри анализи за зодии и техните АБСОЛЮТНИ характеристики-Като под индиго сте двамата! И след твоите постове, зодията ТЕЛЕЦ ще ми е любима!  Laughing

И какво сега...жалко ама няма да се втурна да му търся жена-риба...та да разбере какво е идилична хармония и безметежно щастие, защото в книгите пише, че неговата и моята зодия са невъзможна зодиакална комбинация!   hahaha   hahaha

На всички други със здрави нерви  Hug

# 587
Не са самовлюбени изказваният ми ,просто попринцип съм земен човек и нямам огромно самочувствие и го разбирам това ,а имам доста прилични качества ,които доста хора могат само да мечтаят ,та съм си заслужил малко "поощрение",спрямо други който не са ,чак толкова Laughing .А иначе ДА има малко нещо ,като депресия ,щото нещо не ми върви и знам защо ,но е силно казано депресия.+ тва нямам какво да правя и имам доста време за разсъждения в момента .Мойте тревоги са относно изкарване на парите ,душевният мир,който искам да запазя и  намиране на истинският човек до мен,който да ме обича истински  ,тва са ми тревогите в живота

# 588
"след твоите постове, зодията ТЕЛЕЦ ще ми е любима!  Laughing" - защо ще ти е любима,кажи конкретно  Laughing
Ееееее пак съживих тая тема ,ама тя ми е като стара любов - болка ,но и слабост.Тая тема много ми е дала и за тва си я цення Laughing

# 589
  • Варна
Четох, четох... налагах си да не пиша, но вече не мога! Тельо87, първо, това са стремежите и желанието на всеки човек - да е финансово осигурен/независим и да открие човек, с който да се чувства щастлив и обичан! Телец, Риби, Скорпион, Африканец, Канадец, умен, глупав, беден, дебел, слаб, чалгар, поет, стругар, който и да е - най-интимните мечти са свързани с любов и независимост. Второ не обощавай толкова уверено защото изглежда много нелепо! Всеки човек притежава всякакви качества - и лоши, и добри, в зависиост от това с какви хора общува и в какви ситуации е попадал някоя черта става по - изразена и обратното. Не искам да звуча наставнически, но във форума се ценят обективните и добронамерени мнения - на теб ще ти омръзне да пишеш и да се чувстваш неразбран! Като един Телец би трябвало да си по-умерен, опитай!  Peace

# 590
Е ,глей са кви сте ,не давате на едно теле да е категорично и крайно - Лоши хора такива  Laughing,ДА Radost много ясно че ще ми омръзне ,знаеш че безмислените неща ме дразнят и ми писва,ДА Radost - ако се  замисля съвсем леко ,щях да се сетя веднага че няма смисъл от всичко ,което съм написал да го споделям  - да де ,ама вече гледам да не се замислям , да не пазя толкова хората и да съм леко груб заради мен си  Joy Егоистче ще ставам  Joy И мисля че така е по-добре и за мен и за вас Laughing

# 591
Като под индиго сте двамата! И след твоите постове, зодията ТЕЛЕЦ ще ми е любима!  Laughing
На всички други със здрави нерви  Hug
Сромността...дааа....скромността. Защо ми е любима зодията ТЕЛЕЦ ще обяснявям на сина ми след някоя друга петилетка!!  Peace  Peace
Telio78, kато ще се ласкаеш ок ама поне ме цитирай точно!  ooooh!

Btw...ще ти мине и на теб! Не го приемай толкова несериозно. Все пак ми е минало през главата и безпогрешно разпознавам симптомите!  Peace

# 592
   С ядосан Телец не е най-подходящата тактика да се спори,
   да му се дудне, да го критикувате, да го обвинявате...
   С ядосан Телец просто е нужно да се отнесете така
   "Мили приятелю, какво те измъчва, какво те огорчи..."
   Проявете разбиране, мило и човешко отношение.
   Знаете, че Телец смята, че почти винаги е прав.
   И би уважавал всеки, който се съобразява с това му качество.
   Не му излизайте навъпреки. Това е основна грешка, кято правят някои жени с него.
   Ей това ме кефи в моята жена - иди й разправяй, че Телец е кофти  Joy
   Не можеш я убеди. Само защото е влюбена в мен, смята всички Телци за прекрасни хора.  Grinning

# 593
 "Ей това ме кефи в моята жена - иди й разправяй, че Телец е кофти  35
   Не можеш я убеди. Само защото е влюбена в мен, смята всички Телци за прекрасни хора."
Ей ,как ме зарадва  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing И аз си мислих ,така почти за всички телци 8 Laughing Laughing Laughing
DiAS - не се лаская чак толкова просто съм любопитен ,какво искаше да кажеш с тва - дава ти право на дуплика  Laughing,а иначе мойта депресия ли е ,какво е ,знам как да се оправя със почти всичко  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 594
Hehehehe Telio87, ама ласкай се колкото ти душа "сака" ...Аз ли ще те спирам?!
 Stop
Този "данък" го платих преди няколко години на живо и онлайн не ми е интересно. Пак ти казвам ще ти мине...с или без големи големи поражения върху безценното ти височайшо его. Sorry ама дупликата на ме блазни да продължавам с тази дискусия.  Peace

# 595
Еей, боже не мога да позная темата бе, голямо раздвижване  Laughing не мога да ви смогна да ви чета, а камо ли да пиша  hahaha

Аз много се надявам да не случва да видя моя телю  като ураган, щото сигурно ще се шашна  #Crazy  а някак си  не мога никак да си го представя такъв разбеснял се  Rolling Eyes  

С ядосан Телец не е най-подходящата тактика да се спори,
   да му се дудне, да го критикувате, да го обвинявате...
   С ядосан Телец просто е нужно да се отнесете така
   "Мили приятелю, какво те измъчва, какво те огорчи..."
   Проявете разбиране, мило и човешко отношение.
   Знаете, че Телец смята, че почти винаги е прав.
   И би уважавал всеки, който се съобразява с това му качество.
   Не му излизайте навъпреки. Това е основна грешка, кято правят някои жени с него.
   Ей това ме кефи в моята жена - иди й разправяй, че Телец е кофти  Joy
   Не можеш я убеди. Само защото е влюбена в мен, смята всички Телци за прекрасни хора.  Grinning

Колко време сте заедно ? Тя от самото начало на връзката ви ли е била такава"кротка"...или ти в последствие , с много любов си я "опитомил"?   Laughing

# 596
prilepche кажи често ,така като се замислиш кой прави повече компромиси във връзката телец - скорпион ,за мен е ясно ,а и ми е интересно ти какво му харесваш на телеца
Telio87, за да има връзка и двамата трябва да правят компромиси  Wink. Нашите не съм ги мерила на кантар  Naughty, понякога той, понякога аз, по - важното е да обичаш, разбираш и да избягваш караници и да изживяваш хубави моменти с човекът, с които си.
На въпросът ти какво му харесвам на телеца - не харесвам масови и еднотипни хора, а телецът е различен. Харесвам дълбочината на душата му, уважавам хора които отстояват мнението си и още много неща  Wink

# 597
Да ,права си ,да не кажеш ,че не съм го казал Laughing
Просто някакси ми се вижда ,че телеца обича по силно в тая връзка и се чудя ,((въпреки че не бях достатъчно дълго с мойта скорпионка за да го разбера ,щото нещо не можах да преодолея прекаленото и проблеми и не можа да ми докаже любовта си )),тва скорпионите можете ли да сте верни на един човек и да го обичате истински и в болка и в радост Laughing А и скорпионската любов ми е малко странна ,въпреки че се опитвах да си я обесня  Grinning
А и като че скорпионите не можете да видите и оцените основните качества на телеца,някакси ми се вижда неразбран в такава връзка телеца,а и ние  не можем да ви разберем,така  и  не разбрах какви качества имате освен  - емоционалност,сексуалност,"спортна злоба"  и че пазите тайни ,ама тва не са качества кой знае кви  ,поне така ми се струва   - тва да сме различни не ни е цел или дълбочина  на душата

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 20:29 от Telio87

# 598
Абе, Белла дойде ли ти акъла в главата smile3534 ,раче малко откачено smile3532 не се обиждай са ,просто ти се радвам  newsm62

# 599
Да ,права си ,да не кажеш ,че не съм го казал Laughing
Просто някакси ми се вижда ,че телеца обича по силно в тая връзка и се чудя ,((въпреки че не бях достатъчно дълго с мойта скорпионка за да го разбера ,щото нещо не можах да преодолея прекаленото и проблеми и не можа да ми докаже любовта си )),тва скорпионите можете ли да сте верни на един човек и да го обичате истински и в болка и в радост Laughing А и скорпионската любов ми е малко странна ,въпреки че се опитвах да си я обесня  Grinning
А и като че скорпионите не можете да видите и оцените основните качества на телеца,някакси ми се вижда неразбран в такава връзка телеца,а и ние  не можем да ви разберем,така  и  не разбрах какви качества имате освен  - емоционалност,сексуалност,"спортна злоба"  и че пазите тайни ,ама тва не са качества кой знае кви  ,поне така ми се струва   - тва да сме различни не ни е цел или дълбочина  на душата

Мога да говоря за себе си, че съм вярна до болка (имала съм 2 връзки с телец- едната 4 години, другата 7 и никога не съм хойкала). Просто вярвам, че ако тръгна да изневерявам, значи нещо не е наред и не ми е там мястото. В крайна сметка кого ще лъжа себе си или него?
Смея да твърдя, че съм била с него и в добро и лошо, макар да знам че за телеца не винаги съм го показвала, което е моя грешка. Или по-скоро различие в разбирането ни за подкрепа. Аз също смятам, че той не винаги е бил до мен  Naughty, но не защото е истина, а защото аз не съм го почувствала Wink Все пак да не забравяме, че: "ако някой не ни обича, както на нас ни се иска, не означава, че не ни обича от все сърце"  Simple Smile
А, че сме странни е факт и то безспорен  Laughing. Понякога е възможно и сами да не се разбираме, но с малко повече самоанализ, нещата влизат в релси. Телетата  Blush, просто сте нашата противоположност и за това доста се разминаваме, а и като казвам различни, не казвам, че ви е цел, но това е едно от нещата, които аз харесвам в телеца, че не е като всички.  Wink
Относно качествата..тук не смятам, че зодиака играе важна роля, според мен всичко е въпрос до човек.

Общи условия

Активация на акаунт