Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ /2/

• 44 385
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Прекалено предвидимо е, да е Роки. Той обича Мая и не вярвам, че би я набил повече от Тео.  Иванов да е, също ме съмнява, въпреки че съм почти сигурна, че той си гръмна колата. Иначе има нещо подозрително в Гончев, от там ще излезе нещо, да знаете.

П.С Лютаков в костюм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
Прекалено предвидимо е, да е Роки. Той обича Мая и не вярвам, че би я набил повече от Тео.  Иванов да е, също ме съмнява, въпреки че съм почти сигурна, че той си гръмна колата. Иначе има нещо подозрително в Гончев, от там ще излезе нещо, да знаете.

П.С Лютаков в костюм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Може и Гончев да е. Те в това семейство доста го унижават  и се държат с него като малоумник . Често пъти такъв тип хора са най жестоки в отмъщението си

# 47
  • В най - голямото село
  bouquet за новата тема

# 48
Без да подценявам сериала, ама не ми изглежда от типа "случва се онова, което най-малко очакваш" и трябва много да мислиш и анализираш, докато познаеш нещо.  Thinking И в тоя ред на мисли извършителят е ясен, колкото и да не ми се иска да е той.

# 49
Явно на нас ни се иска повече  от на сценаристите да е по заплетен сценария да има интрига , самия филм да те кара да се чудиш да си създаваш хипотези.Ама май само на нас

# 50
В  момента гледам последния епизод и понеже стигнах до момента, в който Зуека черпи за сватбата, а възрастният емигрант скастри Чушката да хапнел, да пийнел, пък дано му харесало, и аз най накрая се сетих защо ме дразни образа и на какво  ми напомня.
На ей този любим разказ на Чудомир: http://chitanka.info/text/14515-kritik
Хич няма да се учудя, ако оттам идва и прякора Чушка, и изобщо героя.

# 51
Не съм особено голям фен на сериали с такъв сюжет...Обаче...Нека не ви прозвучи националистично, но предпочитам да гледам този сериал, отколкото 5 пъти в седмицата (сега мисля, че са по-малко) турски сериали...Или венецуелски, испански, мексикански сериал от  типа - сапунка. Не бъдете критични към нашето творчество. Хм....Когато (дай Боже) екрана се препълни с български сериали и се чудите на кой да "прехвърлите", тогава може би е по-редно да направите сравнение и/или критика.

# 52
Без да подценявам сериала, ама не ми изглежда от типа "случва се онова, което най-малко очакваш" и трябва много да мислиш и анализираш, докато познаеш нещо.  Thinking И в тоя ред на мисли извършителят е ясен, колкото и да не ми се иска да е той.

И аз мисля така.
Развитието на сюжета е предвидимо, но сценаристите не целят друго. Този филм не е "Туин Пийкс" все пак (помните ли "Совите не са това, което са" Crazy).

А защо не ти се иска Роки да е извършителят?  Thinking

Malko_Slance, защо мислиш, че Роки обича Мая? Ревнува я, иска да я притежава, тормози я, но това не е любов, нали...
А за Гончев съм съгласна, че нещо ще излезе оттам, тихите води са най-дълбоки - правило...

Мацки, кой е актьорът, който играе Чушката? Образът на Чушката е дразнещ, но не мога да не призная, че актьорът го изпълнява чудесно. Такъв мърляч!  Heart Eyes
И Малин Кръстев ми харесва в ролята на Боян, точно за него е, пухи-пухи добре го е описала като "хитър лисунгер".  Peace 
Сега като се замислям от всичките мъжки роли във филма, най-много харесвам Милото и съответно Калин Сърменов, който чудесно се вписва в ролята на арогантната мутра.

# 53
Определено има някаква тайна в миналото на Иванов, жената, снимката на детето на бюрото му....

# 54
Аз съм за хипотезата, че извършителите са Роки, братовчеда наркоман, който за пари за хероин и майка си ще пребие и вероятно нает трети бияч, тъй като нападателите бяха 3 ма.
Роки нали отказа да замине за Пловдив за да свърши една работа. Братовчеда му даде графика на вечерта. Мая го ядоса при опита му за мир.

Всички версии за Распутин, Гончев или Иванов ми се струват пресилени.  Peace

# 55
На мен снощната серия ми хареса.Нямам идея кой може да е извършил всичко това.Да не е този гей /депутат ли беше не разбрах/,на който не му стана приятно ,че отиде в ресторанта на Милото или пък ,шофьора на съдииката Mr. Green,може нещо да и е ядосан

# 56
  • Разпиляна във въображението
И все пак е прекалено явно да е Роки Crossing Arms Очаквам нещо повече от Любен Дилов и сие Whistling

# 57
  • Във въображаемия ми свят
А дали не е възможно да е някой, който все още не се е появил във филма?
Иска ми се да не е Роки.... да има интрига и тръпка....
Между Иванов и Таня мисля, че може и да пламне любов  Laughing

# 58
Хоп в новата тема  Party

Чудя се и аз - не ми се вярва да е Роки, прекалено очевидно е. А и да ги претрепе чак така ...
Спомням си, че в първа серия даваха как някой следи съдийката и прави снимки ... да не се окаже, че зад грозното насилие стои някоя нова звезда  newsm78
Иванов направо го изключвам - мисля, че има (или е имал) момиченце, което може да е загубил - не случайно дадоха снимка с една малка сладунка, която беше на бюрото му). Не ми се вярва психически нормален човек да поръча такова нещо. То тук трябва да си или психично болен или да си закоравял престъпник, за да поръчаш побой над деца, че и изнасилване ..
Лекарите трудно биха сбъркали полов акт с изнасилване, а и наистина позата на Мая и погледа, който й хвърли единия от биячите, подсказа какво ще се случи

Ако не бяха последните 15-ина мин. от филма даже нямаше да има какво да коментираме в новата тема, останалите час и половина бяха пълна боза  Sick

Стефанакови до един са ми неприятни  Tired

# 59
Да не е този гей /депутат ли беше не разбрах/,на който не му стана приятно ,че отиде в ресторанта на Милото...

Геят е депутат, да, шеф на парламентарна комисия, забравих коя.  И аз си го мислих този вариант, но не ми се връзва, не откривам мотивите му. Нали се разбраха с Милото, че ще си "сътрудничат" - кой на кого и колко. Ако не искаше да остане в ресторанта в компанията на Милото, т.е. ако беше толкова принципен, щеше да си тръгне независимо от обстоятелствата. Но той остана и обядва с Милото, макар че в началото изрази недоволството си. Защо ще търси саморазправа с Милото, като тепърва "сътрудничеството" им ще се разгръща...
Типичен персонаж в милата ни родина, корумпиран и продажен политик, стигнал до депутатско кресло. Дали е кадърен, предстои да видим, ако изпълни своята част от сделката, което ме съмнява. Сцената в ресторанта с Милото беше реалистична, така с мръсни пари се финансират изборни кампании Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт