Да преправим старите мебели - 10

• 107 048
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
sofii4eto, браво за вратите! Огромен труд сте вложили, сега са като нови!
  bouquet  bouquet  bouquet

Felicidad , поздравления и за теб!  bouquet

Цветът на полицата е станал страхотен, лампите са уникални, декоративната решетка - завиждам ти за нея!
  bouquet  bouquet  bouquet

Не мога да разбера негативизма на някои пишещи!
Тук споделяме какво сме направили с двете си ръце, а не виждания за стил, които са различни за всеки!

Няма грешно и правилно, всеки си преценява как да направи домът си, в който да се чувства удобно и комфортно.
За някои това е шеби шик, за други - минимализъм, за трети - битово излъчване!

# 631
Felicidad, невероятно е всичко! Браво за положения труд, браво за усета към детайлите! Heart Eyes
По никакъв начин не досаждаш с такива прекрасни снимки и идеи. Давай още! Wink

P.S. Осветяват ли добре лампите? Нали се чудехме тук дали ще осветяват достатъчно...
Но са много красиви! Браво на майка ти:)

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 19:02 от Barbabeau

# 632
  • София-в сърцата на моите деца
http://prodavalnik.com/retro-garderob-i3038706
Я тука какво предлагат! Thinking

# 633
Felicidad, браво! Поздравления!   bouquet

# 634
Ех, Felicidad...
Както обикновено - зашеметяващо!
Лампите ми скъсаха сърцето, да знаеш.
Очаквах с нетърпение да покажеш, защото бях сигурна, че ще е много оригинално и изпипано. И очакванията ми баха абсолютно оправдани. А този магазин какво ще предлага /като стока/? Просто ми е любопитно.
Очите ми така са "оплакнати" от МОЛ-културата, че като видя нещо такова, съм склонна да се просълзя.

# 635
sofii4eto, на мен вратите ми харесват! Ама колко труд е билоооо - не ми се мисли  newsm78
Felicidad, направо ме изуми с тия лампи! Страхотни са! Скоро гледах и се зарибих и аз по такива лампи, ама с плетива на една кука, дето имам мноооого от бабите  Laughing
ето ги :
http://www.design-remont.info/2011/11/03/diy-lace-lampshade-and-doily-lanterns/
  bouquet

# 636
Благодаря ви Heart Eyes Толкова се радвам, че на експерти като вас се харесва:-)
Барба, нарочно са плетени по-рехаво, за да пропускат повече светлина. При този модели лампа основното количество светлина идва отдолу, така че не затъмняват. А и са цели 5:-)

Ванина, по този начин облепих една врата - с плат за перде (тип дантела). Отгоре минах с латекс и се получи интересна текстура Simple Smile

Байбиби
, магазин за френски продукти - храни, напитки, козметика - бакалия един вид  Grinning

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 08:47 от Felicidad

# 637
Felicidad за вкусна хапка и благо винце  ще те посетя, и на разкошна атмосфера ще се насладя!  smile3501

# 638
  • София
Felicidad, Heart Eyes
Кога отваряте? Може ли да ми пратиш на лични адреса?
Ако продаваш и това http://www.espace-recettes.fr/recettes/11618/tielles-setoises.html няма да се оттървете от нас. Дъщеря ми ги обожава.

# 639
Момичета, моля ви, направо ми става неудобно от толкова внимание и мили думи!
Нека се придържаме към темата, да не ни скастрят модераторите Rolling Eyes

Чакам критика и препоръки по интериора. Лизет? Simple Smile

# 640
Ех, сега... Накара ме да си изтрия втората порция хвалби. Simple Smile))))))))))))
(понеже разгледах и снимките от публикацията в блога ти)
Добре, ето ти една "корекция": така наречената 'решетка от врата' е от прозорец! Laughing

# 641
Хаха, знаех си аз, че е врата, мъжът ми твърдеше прозорец. Намерихме я на вилата, първоначално мислех да я боядисвам, но накрая реших да я оставя автентична :–)

Много благодаря за важното уточнение Wink

# 642
Felicidad speechless  bouquet!

# 643
  • София
Хич няма да си скъпя хвалбите, но ме остави без думи.
  bouquet    bouquet    bouquet

# 644
  • Варна
Felicidad поздравления! Много добре се е получило, интересно и с обмисляне на детайла, "приятелски" интериор Simple Smile
Понякога, когато е твърде излъскано и претенциозно, клиентите не се чувстват уютно и са притеснени.

СтраОтни лампи Simple Smile

newsm10

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 14:47 от Doris

Общи условия

Активация на акаунт