ЮЛИ 2007!

• 29 494
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Асеновград
Ками , отслабнали са му батериите , затова не ходи  Laughing , нашия вече и не цвърчи и никой не се сеща да купи нови батерии  ooooh!.

# 646
не е от това Били, сменихме ги ,но не тръгва  Rolling EyesЕва казва , че вече е стар и затова не може да ходи Grinning

# 647
Аз за Коледа хич няма да го мисля. Миналата година му изпълних всичките желания, интереса беше минимален  Crossing Arms По-добре май нещо, което не очаква...  newsm78 Пепи и на мен ми е лесен, той не разбира още.
Марти, мисля, че гледах в Хиполенд такива шейни  newsm78
И Мариян много се лигави. Всеки път му обяснявам, че хич не обичам лигавщината, ноо....деца. Дразни ме, че и  момичешки работи прави - крещи/пищи/, няма да ми бъдел приятелКА  Mr. Green
Ходихме този уикенд до Сапарева баня - топнахме и Пепи. Душата в началото го беше страх и стоеше като препариран.Но после се отпусна и почна да цапоти  Grinning Но много жега в тоз хотел, а и водата доста гореща, сигурно към 40 градуса  ooooh!

# 648
Уинксче, кога е черният петък, важи ли за онлайн пазаруване извън САЩ, заслужават ли ди намаленията и всички търговци ли правят?  Hug

# 649
  • София,
Вярно голяма игра пада с тези хамстерчета, нашите имат две и писта имат и става голяма игра, викат цикат, карат се. И на Вероника се беше повредил нещо, но баща и го оправи, незная какво му беше, но не бяха само батерийте. newsm78
Вероника на последък иска да и купим такава кукла от тези тип барби - но да е Рапунцел с много дълга коса, виждали ли сте някъде такава, аз дори идея си нямам какво представлява! Peace

# 650
  • Асеновград
Дани , аз купувах точно Барби Рапунцел септември.От обикновен детски магазин в Асеновград , около 40 лв беше , имаше допълнителни кичури коса , които се прикрепват с фиби тип "въшки" и такива , които се свалят от косата , четка и още нещо , май , аксесоар за коса за детето.Поразгледай се в магазините , където има Барби по принцип.
Ето я - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8933 , но съм сигурна , че я взех за по-малко пари.
Черния петък е  петък след Деня на благодарността , значи 25 ноември тази година.

# 651
мерси, Били  Hug Уинксче, чакам отговори на другите въпроси от списъка  Laughing

Барби Рапунцел има в джъмбо Peace

Иве, мерси за отговора Hug

# 652
  • София
Кая снощи доста кашля и днес я оставихме вкъщи. По обяд даже ми гостува в офиса за час и нещо, защото баща й беше зает, аз пък не можех да отсъствам днес, за  щото приключвам нещо, та си я прехвърляхме. Следобед ходиха при Беличева, чисти са дробовете, само от ларинкса идвал проблемът, изписала е Ериус и още нещо, не знам какво точно. Утре ще остана с нея вкъщи. Като звъннах сутринта да кажа на госпожата, че днес Кая няма да ходи, т.к. много кашля, тя ми каза, че пак дълго е издържала, защото всички деца от групата преболедували...Чудя се кога да я пусна пак, по-нататък ще преценя, но сигурно пак ще се разболее бързо, явно сезонът е такъв...

Аз със сигурност ще й взема някакво такова бебе, защото отдавна иска, а и предполагам, че ще си играе наистина с него, но ми е полезно, това което казвате за тежестта, и че трудно се хранят, ще търся някакво максимално опростено в такъв случай.

# 653
явно вирусът е такъв, ларингитен. Интересно, че при Никола, който си е правил често ларингити, протече много атипично, само с Т, но пък Валери го кара с цялата му хубост...бързо да се оправя Кая и я пусни като оздравее естествено, как кога

# 654
  • Бургас
явно вирусът е такъв, ларингитен. 
Peace
А при нас и с трудна кашлица, бавно затихваща.

Като се разприказвахте за подаръци от дядо Коледа и се присетих да изхвърля една торба разглобени играчки. Сортирах, приготвила съм ги и след малко като излизам ще се озоват на бАклука.  Mr. Green
Ама какво е това детенце не знам.  Twisted Evil Няма играчка, която да не разглоби на съставните й части и чак тогава си играе с нея, не може да е цяла, трябва да е изкормена -  каросерията... тавана... ремаркето... и каквото още се сетите и така играе  ooooh! На баща си прилича - инженер ще става човека Mr. Green

