ЮЛИ 2007!

• 29 610
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • USA
Защото не четеш аржентински вестници Simple Smile. Там няма криза.

# 361
Ние днес изкарахме деня на Владая.
Вили  излезе с приятели, аз сложих децата по леглата и си направих наложителните козметични процедури Laughing Гледам дебатите по ТВ  Mr. Green Утре и в неделя искам да си стоя вкъщи и да ям. Така и си планирах нещата.

# 362
ще гласувате ли?

и аз ги сложих тримата по леглата и сега пия чай с компа и твто  Simple Smile Бубе, Хриси е напуснала. Сега съм с нейната карта за достъп временно и на снимката много прилича на теб  Simple Smile на живо не съм я виждала никога обаче

# 363
И Д. е на боулинг с приятели и жените.Аз съм на смяна с децата,но и без друго не ми се ходи никъде.Ние ще гласуваме,винаги гласуваме.
Искам и аз да си гледам филмчета на спокойствие или тв да си хапвам и пийвам,но децата не искат да заспат без мене,а легна ли веднъж в леглото пиши ме заспала.Особено ако се сгуша в Никола той е като радиаторче,такава топлина излъчва и с тая мека коса ми е като плюшена загряваща играчка.

# 364
И аз да се разпиша сред тези, които са приспали и трите деца и съм откраднала време за себе си. Mr. Green
Вярвате ли, че си почивам като влизам тук.
Честити нови премени и имена!

И Коцето непрекъснато нещо мушка в устата си и ме притеснява с това. Не се усеща. Обикновено го прави когато се е съсредоточил в нещо - гледа телевизия, някой му прави забележка или пък, когато просто си блее (така изглежда отстрани де - влязъл е в свой свят детето). И още нещо ме притеснява, той непрекъснато е в някаква история, все разиграва някакви сценки от филмчета и прочетени истории. Най-редовно сме коли, слагаме си не обувки, а гуми, а ако си удари главата, си е чукнал таванчето.  Crazy Вашите деца така ли са? Имат ли си свои измислени светове, въвличат ли ви в техните фантазии?

Иначе, и той има набор от бисери:
Последния беше "Мамо защо си родила точно мен? А защо баба те е родила теб, а не ти нея?"
А на скоро при въпрос на моя приятелка: "Коце, ти защо говориш толкова много?", той съвсем сериозно и отговори: "Ами, защото имам какво да кажа!" Laughing

За градината не знам какво да кажа - сутрин му се спи и не иска да ходи, по-добре му било при мен, в детската му стая било много забавно, приличала на клубче и т.н. (това при думите ми, че ще му е скучно, ако остане с мен, вместо да си играе с децата), но вечер като го взимам, е спокоен, споделя ми за случки от деня, казва ми стихчета и песнички, които са учили през деня, даже днес ми казваше, че искал и утре да е на детска градина. Учителките ги има за авторитети, и много пъти ме е засичал, че еди какво си, ще прави по определен начин, защото госпожата така му е казала (макар че аз примерно не съм много съгласна, да е така Thinking). Споделял е разни случки в градината, при които ми казва, че госпожа Еди коя си, е реагирала или казала нещо, което на мен не ми харесва и тогава се чудя какво да му кажа и как, защото хем искам да му кажа какво е моето мнение, хем не искам да разклащам авторитета им. Факт е обаче, че държат групата и успяват да наложат контрол.

Щях да се включа и с мнение за почистването на перални машини - и аз съм чувала за подобно почистване на пералните машини, но не с таблетки за съдомиялни машини, с които се мият чиниите, а си има специални препарати за профилактика на съдомиялни машини. (Това ме подсеща, че е крайно време да пробвам тази процедура, да видя какво ще излезе.)

И тук е моментът да се оплача от моя мъж - изнервя ме напоследък много - не можем да си видим очите, работи много, прибира се късно, виждаме се за кратко, за което време винаги успяваме да си спретнем скандал, не пипва нищо в къщи (каквото се развали и счупи, така си и остава), а най-много съм му насъбрала, че съдомиялната ми се развали (повредата е извънгаранционна) и оттогава отново мия на ръка, а той няма никакво намерение да ми я откара до сервиз (искал сам да я погледне) и така вече няколко месеца.  Crossing Arms И другото, което ме побърква - казва ми да не се притеснявам, да казвам от какво имаме нужда, нямало проблем, ще се купи и т.н., а в един момент за всяка покупка се отчитам и обяснявам най-подробно. Тази финансова зависимост почва много да ме подтиска.

Уф, спирам, че започнах много да се настройвам пак. Отивам да си лягам, че да се поуспокоя малко. smile3524

# 365
Елче, май и вие сте влезли в дупката след раждането на второто дете, споко, всяко чудо за три дни  Hug много сладък Коцето  Laughing

все се каня да започна да записвам бисерите на Никола. Като започна да говори му записвах новите думички и сега ми е много интересно как ги казва

Аз много се дразня когато Д се намесва в случаите когато се карам на Никола. Казва примерно "какво искаш от детето, като не иска нека да не го прави (нещо си) и такива ми ти". Преди малко пак се намеси така неподготвен, без въобще да знае за какво иде реч, и много се ядосах. Казах, че официално преставам да се занимавам с възпитанието на Никола, баща му да се оправя с него, а той да се разлива от лигня Crossing Arms

Елче,Никола по едно време беше нонстоп в роля,на моменти се чудех дали пък не си вярва, че е еди кой си, толкова убедителен звучеше... сега не толкова, но пак се случва

