ЮЛИ 2007!

• 29 497
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • София,
ДУ
Обмисляме за коледа или нг да идем при свекър ми в полша,за това разпитвам

Еми идете де защо да не отидете, какво по хубаво от това да се обикаля по света Peace.
Чудим се днес какво да правим, времето е прекрасно, ще се поразходим някъде няма начин,  Peace. Весел и слънчев ден на всички.
Кирова приятна почивка на тебе - имаш нужда!!! Peace

# 631
Иве студ е Полша , иначе е много красиво  Peace
В кой град?
Браво на Вероника   bouquet
Следващата среща - пушачките навън / аз включително /:)
Мислили сте вече за Коледни подаръци на децата???? Аз днес се сетих, че трябва да се купуват, а идея си нямам какво Confused

# 632
  • Sofia
ДД!
Аз бях на лекции до сега - сега почивка Grinning
За подаръци - Сашо е лесен - ще караме на ЛЕГО тази година. Друго не се котира при него напоследък. Диди ми е по-сложна.

# 633
  • На края на вселената!
Каката сигурно ще получи колело от дядката, че наличните са й малки вече. Халата иска от дядото нова количка за кукли, въпреки че получи такава лятото и е още нова.
Отивам да замеся тесто за пица и да си довърша маникюра после.

# 634
  • София,
Тоя дядка е още далече по моите изчисления Mr. Green, нито съм мислила нито ми се мисли Joy. Вероника всеки ден си променя мнението и иска нещо различно, а за Ицо да не говорим - той иска айфони, таблети - всеки ден рови по сайтовете и сравнява цените и само ми показва - мамо виж това колко е ефтино, виж онова Whistling, а аз исках нова пералня, ама май пак няма да ме огрее - вчера моя мъж "волю - неволю" я разглобил, купил нова част и  я сглобил и вчера ме кара да пера, за да я пробваме- а то било задушница Rolling Eyes, е пере де, поне това е добре- като чисто нова е, и палчето дето се отваря люка ми е сменил, изчистил я отвътре с прахосмукачката, лъснал я и вика - ето нова е Heart Eyes, ако и беше добавил и още 600 оборота на центрофугата и щях да го призная - но това още не е открил как става! Crossing Arms

# 635
  • София
Дани, няма да се оплакваш!  Simple Smile

Ние май сме поръчали за Коледа бебе, което яде/пишка/ака и т.н. Ще видим като пишем писмото дали това ще е желанието.

Снощи бях на Хелоуин, ще пусна утре снимки да ме видите що за вампир съм  Laughing

# 636
  • sf
ДУ
Закарах Вико, сега ще пооправя из нас,че цяла седмица само кочина правеше.

Айка, то и истинското бебе яде/пишка/ака.  Wink

За Коледа Вико е лесен- някой конструктор и кило пластелин и готово, Вероника ми е по-на грижа, направо нямам идея.

# 637
Добро утро!
И аз заведох децата като много се чудих за Надина щото тия дни е много уморена,спи доста,вчера имаше кисилини.Пътуването на връщане им е било тежко с тея звои а и си личи че там не са спали много и доста са дивели,разбира се я взех без глас.Тя не повръща на път и лошо не и става,но много деца са повръщали.Нямаше търпение да иде на градина и да си види приятелките,ще видя как ще я взема.Вчер бяхме на рож. ден на детето на кумата в клубче на нейна приятелка и не й смятаха време престои,така се измориха децата и аз.Една аниматорка с микрофон и силна музика все едно бяхме на сватба,и много хора.После се прибрахме и спахме и тримата.
И аз така за Никола лесно,той също е на тема конструктори,но за Надина незнам.Тя от година и нещо е на тема къщи и малки куклички.Такива ситни дребни нещица и на всяко държи и следи,мини обувчици,мини гребенчета,абе трудна работа.

# 638
  • София
ДУ
и аз ги заведох,немога повече.Пих едно кафе и сега перални чистене и тн.
Ние вчера също на РД и при нас една с микрофон егати викането,то и една зала деца и родители #Crazy клуба беше в блока на Рокси,ако чете да знае че липсва и се сещаме за нея

# 639
  • София,
ДУ или ДД вече
А с тези викащи говорителки - децата не ги ли е страх, или те са по големи вече, не са бебета и трябва някой да ги забавлява.
Днес ми е ужасно тъп ден, ей така нищо не ми се прави, Вероника обаче стана още в 7.30 - гладна била, та сега дремя тук пред компа. Множго ми е студено и се чудя дали да излизаме днес, следобед сме на логопед, а аз трябваше да ходя до библиотеката да си потърся някои учебници, че имам да правя пак курсови работи, а нещо хич не ми се почва -  не ми е дошла музата!!! ooooh!
Айка това акащо, ядящо и пишкащо бебе и ВЕроника го иска от миналата година, но се убеждавам че не е е за нея. Самата кукла е доста голяма и тежка - тя няма да може да я разнася. На моята приятелка миналата година им донесе дядката такава кукла на момиченцето, та играха веднъж с нея - но определено са малки - немогат да я носят, карат ме аз да им сменям памперсите, да я храня и т.н. както кзва ВИки - то и истинското бебе го прави това, по добре за едно такова да се грижим Joy. Не че не ми се иска де, но финансите уви не го позволяват Confused.

# 640
аксесоарите за теци кукли са ужасно скъпи  Shocked

Бубе, все забравям да ти благодаря за хубавите книжки, в тази на Никола съм направо влюбена Hug

Никола се разплува от лигня тези дни и баба му не само че не му прави забележка, но и се лигави с него. Сутринта по телефона му дръпнах една караница, дано да има поне малко ефект. Вашите деца лигавят ли се? Мойто от едно известно време много се лигави. Гледам, че едното детенце, с което играе е по същия начин, ама пък другото е много сериозно, що не гледа от него Crossing Arms

Играчките са поръчани.Никола иска от доста време багер с един зъб, тази година пак ме кара да искаме такъв от дядо К. Аз му казах, че едва ли ще може да му донесе такъв,защото няма такива детски играчки а той ми отговори, че ако каже на джуджетата, те ще направят. Съответно моят отговор беше, че джуджетата правят само безопасни играчки, а този зъб може да бъде опасен за децата. Тогава Никола реши да поръчаме на джуджетата багер с един мек безопасен зъб  Shocked Рових се сутринта за някакво подходящо багерче за Давид и най-накрая намерих багер с един зъб  Grinning Ще го поръчам. Искам да купя двуместна шейна с волан, имате ли идея къде да ходя. По принцип се замислих, че не е много добре да получават толкова подаръци за Коледа (от дядо от леля от баба...много стават). От друга страна пък може да им остава удоволствието да ги затрупват с подаръци два пъти годишно (и на РД), а да огранича безповодното купуване на играчки, което се опитвам да направя отдавна

# 641
Мойте същото говорят,че каквото и да си измислят дори да го няма по магазините дядо им Коледа ще го направи с джуджетата.Ми те от толкова играчки вече нямат никакви специални желания,презадоволени са и уж желани неща като получат не игратя кой знае колко с тях,няколко дни се занимават после се захвърлят при другите.Такова им е поколението.И аз така за новата година предпочитам да се раздват на много не големи подаръци дето викаше Вики те се радват на количеството вече повече.
Нали преди къщите и дребните куклички на Надина й бяха страст бебетата,до 5 тата година все бебета искаше и аксесоари за тях.И аз на 4 й подарих такова бебе че имаше вече братче близо на две и двамата се грижиха за бебето,ще го возят в количката и ще го разнасят не берете грижа.Наскоро нали ви разказвах дето си хранила Надина бебето борн с прясно мляко и каква смрад беше после,тайно взимала от хладилника,и с пудинг го беше хранила.В Марсел преди имаха и имитации на такива бебета анабел и борн.Но поне борна е без батерии,а бягам от продукти с батерии.

# 642
  • Асеновград
Тедо се лигави , освен това започна с нецензурните думи.
Дядо Коледа ще донесе кола с дистанционно , нали написахме писмо вече , даже се чудя дали да не ги опаковам отделно - колата и дистанционното  Mr. Green.И аз мразя играчки с батерии , ама това иска , ще се прежаля.Искам от Англия да му купим детски фотоапарат , защото умира да снима , а вече 2 апарата потрошихме безвъзвратно с изпускане.
Напоследък нещо се е бъгнал , постоянно реве за мен.Сутринта рева по телефона , че като се събудил ме нямало и не можал да ме гушне.В събота пък ходиха на вилата , сам си оправи багажа с голям ентусиазъм и после плака , че много ще му липсвам.
Сетих се нещо смешно , в събота се разхождахме двамата по паркове и градинки , на едно място има акумулаторни колички , качват децата за не знам си колко време срещу левче.Аз не ги харесвам тези колички и не му давам да се вози на тях.Той видя едно дете да кара двуместна кола и ме пита дали може да се качи при него  Laughing.Аз казах "не" и той попита защо.Казах , че защото родителите на детето няма да позволят и той ме пита "А моите родители ще позволят ли ?" и аз включих , че не съм използвала май тази дума.Питам го "Ти знаеш ли кои са твоите родители?" и той отговори "Да , баба , дядо , леля , кака , тати и Росито и Жорко." Joy.Росито и Жорко са съседчето от първия етаж и майка му  Laughing.

# 643
  • София
Лигавят се Twisted Evil Twisted Evil даже много.
Марти има такива шейни на бул България в посока център преди Т каблешков от дясно има магазин за спортни колела там видях оня ден но не съм питала и влизала.Тъкмо ще дойдеш на гости

# 644
здравейте  Hug
Вчера обикалях в Хиполенд и се чудех какви ще са им коледните подаръци.Ева все още нищо не е казала, мисли още  Grinning.От Комсед взех Лего , но й го дадохме веднага.Неприятно е ,че малкият също иска да реди с нас ( по скоро да руши) и общо взето нищо не успяваме да направим.Съответно Еви се сърди и така.....................
Това бебе й го купихме за миналата Коледа.Често съм се дънила в избор на подаръци ,но това май е най голямата ми грешка.Както е казала Дани ,бебето е тежко, аксесоарите са много скъпи, освен това Ева все още не може да го храни и обслужва сама  Crazy Crazy
Напсоледък многос е заигра със мишока Зузу незнам си какво .Но нейният нещо се повреди и само цвърчи ,а не ходи.Та май такова нещо ще й вземем Grinning
Виктор ми е лесен  Grinning
Много родители има Тедо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт