Намаления 2011/2012

• 83 435
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
Аз ходих в Люлин- сравнително малък е магазинът и беше голяма лудница. Някой питаше за надуваеми неща- там имаше. Купих коледни подаръци за децата- кухня, китара и маса с инструменти за 57лв. общо. Доволна съм.  Party

# 212
  • София
И аз това щях да питам ,а във Варна има ли такъв магазин ?

Варна

1.

ул. "Перла" - Западна промишлена зона
но намалението важи само за 2-та новооткрити, за старите магазини не.

# 213
  • София
В Комсед в Младост, към 17ч беше много спокойно Peace Накупих Коледни подаръци- предоволна!
В Кенвело- купи за 200, плати 100! Много неща имаха и частично намаление и не влизат в офертата! Това в The mall. Ядосах се за едно яке и ще ходя по другите да го търся. А, не се сетих овцата, че днес имам РД и с клубната карта щеше 50лв да ми излезе Laughing

# 214
  • София
ах, това за кенвело ме уби...точно онзи ден си купих яке от там...що не почах 2 дниии....бръм...

# 215
  • София
Бях в Комсед в Люлин към 18,00ч. голяма лудница. Нямаше якета, дрехи и обувки. В този в Младост има ли? Дори кошниците не достигаха. Нямаше хубави бебешки играчки, нямаше и аксесоари за Анабел, които ми поръчаха  Grinning Дори и понита не видях  newsm78 може да са свършили. Исках да взема едно голямо лего, което ми взеха под носа  Sad
Взех друго лего, кола с дистанционно, Балеринаката на Цапф с дрешки, замък, гипсова отливка и играчки за градината.
Моля мамите които са ходили в Младост да кажат има ли дрехи, чувалчета за количка и играчки на Фишър.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 22:04 от geryger

# 216
  • София
Бях в Комсед в Люлин към 18,00ч. голяма лудница. Нямаше якета, дрехи и обувки. В този в Младост има ли? Дори кошниците не достигаха. Нямаше хубави бебешки играчки, нямаше и аксесоари за Анабел, които ми поръчаха  Grinning Дори и понита не видях  newsm78 може да са свършили. Исках да взема едно голямо лего, което ми взеха под носа  Sad
Взех друго лего, кола с дистанционно, Балеринаката на Цапф с дрешки, замък, гипсова отливка и играчки за градината.
Моля мамите които са ходили в Младост да кажът има ли дрехи, чувалчета за количка и играчки на Фишър.
Дрехи-доста бедно, че и доста грозни Blush Чувалчета нямаше, играчки на Фишер зареждаха!
Рафтовете бяха празни, но жените вадеха кашони и направо от кашоните се взимаха Peace
Имаше и доста неща на Чико, някой писа по-горе.
Като цяло, хората взимаха, но персонала беше адекватен и каквото свършеше го вадеха.

# 217
  • София
Благодаря ти.
В Люлин нищо не вадеха. Рафтовете бяха полупразни. Като ги питаш, вдигат рамене, каквото ни докарат. Склад ли нямат?  newsm78
Общо взето мноооооооогооо по зле от мин.година.
Но магазина е токлова малък - 1/3 на този в Скай сити.

# 218
А, не се сетих , че днес имам РД и с клубната карта щеше 50лв да ми излезе Laughing

Ами Честит Рожден Ден!  party041 happy bd
[/b]

# 219
  • София
А, не се сетих , че днес имам РД и с клубната карта щеше 50лв да ми излезе Laughing

Ами Честит Рожден Ден!  party041 happy bd
[/b]
Ами, Благодаря! Laughing Hug

# 220
явно до утро всичко ще свърши!Имаше ли уолкър Rolling Eyes

Казаха, че утре пак ще зареждат  Peace

В кой от двата магазина се очаква зареждане ?
В Люлин зарежат ли адекватно, каквото свърши ?
Абе с две думи се чудя на къде да тръгна утре в зори Wink. (еднакво далече съм и от двата магазина).

# 221
  • Sofia
Давай към младост, утре казаха че в 10 сутринта ще е заредено - нямат склад и каквото им докарат Peace

# 222
  • София
Днес при цялата лудница, получиха и стока  ooooh! Вкарваха големи кашони през страничния вход и разбутваха хората от опашките за да минат. 
Дано утре да не е така.
Явно магазина в Люлин е по-голям и по-добре зареден щом ги има надуваемите неща, играчки на Фишер и Чико...

# 223
Днес бях в Люлин  В 10 сутринта нямаше много хора и избора беше богат.

# 224
  • София
а столчета  за кола на чико има ли в люлин? в младост днес имаше 2 колички на хаук , няколко кошници и един стол 15-36 на някаква незвестна марка....

Общи условия

Активация на акаунт