ЮЛИ 2007!

• 29 499
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Ками, редактирах се, намираше го за спам и за това не се отваря.  Peace
Завиждам ви за срещите.  Heart Eyes
Ивчо ми лази на нервната система тази сутрин. Не иска да яде, как успя да излъже баща си и седна на компютъра, той пък му намери някакви игрички и само претенции, това да, това не  Twisted Evil Полудях и го изнудих да яде, защото иначе няма тв и т.н. Яде, къде ще ходи  Mr. Green Номера работи в последните две седмици... Първата седмица като се беше разболял и човека реши, че е в отпуска и ще прави каквото си иска и ще яде каквото си иска. Естествено, баща му бе на мнение, че е болно детето и да яде каквото иска, така или иначе не яде. Да ама той съвсем се стопи, прижълтя, чак лекарката като отидохме на контрола и ми направи забележка. От тогава изнудвам, щом яде всичко в градината ще яде и в къщи.  Twisted Evil

# 616
  • sf
Ние бяхме на състезание в Самоков, а вико остана при баба си, Роки стана 9та от 50 момичета, които са с 2 и 3 години по-големи от нея, много е щастлива  Laughing
После спряхме в Панчарево да ядем кюфтета  Mr. Green  сега забърках смес за едни овесени курабийки, ама нещо не ми се струва,че ще се получат  Thinking

Утре ще сме из Южния парк

# 617
  • София
Някой има ли впечатления от Мустакова във Вита? Съвсем случайно открих, че на Кая й свирят гърдите и искам спешно някой да я чуе, но помня, че веднъж бях недоволна от някоя педиатърка там, не помня коя.

# 618
  • sf
Аз чак недоволна не съм била, но сравнени с Масларски няма как да са добри  Confused не че не са добри,де
А сигурна ли си ,че са гърдите, понякога идва от носа , но изглежда сякаш са гърдите
Но идете да я чуят,де и после пиши, дано не е сериозно  Hug

# 619
  • София
точно от гърдите, допрях си ухото и я карах да диша дълбоко, а иначе го чух съвсем случайно, докато я преобличам. Общото й състояние е много добро, преди това бяхме няколко часа в парка. Ще отидем сега до Вита и ще видим.

Отказахме се да ходим, сега нищо не се чува. Решихме, че ако й има нещо е по-добре да отидем при лекар, когото познаваме, в понеделник.

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 18:30 от ayka

# 620
Странно,кажи после какво са казали след прегледа.Времето е такова,вече яко с вируси и незнаеш от къде може да излезе нещо.Вече няколко приятелки ми казват че децата им повръщат няколко пъти и след това все едно нищо.
Взех Надина,много доволна,с червени бузи,събрала впечатления.От нетърпение цял ден не ядох,само кафета набивах и съм много щастлива сега.Има ли са изцепки разбира се в тяхната стая,като с аги събрали 4 те приятелки,счупили вратата на банята,няколко пъти свличали пердето.Но инъче разходките из гората там много са я впечатлили,носи неща дето е намерила в гората и разбира се всеки ден басейн,всеки ден детска дискотека и пижамено парти.Чакам снимките им с нетърпение!
Вики,право на Роки,страхотна е!

# 621
  • София
Браво на Роки Hug
Аз съм на пълни обороти,плюс преди 7 дни ми свърши днес пак Twisted Evil нещо става говорих с док във вторник ще се видим или е хормонална или е киста спукана Crazy
Айка ако е след разходка силно вероятно някой стечен сопол да се е закачил и да е свирнал,по добре при вашия си док.
Вико няма да дойда в южния излиза ми скъп

# 622
Хм,Иве на хормонално ми прилича,а ти имала ли си киста по принцип?
И на мен в южния ми е скъпо,затва и го мразя.
На Надина банските и изведнъж с аумалели и двата чифта,знам че не е сезон но ако някъде видите бански цели или половинки за 8г.,128размер свиркайте.

# 623
  • sf
ААа то и аз го мразя тоя парк,ама Д. и компания ще се пускат на някакъв маратон там, то ние с Вико ще се крием из крайните площадки, няма да припарвам до изкушенията.

Яна, на БСФС-то със сигурност има бански, предполагам и по спортните магазини.

Айка, може и ако е тичала много пак така да се получи.

# 624
  • София
Бански по това време само по плувнитебасейни,дианабад на Д му е близо.
Имах кисти от инвитро препаратите Twisted Evil Twisted Evil,нямада умирам надявам се.Ама мож и извратено да ви се вижда,ако ми кажат че трябва да ме режат ще комбинирам с пластика Joy Joy Joy

# 625
  • София,
Иве не се притеснявай просто от времето е, нали понякога се случва някакво такова изравняване, миналата година и при мен се получи подобно нещо и ходих на лекар и нищо нямаше, десет дни ми тече и накрая ми спря. Дано няма нищо!
Вики браво на Роки, все повече успехи и желая.  Hug
Аз днес излязох за сефте от няколко дни, бях на лекции - малко да се разнообразя  Hug.

# 626
  • София
Положих ги,днес не са спали.Някой ходил ли е в полша скоро?

# 627
къде пък се сети за Полша? Laughing

Вики, браво на Роки, много е сладка Hug

Айка, сигурна съм, че нищо й няма. Не знам за какво свирене говориш, но нещо подобно се чува, когато се втечни секрет при кашлица, най-вероятно и това не е де, просто споделям. Имам голяма молба - напиши ми рецептата на овесените сладки  Hug

Оставихме си детето в Банско, сега сме си тримата вкъщи. Никола е ужасно доволен там, сдуши се с едно момиченце и едно момченце почти колкото него, на мен ми е много тихо и спокойно вкъщи без него, но пък ужасно липсва, някак неестествено е без него

Валери няма Т вече, хрема също почти няма, остава кашлицата, която борим с хустагили умкалор. Апетит обаче няма никакъв, за твърда храна имам предвид

# 628
Вики браво на Роки .Още много успехи за напред. Hug
Аз пак съм на работа .И  после съм отпуска.УРааааааааааа.

# 629
  • София
ДУ
Обмисляме за коледа или нг да идем при свекър ми в полша,за това разпитвам

Общи условия

Активация на акаунт