Отговори
# 525
А на мен и днес нищо не са ми превели Sad Болничният ми е там от 07.10, а и съм сигурна, че работодателят ми си е предал всичко каквото и когато трябва... Чудя се какво става и има ли смисъл да им звъня и да ги питам  newsm78

# 526

Стелс, ние вчера бяхме на ортопед, нищо не е споменал за гащи. Каза че детето си е съвсем здраво и обясни, че ако я гледаме правилно, всичко трябва да си е ок. Цитирам "Много ми е гадно като видя здраво дете на 1 месец и като ми го доведат на 6 месеца за контрола от дундуркане и неправилно носене, да видя че има изменения и да трябва да изписваме гащи да мъчим детето." Каза ми да му прочета статията в интернет за това как да се грижим за детенце, в случай че забравя нещо (че той сума неща ни обясни) и туй то.
jaded , най -вероятно си  била при Д-р  Хазбун! Ако  не е при  него  , при кого ? За него  само знам , че е мн обективен и излишни приказки  няма !  Peace или  Янакиев ?

Извинете ,че влизам във вашата тема аз съм августовска мама ,но ме заинтригува поста на stels-bels !

stels-bels  би ли ми казала в коя болница си раждала и как се установява  стафилокок  в нослето? Моля ! Praynig
Раждах в Окръжна болница Пловдив.  Стафилокок  в носа се установява само  с носен / гърлен секрет.
 Аз забавих този секрет , въпреки  че съседката  с която  раждах  ми каза , че имат  стафилокок най-вероятно от  болницата. Изписаха децата ни  с конюктивит , техния още не е отминал а нашия  също  беше дълго време.  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 527
Много ти благодаря stels-bels smile3525

# 528
Хелоууу дами Mr. Green
Днес сме доста неспокойни,тъкмо мислех че вече са ни отминали тези гадни колики,а то какво стана от снощи са го замъчили детенцето ми,и ето днес цял ден се свива и пръцка милото,нито може да спи нито нищо -дреме по 5 мин събужда се проплаква и така,,,мамииии дано отминат вече тея тревоги че е кошмар...но то както прочетох някой пък за първи признаци на зъбки беше писал...та явно нямат край тея мъки за малките ни душички ooooh!
Ние сме на ортопед на 8 ноември,дано всичко е наред,че то вече грешки във всичко откриват тея лекари-как ги носим,как ги люлеем...абе грешки във всяко отношение...добре че са "вълшебните" им гащи че да спасяват положението....абе нямам думи просто вече и от лекари и от всичко #CrazyБило личало че носело детето гащи....големи разбирачи еййй #Crazy
Ще видим тукашните лекари как са и какво ще посъветват те,до момента съм доволна-спестяват излишните тревоги и прекалената информация която може само да притесни и разтрои родителите Crossing ArmsИзбягват даването на медикаменти,така беше и през бременноста ми сега и за децата е така,в краен случай се прибягва до  предписването на лекарства Rolling Eyes
И нещо друго което ми се видя малко странно в първия момент това са ваксините-биели  всичко на всичко 3 ваксини,от които първата е на 3 месеца.Ще поразпитам педиатърката по подробно как стоят нещата наистина  newsm78
Охх ставам момичета,че моят Тео недоволства в люлката...минаха 10 мин.стига толкова Mr. Green

# 529
Дани, а какви са ви признаците за зъбки?

От няколко дни Андрей си пъха всичко в устата и не иска да се разделя за нищо на света с биберона, лигави се доста, та и аз се замислих за зъби, но още нямаме два месеца и мисля, че е раничко  newsm78

# 530
  • Асеновград
Здравейте и от нас. Hug Момичета да ви се оплача , нашата кака е пипна гадният вирус с повръщането и вкъщи сме малка лудница. Sick
Слава богу бебка е добре , имаме си колики и така.
Сега да ви попитам , вашите бебенца колко време сучат. newsm78
Моята кукла за 10мин. и приключва , дали и стига не знам.

# 531
И ние сме болни. Аз все още само с дращене на гърлото, но и Диди и Тод са с обилна хрема Tired Тежка нощ беше. Не че тази ще е по-различна Rolling Eyes

За сученето, Тод стана по-бърз, вече суче само 20-30 мин hahaha. Продължава да си иска и двете гърди Wink

# 532
Стелс, точно при Хазбун ходихме. Много съм доволна: обясни ни всичко подробно и внимателно, без да ни наплашва излишно.

Галче, дано бързо преборите вируса!!!
На мен също нещо ми драска гърлото и съм леееееееко сополива... Почнах профилактично Осцилококцинума, дано ни подмине.

Радина се наяжда за 15 минути, но много често седи на гърдата и по 30-40 минути, когато ме ползва за биберон, така се успокоява и приспива...

Лека вечер на всички!

# 533
  • София
Дими понякога суче 10 мин., понякога 40, зависи май от това колко кърма имам и колко е гладен, обаче вечер е някакъв кошмар - суче спокойно докато му е силна струята и после се дърпа, плаче, пак започва, нервен е и няма заспиване, вкъщи всяка вечер е дискотека.  Close Close Close

При нас също има от няколко дни лигавене и аз си помислих за зъби, рано е наистина, но откакто разбрах, че се е родило бебе със зъб нищо не ме учудва.

