И аз като теб едва сварвам да му сложа пелената и го гушкам.
Нооооо вчера имах един биберон - залъгалка под ръка и още щом го сложих на повивалника, му го бутнах в устата. Пак хленчеше, но успях да му сложа пелената, да му намажа дупето, едно бързо масажче, че и да го облека. Очички и ушички чистих след като го накърмих, защото положението беше станало страшно.
Пробвай, ако Маленка обича биби, може да помогне или поне да направи положението по - търпимо и да успееш да свършваш всичко по тоалета й

Завиждам ти за голямата пауза
На всичкото отгоре отказва да си спи в креватчето и се принудихме да го вземем при нас, но аз хич не съм привърженик на това. Да не говорим, че нито успявам да спя по - добре, нито нищо. През цялото време внимавам да не го бутна или затисна или пък мъжът ми, не че не бях подсигурила бебето, но все пак...Дано е някакъв период и скоро да отмине
слава богу няма подсичания и зачервявания иначе си пропускат понякога особено ако пълнежа е повече
Не знам кое от всички неща помогна, защото прилагах много, но важното е, че няма болка.

И останалото време рев...Бях страшно недоспала, привиждаха ми се сенки и чувах шумове 
качих доста кг. откакто се роди бебка.

готино си е 

За да му помогнеш още повече, може да му създадеш обстановка като през нощта – да опиташ да постигнеш подобна светлина, звуци, температура и т.н. Постепенно, да пробваш да му предлагаш по-често – не само, когато е сънен.

Сега ми се хапва всичко и особено сладко. А откакто трябва да съм на диета, ми се яде 100 пъти повече.