Намаления 2011/2012

• 83 489
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Трябват ми доста неща като анцунги, пуловерчета, пижамки, евентулно дебело яке или
Моля ви, сигурно не е много по темата, но трябва да знам къде има повече бебешки магазини - в мола на Цариградско или в Сердика. Мислех да пробвам в Сердика, че до сега само на Цариградско ходя, но се страхувам да не би да е по-малък избора, защото не съм от София, а трябва да пазарувам за малкия. Даже ако някой може да ми каже какви магазини за деца до 2г има в Сердика ще съм му много, много БЛАГОДАРНА!
Помагайте!
Кажи, какво ти трябва за детето и ще ти кажа, къде да ходиш Peace

Трябват ми всякакви неща: анцунги, пуловерчета, топло яке или палто, пижамки и т.н. Ще пращам малкия на ясла та да го оборудвам.
Като за ясла,  спокойно, можеш да погледнеш в Карфур/мола на Цариградско/ Има не лоши неща-долнища, горнища, лотове от по 3 блузи, бельо, якета....цените не са високи, нещата са сносни.....Е, не е като по намалението Laughing
В Сердика Център има също хубави магазини за деца, но честно казано, на пълна цена не ми се купуват неща Naughty
Може да погледнеш в Кенвело кидс/там/- ако имат някоя промоция, ще вземеш чудесни неща, най-вече яке Wink

Момичета, какво последно се случи с Овиезе? Аз, така го чаках, точно за градински дрехи Crazy

# 106
  • Berlin
В The Mall има Бейбитория, Mothercare, Prenatal, Zara, Guess, Next (последните имат детски дрешки нали?) и още 1-2. В Сердика има Carnival Kids, Хиполенд, Fox. На 1во време се сещам за тези магазини, може и да пропускам някои. Виж сайтовете на моловете - има списък с магазините и прецени къде ще ти е по-удобно.

# 107
  • There I was on a July morning
..................................
Момичета, какво последно се случи с Овиезе? Аз, така го чаках, точно за градински дрехи Crazy

Не знам, но магазинът в Сити центъра е тотално изпразнен, има само няколко парцала на разпродажба.

........................................................
Може ли да обясниш по-подробно за "Пътеките на Младост" - за пръв път го чувам...  Embarassed
Пазарче в Младост, намира се на бул. Ал. Малинов, на около 200 м от кръстовището, с бул. Сахаров. Там спират автобуси на градския транспорт - 88, 76 и др.

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 22:50 от Скубиду

# 108
  • София
А някой да е виждал хубави женски джинси - прави, класически....на прилични цени(или намалени, въпреки че сега май нищо не е особенно намалено)?

В кенвело якетата детските не са намалени, но пък са по 50-тина лв...т.е. прилична цена...зимните имам предвид.

# 109
А някой да е виждал хубави женски джинси - прави, класически....на прилични цени(или намалени, въпреки че сега май нищо не е особенно намалено)?

В кенвело якетата детските не са намалени, но пък са по 50-тина лв...т.е. прилична цена...зимните имам предвид.
Дааааа, миналата седмица си купих от Калиопе. Не помня колко струваха. но не беше много. Имаше различни нюанси на кафявото. 

# 110
  • София
страхотно, дано не свършат до понеделник Simple Smile

# 111
в МОЛ Стамболийски - FOX Baby имат намаление за уикенда на якета от 130 на 50 лв.

# 112
в МОЛ Стамболийски - FOX Baby имат намаление за уикенда на якета от 130 на 50 лв.
Същото яке през пролетта го взех за 20 лв.Аман ат фалшиви намаления.

# 113
  • София, България
И аз купувах от там миналата зима много хубаво яке за 27 лева ... може би по-нататък ще ги намалят още

# 114
 Същото яке през пролетта го взех за 20 лв.Аман ат фалшиви намаления.
[/quote]
 Peace В Зара положението е същото.

# 115
По повод на псевдо намаленията във Фокс има поларени суитчери за 30лв, а миналата година купувах същия за 10лв  newsm78
В зара нещо подобно при летните намаления си взех жилетка за 20 или 25лв не повече, а сега е 50 като нова колекция ...

# 116
  • Berlin
 ooooh!
А кога правят същински намаления в такъв случай?
Аз търся за мен хубави панталони - прави (не скини), плътни, за ежедневието, по-големички размери. Simple Smile Може и не намалени. В положение съм на спешна нужда. След раждането май ми се е разширил ханша и сега си изхвърлям почти всички дънки и панталони.  ooooh!

# 117
  • София
в края на сезона правят големите намаления.
и аз си търся прави дънки-джинси...не дълбоки и след като пребродих 2 мола...нещо се отчайвам...не бързай да си ги хвърляш Wink може след някой др месец пак да ти станат Wink

# 118
  • Countryside
Някой да знае за намаление в Тимбърленд? Знам, че е рано ама ми трябват едни обувчици оттам за едно пътуване.

Виж тук (но нямам идея как са доставките Blush):

http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Timberland?node=2133780 … brands=Timberland
Много са скъпи в тоя сайт, принципно всички не-английски стоки и най-вече американски са много по-скъпи в Англия. Аз порових в и-бей, но не намерих това което ми трябва.

# 119
  • Countryside
в края на сезона правят големите намаления.
и аз си търся прави дънки-джинси...не дълбоки и след като пребродих 2 мола...нещо се отчайвам...не бързай да си ги хвърляш Wink може след някой др месец пак да ти станат Wink
Това ми е мъка и на мен, най-добре ми седят прави дънки, ама вече няма такова чудо по магазините, само клинове  ooooh!
Обаче се сещам, че Ливайс имат модели : стрейт и скини. Пробвай в техните магазини, но най-добре по намаленията, аз оттам си взех последно стрейт дънки и от Мекс лек чарслтон.

Общи условия

Активация на акаунт