Да преправим старите мебели - 10

• 107 024
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Felicidaaad,
Невероятно е   bouquet  bouquet  bouquet

Лампите са станали супер!
Мина ми през ума дали и лятото ще са с тези дрешки Simple Smile

Успех!

# 646
Felicidad, изключителен усет и стил! Невероятно зареждащо въздействаш с всичко, което споделяш...Благодаря за усещането и най-искрени поздравления!   bouquet

# 647
  • Ænima/Albuquerque
Здравейте!   bouquet
Записвам се да ви следя, че скоро се нанасям в квартира, където някой мебели ще имат нужда ги пипна тук-там и се надявам тук да ми помогнете с идеи.

Фелисидад, зашеметяващо!  Shocked Hug

Хубав ден!

# 648
  • София-в сърцата на моите деца
Благодаря ви Heart Eyes Толкова се радвам, че на експерти като вас се харесва:-)
Барба, нарочно са плетени по-рехаво, за да пропускат повече светлина. При този модели лампа основното количество светлина идва отдолу, така че не затъмняват. А и са цели 5:-)

Ванина, по този начин облепих една врата - с плат за перде (тип дантела). Отгоре минах с латекс и се получи интересна текстура Simple Smile

Фелисидад Много ми е интересно как изглежда вратата? Имам една врата ,която искам да направя по подобен начин, но засега само се чудя? newsm78Иначе всичко, което виждам тук  е страхотно! Peace

# 649
  • най-шареното място
Felicidad, много е хубав!
Аз следях във Фб как върви, но скоро не съм поглеждала и тук наистин аим се насладих.
Много топло е станало Simple Smile

# 650
Извинете,че след всички съвети изчезнах,но ремонтираме вкъщи и не мога да се добера до комп няколко дни  Tired
Благодаря за всички отговори,които ми дадохте относно моите столове,веднага след като ги завърша ще ви ги представя. Wink Но за сега още до никъде не съм стигнала с тях,че ми редят теракот в кухнята и се прескачаме из "голямата" ни къща  Mr. Green
Felicidad,наистина няма как човек да си спести адмирациите!Всичко е изпипано като за списание! Heart Eyes Огромни поздравления за идейните решения и нетрадиционния подход,на който си заложила.Всичко е направено с много въображение и е прекрасно!Успех на магазинчето и много щастливи клиенти,които да ти носят радост и добри доходи  Wink
Софи,страшно ми харесват и твоите врати  Peace Труда наистина е бил къртовски,докато се свалят старите бои. Tired Падам си по светлите дървесни тонове,изобщо и аз съм на мнение,че дървото трябва да се вижда,а не да е скрито под боя,освен ако не се налага.А и точно тази по-битова обстановка,която носи дървото носи топлина в интериора. Peace Така че от мен имаш също адмирации  Hug   bouquet

# 651
Felicidad , поздравления, много интересно магазинче се получава   bouquet! Много уютно  Hug. А пък ако покажеш и една панорамна снимка  Grinning...

# 652
Felicidad, поздравления за това ,което си сътворила .Огромно количество любов прозира във всеки детайл от интериора на магазина. 100% ще съм един от посетителите! Отново поздравления и възхищения! Simple Smile

# 653
Веднага се сетих за  книгите "Шоколад" и "Бонбонени обувки"  Heart Eyes.

# 654
vanina q ,благодаря за хубавия линк , който сподели . Peace И аз имам един кош плетени нещица от моята баба , тъкмо се чудех къде да ги запратя , но сега ще им дам нов живот . Wink

Felicidad  , тук има много добри идеи , от които със сигурност ще изскочи още работа и за теб и за майка ти . Ето . Много ми харесаха плетените панери и трикраките табуретки .

Поздравления за интериора на магазинчето . Получило се е топло , интимно . Обезателно ще мина тези дни . Heart Eyes

# 655
Ей,къде се изпокрихте бе,да не сте в гастронома?Я да видим експертите, какво ще кажат за този лак http://media.snimka.bg/9730/025715050.jpg?r=0.Гледам аз на мострата мат,светнаха ми очичките  ама ме освестиха много набързо.Предлагаха много малко от цветовете в каталога и зачитайки се в етикета се породиха някои съмнения.Що за лак е щом се нуждае от друго покритие поне две ръце?  newsm78

# 656
Благодаря ви много, но искам да помоля да се придържаме към темата. Не съм искала да се рекламирам тук, просто споделих Grinning

Една идея с кори от яйца Wink

# 657
  • в моя свят на мир и любов
Ние пък се зарадвахме за теб и затова толкова те изкоментирахме. А иначе смятам да си купя прежда и да я връча на бабата да плете облекло за лампионите.

# 658
Да, но модераторите го разбират по друг начин Rolling Eyes
Действай, могат да се добавят и копчета, други елементи. И, моля, всеки, който си е изплел лапма, да показва тук Wink

# 659
Felicidad, чудесно. Аз съм ти фен.   bouquet Гледах магазинчето ти в Програма, изглежда невероятно.

Общи условия

Активация на акаунт