Да преправим старите мебели - 10

• 107 834
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
СедеФка, тоя спрей дали ще свърши работа за пребоядисване на бял хладилник, с много лека ръжда, по-скоро драскотини на едно-две места? newsm78

# 136
Мисля, че ДА. Аз безпроблемно боядисах ръждясалата /е, не много, де/ пръчка и основа на един лампион. За плътно покритие пръсках 2 пъти с интервал за съхнене от 5-6часа. Тънкостта му е да пръскаш на не по- близо от 25-30см и да не задържаш струята на едно място, защото се наслоява много бързо и се разтича грозно, просто пръскаш енергично по дължината на метала и става супер Peace

# 137
....... Тънкостта му е да пръскаш на не по- близо от 25-30см и да не задържаш струята на едно място, защото се наслоява много бързо и се разтича грозно, просто пръскаш енергично по дължината на метала и става супер Peace

Това не знам дали ще го постигна, нямам опит в такова боядисване. Ще питам половинката дали може да го свърши качествено, ако не, пак ще се маже с валячето. Благодаря ти!  bouquet

# 138
Еее, нищо сложно няма. Пробваш на едно място, като не се получи веднага го забърсваш докато е мокро и след малко пробваш пак....и така докато му схванеш цаката. Аз на мъже не разчитам Naughty Crossing Arms Спестявам си мрънкания, цъкане и молби, а и се научавам на нещо.

# 139
Аз на мъже не разчитам Naughty Crossing Arms Спестявам си мрънкания, цъкане и молби, а и се научавам на нещо.

Права си, така е, ще пробвам, пък ще видим! Grinning Peace

# 140
  • Варна
labrex опитай с това http://www.profix.bg/page.php?54

Hammerite Direct to Rust Metal Paint Hammered Finish Хемърайт Директно върху ръждата Хамър Ефект

Издръжлива, устойчива на корозия боя за черни и цветни метали, някои пластмаси и дърво. Покритието с ефект на ковано желязо е гладко на допир и отблъсква отлично водата.
цветове Бял, Черен, Злато, Сребро, Мед

# 141

Doris, за нея става въпрос, само че за спрея коментирахме със Седефка. Решила съм, че трябва да се пребоядиса тоя хладилник, има две не големи драскотини, казват ми да взема да им сложа по една лепенка, ама не ми се ще и, затова реших - пребоядисване. Сега е бял, но като гледах цветовете, взех да се чудя дали пък да не променя цвета? Най-много чак тогава да си изкарам боя! Grinning

# 142
  • София
СедеФка, тоя спрей дали ще свърши работа за пребоядисване на бял хладилник, с много лека ръжда, по-скоро драскотини на едно-две места? newsm78

Евала за този въпрос   bouquet
Имам същия проблем и никога, ама никога не ми е и хрумвало, че мога да го оправя. А толкова ме дразни (на две места по вратата на фризера е избила ръжда, от външната страна, на фейса баш  Mr. Green)
Взаимствам идеята и много благодаря на момичетата, които се включиха с отговор  Hug
Знам си аз, че трябва да чета в темата!

# 143
  • София
СедеФка, моля те, покажи препарата против дървояди, че не успях да го открия в сайта.

# 144
Седефка, ти на коя марка бои беше открила сребристи и златисти цветове?
Байбиби, ако си спомняш модела или марката на фасадните тухли, с които
са правени зидовете на къщата ви, моля те да споделиш.

# 145
СедеФка, моля те, покажи препарата против дървояди, че не успях да го открия в сайта.
http://gubra-bg.com/product.php?id_product=11  Peace

Vennie, ако питаш за брокатния лак, на Лакпром е. Вече имат и он-лайн продажби по каталог и можеш да ги видиш в него.
Днес видях в Практис някаква канадска ламперия, имитираща тухли, камъни и всякакви подобни, много са красиви, повечето са релефни и не можеш да познаеш докато не пипнеш, че е имитация. Цената им също беше "готина"- 100лв за 3кв.м.

За надраскан хладилник /ако това му се случи на моя/ бих пробвала със огромните стикери, предназначени точно за хладилници. Има с огромни ягоди, цветя, кафе, напитки....Довечера, ако имам време ще се опитам да ги намеря из нет-а.

Снощи забравих да се похваля, че се сдобих с кожен релакс фотьойл от Фландрия антик bowuu за който Вожда не спира да ми трие сол на главата ignore2 и дава зор да го пускам в Продавалника. А пък той е невероятно удобен и ортопедичен- сядам и потъвам в него, как да си го дам Cry Лек е за подместване, не е огромен....що му пречи Rolling Eyes Crossing Arms

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 15:11 от СедеФка

# 146
  • София-в сърцата на моите деца
СедеФка,покажи де... Flutter

# 147
Привет, момичета !  Grinning

Честно казано не знам дали е тук мястото да попитам, но ми се струва, че някоя от вас може да ми помогне... Имаме стара раккла, която от много време се мъча да отмириша от НАФТАЛИН. Търсих в Интернет, намерих само една "рецепта" за суха горчица, която се поставя в гардероб. Е суха не намерих, та сега съм сложила в две чинийки на дъното на раклата обикновена горчица, да видим...
Много ще съм благодарна ако някой може да ми дада съвет   bouquet!

ПОздрави!

# 148
  • София-в сърцата на моите деца
Привет, момичета !  Grinning

Честно казано не знам дали е тук мястото да попитам, но ми се струва, че някоя от вас може да ми помогне... Имаме стара раккла, която от много време се мъча да отмириша от НАФТАЛИН. Търсих в Интернет, намерих само една "рецепта" за суха горчица, която се поставя в гардероб. Е суха не намерих, та сега съм сложила в две чинийки на дъното на раклата обикновена горчица, да видим...
Много ще съм благодарна ако някой може да ми дада съвет   bouquet!

ПОздрави!
Тури и малко кренвирши към горчицата Joy

# 149
Привет, момичета !  Grinning

Честно казано не знам дали е тук мястото да попитам, но ми се струва, че някоя от вас може да ми помогне... Имаме стара раккла, която от много време се мъча да отмириша от НАФТАЛИН.
Честно казано може и да не се измирише. Правих бабиния ми гардероб бял за селската стая на дъщеря ми, който се измириса чак след като го боядисах отвътре, а беше чист и нямаше нужда от боя. Но нафталина и миризмата на бабешки гардероб не излизаше с нищо, та се наложи.
Сега имам проблем с едно нощно шкафче, което мирише на йод Sick Исках да запазя шарката му и само го байцвах и лакирах, нооо Naughty още мирише на йод. Явно ще го шкуря наново и ще го боядисам. Иначе съм пръскала с дезодоранти, парфюми, етерични масла- нищо не помага, смесват се миризмите и става по- гадно.

Евентуално довечера Outta Joint /май ще излъжа/

Девойки, що ли да не се сприятелим Wink и във Фейсбук? Моя профил е: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000412027165 но за да знам, че е мама от тук и да дам пълномощно, ми драснете 1съобщение.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 16:00 от СедеФка

Общи условия

Активация на акаунт