# 655
  bouquet
Ограмотихте ме Simple Smile
Тези мишки Зузу хич и не ги знаех  Embarassed
Ина със сигурност ще получи кукла. Голяма мания са и! Може по 1 час да ги разхожда, говори им, прави си ги на семейства и се разиграват едни сценки  Crazy
Искам и някакъв сет за рисуване да и взема , че да си прибира всички фулмастерчета , пастели и моливи на едно място, че ми омръзна по 5 кутийки да вадя и прибирам  Blush
Замислех се и за лего  newsm78 Отдавна не съм и вземала конструктор, а преди време доста си играеше с едни на Фишър прайс  Rolling Eyes
И то стана ........................ сума отново  ooooh!
Ама си е хубаво на Коледа да има подаръци Simple Smile
Вкъщи отново се гледат филмчета на Бейби Айнщайн, от къде се сети за тях идея си нямам, но си ги гледа с удоволствие, повтаря думи и се забавлява, което е прекрасно за мен  Mr. Green
А забравих - Ина също се лигави   Crossing Arms Даже на моменти прекалява и ме изкарва извън нерви, а имам чувството че го прави нарочно  Tired
Някой да е правил Английски Коледен кекс??? Да даде насоки Wink

# 656
  • Асеновград
Аз на всяка манджа мерудия , ама Веси , ще си ги прибира ли , ако са и в сет моливите ?Нали говориш за онези куфари , в които има моливи , фулмастери / не се научих да я пиша тая дума  Laughing / , пастели и бои.Хич не ги харесвам като съотношение качество - цена.Според мен за цената на сета можеш да купиш отделни комплекти по-качествени.Аз така правя и вадя по едно само - днес с какво ще рисуваш - бои , пастели и така.Напоследък Тедо рисува с бои , искал да направи полянка , мацне две големи зелени петна на листа , каже "не стана хубаво" и вземе друг лист , и така 4-5 пъти.
Много обичам да пазарувам артикули за рисуване , връщам се в детството Laughing.
Някой да е правил Английски Коледен кекс??? Да даде насоки Wink
Рокси го правеше това.И на мен ми липсва.

# 657
billie накара ме да се замисля   Sunglasses
Виждаше ми се по-практично всичко да е на едно място, а за качество - цена хич и не се бях замислила  newsm78
и на мен много ми липсва Рокси  и се сещам често за нея Rolling Eyes

# 658
В офис1 имаше куфарче с неща на faber castel. Изглеждаше добре и беше 35 лв някъде.
И Косьо много се лигави. И ми прави на пук и подобни. Ако още нещо ме е подразнило той го отнася  Embarassed
После пак...

# 659
  • София,
Вероника много рядко се лигави, в последно време май само при логопедката го прави - в къщи знае че не минават такива неща особено пред мен, аз много мразя и много се карам, назная може и да съм строга прекалено много, но нито на батко исъм позволила да се лиготи нито на нея, баща им по ги търпи! Flutter
Тези сетове наистина са много хубави - аз съм и определила на Вероника един шкаф в къщи, който е пълен само с фулмастри, бои и моливи, а също и листа, книжките са в друг,  не търпя да има оставени и разхвърляни отвън неща, та си прибира вече сама. Онзи ден си игра съвсем сама и с пластелина, това е голям напредък. Също обича много да рисува с водни с бои, и тя като Тедо рисува обаче само разноцветни петна по листа  Mr. Green, ще се научи има време.
Там -Там за бебетата като ги избираш гледай да не са много големи като размер и да са мекички, т.е. тялото им да не е пластмасово, само ръцете и крачетата, главата също. Аз за РД на Вероника и бях взела едно много сладко малко бебенце с едно кенгуро и е ароматизирано, тя го обожава и много си играе си с него. И с Чичо Бел си играе, но и е тежко определено и неможе да го носи, кара ме аз да го слагам да ходи, да пълзи, тя дори неможе да го вдигне! А хамстерчетата наистина са много сладки, мънички, пухкавки, издават звуци, имат си имена и като ги викаш се отзовават, абе много добра занивамка са за децата Peace.
Тая Рапунцел ми идва много скъпа, ако я намеря някъде за половинат ацена може и да я взема, но 60 лв. и да седи по кошевете - няма как да стане. Тя повече с бебета си играе все още и като Надина обича тези миниатюрните къщи и малки бебенца, играчици и тя си ги пази много - проверява, прибира страшна работа - пипкавите неща много и харесват. Peace

Общи условия

Активация на акаунт