# 366
  • Бургас
Добро утро
Елче, имаш нужда от започване на работа ми се струва  Peace
Ивчо и той непрекъснато е в роля, в устата му все едни сложни изречения, бисери...и всичко научено от ТВ  ooooh! Иначе хората се забавляват като чакаме на някоя опашка, голям смях пада.  Joy

# 367
Янче, дръпнах си филма с Сара Дж. Паркър, но не намирам субтитри. Ти откъде го свали?
Марти, и Вили така ми се бърка във възпитанието и като че ли изобщо не разбира колко е трудоемко да възпитаваш. Аз ще гласувам Peace С Хриси мисля, че изобщо не си приличаме. Просто и тя е с дълга тъмна коса, но е хубаво, че всеки ден се сещаш за мен Grinning
Елче, аз се убедух, че на двойката  трябва време да се пренастрои след всяко раждане. Ще се оправите.
Ние тази нощ не спахме. Дели повръща, болеше го корем. Сутринта ни заяви, че го боли ухо и запалихме към ИСУЛ. Има леко възпаление на лявото ухо. Предписаха ни Отипакс, Аеириус, Тейлоухот и Олинт. Звъннах на хом. Остави Отипакса и още две нови хомеопатични. Вече не повръща. Казва, че и ухото не го боли.
Много зле се чувстваме с баща му, защото през нощта в началото си мислехме, че се лигави и му се карахме. А то накрая се оказа, че на детето му е било зле Sad Днес съм от мека, по- мека.

# 368
  • sf
Ние ще гласуваме рано и после ще ходим до Ботевград да стегнем колата за зимата;
Днес Д и роки ходиха на витоша да карат колела, ние с Вико си прекарахме чудно сами, водих го в училището да кара колело, а аз си мързелувах на една пейка, тези дни сме големи приятели с него  Grinning

Бързо да се оправя Дели  Hug

ех защо не се организирахме за среща, много ме е яд  Crossing Arms
Хайде на кафе през седмицата , вторник, сряда  Thinking

# 369
  • Бургас
Бързо да се оправя Дели  Hug Но имай на предвид, че понякога са много търпеливи на болката в ухото и може да те подведе.
Ивчо зимата с нищо не подсказа че го боли ушенцето - резултата е ясен.  ooooh!
И аз ще гласувам. Вчера се замислих друго в тази връзка - българите в чужбина, как всъщност гледат на възможността да гласуват.   Peace
Аз пък съм оставила възпитанието на кривчо повече в ръцете на баща му. Честно да ви кажа много добре се получава, е... малко разглезването е в повече, но е търпимо за сега  Sunglasses

# 370
Вкъщи аз глезя и се намесвам, когато мъжа ми се кара. Все си мисля, че неуместно  Embarassed
Иначе пък явно и аз съм в тази дупка след раждането. Страшно съм изнервена. Имам си деца, гледам си ги.... Crossing Arms
Бързо да се оправя Дели, много му се събра  Heart Eyes
И ние ще гласуваме. Нищо, че нещо никой не ме кефи особено...  Rolling Eyes

# 371
Здравейте1
Борянче от Замунда го свалих без субове е все още,аз така го гледах и всичко разбрах.Има филми които без субове немога да гледам и схвана,но този не е нещо кой знае колко сложно.
Елче,незнам дали ще те успоки това че при повечето семейства се получава така.При някой е просто криза и период при други като нас си е класическа ситуация.
Цял ден бяхме по задачи,другата седмица ще мога за дневно кафе но и на мен ми се излиза вечер на срещичка и мисля да се преборя вече.

# 372
  • USA
българите в чужбина, как всъщност гледат на възможността да гласуват.
По същият начин като българите в България, само дето тук е много по-неудобно. Има хора, които се интересуват и пътуват за да гласуват и други, които изобщо не ги вълнува. Аз обикновено гласувам, но този път ще пропусна. Не знам къде ще е станцията за гласуване, нито знам кои са кандидатите, нито какви са им платформите. Някакси, не виждам някой, за който да си струва да бия 40те км за да си пусна гласа. Не се гордея с това, но в последните години съм изпуснала следите на българската политика. От това, което чета ми се види, че всичките са маскари или в последствие стават такива. Преди с ентусиазъм се интересувах и гласувах, сега много ми се размиха нещата.

Елче, много ми хареса Коцето, че има какво да каже. Simple Smile

# 373
  • Бургас
...нито знам кои са кандидатите, нито какви са им платформите. Някакси, не виждам някой, за който да си струва да бия 40те км за да си пусна гласа. Не се гордея с това, но в последните години съм изпуснала следите на българската политика.
Именно... от тази позиция снощи разсъждавах. Все си мисля, че ако аз съм някъде ще искам да гласувам за тамошните избори и в никакъв случай за българските.  Embarassed Просто разсъждавах от моята камбанария, от позицията на моите разбирания... кой ли ще е тоя политик дето ще ме "грабне" и ще гласувам за него и който не е успял така да се каже да ме грабне докато съм била в БГ.  Peace просто разсъждения на глас

# 374
  • Асеновград
Аз ще гласувам , защото трябва , защото е правилно да имам позиция.Друг е въпроса , че не знам каква ми е позицията и за пореден път ще избирам по-малкото зло.Та в тоя ред на мисли , Уинкс , хич не се чувствай виновна , че не си правиш труда да биеш път 40 км да гласуваш , всички се чувстваме като теб.
Продължавам с разчистването, толкова неща изхвърлих , че не мога да повярвам.
Тедо онзи ден ми каза , че бил "гимиялен" Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт