Еми идете де защо да не отидете, какво по хубаво от това да се обикаля по света
.Чудим се днес какво да правим, времето е прекрасно, ще се поразходим някъде няма начин,
. Весел и слънчев ден на всички.Кирова приятна почивка на тебе - имаш нужда!!!
.
. Весел и слънчев ден на всички.
. Вероника всеки ден си променя мнението и иска нещо различно, а за Ицо да не говорим - той иска айфони, таблети - всеки ден рови по сайтовете и сравнява цените и само ми показва - мамо виж това колко е ефтино, виж онова
, а аз исках нова пералня, ама май пак няма да ме огрее - вчера моя мъж "волю - неволю" я разглобил, купил нова част и я сглобил и вчера ме кара да пера, за да я пробваме- а то било задушница
, ако и беше добавил и още 600 оборота на центрофугата и щях да го призная - но това още не е открил как става!

. Не че не ми се иска де, но финансите уви не го позволяват 

Ще го поръчам. Искам да купя двуместна шейна с волан, имате ли идея къде да ходя. По принцип се замислих, че не е много добре да получават толкова подаръци за Коледа (от дядо от леля от баба...много стават). От друга страна пък може да им остава удоволствието да ги затрупват с подаръци два пъти годишно (и на РД), а да огранича безповодното купуване на играчки, което се опитвам да направя отдавна
.Росито и Жорко са съседчето от първия етаж и майка му 
.От Комсед взех Лего , но й го дадохме веднага.Неприятно е ,че малкият също иска да реди с нас ( по скоро да руши) и общо взето нищо не успяваме да направим.Съответно Еви се сърди и така.....................