.Ние сме в шах искате ли ни или не,а във вашите глави май всичко си е ОК и не виждате никакъв проблем...........или поне не го споделяте
.Аз съдя по моето "теле" де,то е ясно че не всички сте така
. Снощи ме ядоса,ама много ,не сме се карали, но реших че това вече наистина ще е края.Колкото и да искам да съм с него и моето търпение има предел
и ме накара да изживея един от най-прекрасните дни в живота ми(макар да беше един съвсем обикновен неделен ден)........за което му благодарих ,разбира се
.

.Ние сме в шах искате ли ни или не,а във вашите глави май всичко си е ОК и не виждате никакъв проблем...........или поне не го споделяте
.Аз съдя по моето "теле" де,то е ясно че не всички сте така
. Снощи ме ядоса,ама много ,не сме се карали, но реших че това вече наистина ще е края.Колкото и да искам да съм с него и моето търпение има предел
и ме накара да изживея един от най-прекрасните дни в живота ми(макар да беше един съвсем обикновен неделен ден)........за което му благодарих ,разбира се
.
и всичко ще е ок.

я кажи тогава как ще разберем харесал ли е 'мусаката' като си мълчи само и се пули като 'теле'
.Стори ми се прекалено подробен и глупав
.А за останалото и аз мисля като теб,ама явно не искам да приема голата истина и не ми стиска да сложа край и да се откажа..........а и не искам да го правя
.Ще изчакам още малко,може пък да се наредят нещата
и аз стигам до това заключение,ама тогава пък да ме остави,защо толкова го мисли и премисля?! До сега би трябвало да е наясно със себе си.
.Той готви.......и то добре
. Препоръчани теми