Адресна регистрация на друг човек в дома ми, но без знанието и съгласието ми

• 12 066
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
... В същото време в един от моите апартаменти живеят трима души, които се регистрираха там, без да живеят в жилището /а и никога не са живяли там/ и без никой да ми поиска декларация за съгласие или нотариален акт.

Ако "поживеят" в апартамента ти официално 10 г., спокойно може да предявят претенции за владеене...
Не бих се доверила така лесно на някого. Известни са доста имотни измами през последните години.

# 31
Това не се отнасяше - за под наем обаче, не плашете хората  Wink

# 32
Това не се отнасяше - за под наем обаче, не плашете хората  Wink

Да, за "под наем" не се отнася, но не видях да пише, че тези хора живеят "под наем" в жилището. Peace

# 33
Мъжа ми сменя тази година личната карта и не са му искали удостоверение от собственика/който е баща му,но от къде да знаят/,че може да се регистрира отново на този адрес.

# 34
  • Пловдив
Тези хора са снаха ми и племенникът ми /не си спомням дали и племеницата ми е там/, та не са "опасни". Просто исках да кажа, че едно време номера минаваше, вече не е така. Иска се акта и съгласие от собственика. Но това е само, ако се сменя адрес. В противен случай никой нищо не иска. Ако мъжът от последния пост не си сменя адреса, нищо, че жилището не е негово, няма да поискат нищо от гореизброеното.

Общи условия

Активация на акаунт