Косата му опада също от горе, но забелязвам, че е почнал да никне нов мъх вече.  Grinning

И аз да попитам кога се променят очите при кърмачетата и при всички ли са сини преди това? Не че толкова държа сина ми да е синеок, но поне нещо от мен да е взел.  Peace

# 534
Ето една интересна статия за цвета на очите. Крайният извод е още е много рано да се каже за нашите бебоци Wink
http://optobg.com/?p=226

Бях правила един тест преди време и резултатът беше 17% да се роди дете със сини очи и 17% да се роди дете със зелени очи. Ето този: http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html
Обаче нашият татко всеки ден ме пита дали ще останат светли на Тод очите Joy За Диди на времето беше ясно, че ще е с тъмни очи, защото се роди с тъмно-сиво-черни очи, но за Тод "надеждата умира последна" Wink

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 00:45 от Галче

# 535
мацки моето бебе и го люлея и го гушкам и го носяяя то пък да не е порцеланова кукла само за гледане.чудя се дали да споделя  ама ние изпробвахме всички капки на пазара то не беше колиф еспомизан  ентерокит биогая  и т.н.накрая една доста добра лекарка/не е хомеопат/ ми изписа едни топчета хомеопатични/по принцип не вярвам в хомеопатията/ казват се  colocynthis ch9-струват 3 лв е да не ме чуе дявола ама детето е доста добре.ще напиша как се дават при интерес.

# 536
мацки моето бебе и го люлея и го гушкам и го носяяя то пък да не е порцеланова кукла само за гледане.чудя се дали да споделя  ама ние изпробвахме всички капки на пазара то не беше колиф еспомизан  ентерокит биогая  и т.н.накрая една доста добра лекарка/не е хомеопат/ ми изписа едни топчета хомеопатични/по принцип не вярвам в хомеопатията/ казват се  colocynthis ch9-струват 3 лв е да не ме чуе дявола ама детето е доста добре.ще напиша как се дават при интерес.
Аз не мога да  кажа , че съм доволна от тях. След като изпробвахме и  ние  всичко стигнах до тях ... Може би има леко подобрение но незнам дали е от тях или  е от това , че освен тях давам и  Биогайа  newsm78 , пък  Биогайата давам на обяд  в една лъжичка смесвам с малко  еспумизан , че не я иска мойто  гардже ....

# 537
  • София
Момичета здравейте и от мен, от предизборния щаб Wink)))

Първо да отговоря на Миммес - не мила не са Nopar, и аз ги имам тези капки, но и те като Ентрокинда са гола вода, само осмърдява на детето устичката на някакви тинктури....капките се казват ЛЕФАКСИН, продават се в Австия, в Германия също, мисля там са под името ЛЕФАКС, в Гърция най-близо ги има също, ако не се лъжа и в Турция, но на моя колега в офиса детето ги е ползвало и ми каза че са ВЪЛШЕБНИИИИИ, ако някой има инфо за продажбата им в БГ да дава знак.
Въпрос към мамите, които преживяха гъби в устата на бебеоците, или т.нар. млечница. Моя Рада се е снабдила с подобни, и сега педиатърката ни предписа гелче ДЕКТАРИН ОРАЛ, да ама чета влистовката, че са приложими за деца над 6 месеца, защото малките кърмачета нямат развит гълтателен рефлекс и има опасност от задавяне, моля споделете вие прилагахте ли въпросния гел и как? Рада има само на ръбчето на устничката, но ме е шубееее......
Jaded и моя болничен от 06.09 до края на септември са го превели вчера ЕДВА, но забелязвам мили мами, че нещо са ми по-малко париците с около 200 кинта и сега ще проуча, защото подочух, че пак са ни вкарали тихомълком някаква наредба и парите ни се смятат на нето не на бруто или обратното, но така че да ни ощетят! Но на мен парите категорично са ми по-малко от очакваните....не знам защо????
Стелиииии мила, аз лекувам стафилококите ми вече 7-ми месец с хомеопатия, имаше някакъв ефект в началото, но сега отново съм с проблеми, най-страшното е че май никой не може да ми помогне, всички доктори май вдигнаха ръце от мен.......знам че лечението ми ще е с нещо много просто, нещо дето е около мен всеки ден, но като не знам какво е!!?? Не спирам да имам циреи, тялото ми вече е ОБЕЗОБРАЗЕНО от белези и дупки.............не знам дали някога ще мога да се съблека по бански!!!??? В момента имам 5 и съм поредно цялата налепена, отделно винаги си имам сополи, и аз лекувах с Бактробан, после с един гел на BBRown, но НЕ и НЕ. Успех миличка, според мен детето просто ще ги израсте, но това винаги ще си седи в него, само да не се активира!!!
Да ви споделя-вчера бях на диетолог, при Ипократис, голям сладур, вече имам хранителен режим, който да ви кажа направо не знам как ще спазвам, аз трябва да ям почти постоянно, на 2-3 часа разни странни неща.....но ще ви държа в течение как се движа, дано това пречистване на организма ми да се отрази и на циреите ми.
Предизборната акция върви, аз с количката вчера лепих плакати, после разнасях флаери из Кокаляне по пощенските кутии и Рада добре и се отрази половината ден изкаран на вън на въздуха в планината:-)))))
До скоро милинкни и по-малко колики!!!!

# 538
  • софия
Здравейте ние имахме гъби и ползвахме същото няма страшно няма да се задави!А относно болничния този сигурно ти само до края на септември, а останалата част ще е когато работодателя подаде декларация за изплатени за октомври заплати в нои!

# 539
Евита ето ги, имат и доставка до БГ. До 7-10дни най-много трябва да са тук.

http://www.ebay.co.uk/itm/LEFAX-NIEMIECKIE-ORYGINALNE-KROPELKI-W … em3a6b7e7e5f#shId
п.п. Току що купих едни, прие ми офертата за 8 паунда, общо 13 с доставката до БГ. Като дойдат, ще пиша.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 15:07 от mimes

Общи условия

Активация на акаунт