Намаления 2011/2012

• 83 404
  • 754
  •   1
Отговори
# 285

Ако са уголемени ще й взема 24. Ето за тези иде реч:

Не може без гумени ботуши, такава радост са локвите, че трябва сме заредени Simple Smile.

КиК имат и оферта в сайт за групово пазаруване за гумените ботушки - http://grabo.bg/gumeni-botushi-ot-kolev-i-kolev-s-40-otstapka-0f4z29m

# 286
Никой не каза видял ли е акумулаторни коли в Комсед и на каква цена? прегледах каталога им в сайта, но не видях.

# 287
  • София
В неделя вечерта бяхме в Комсед Младост. Имаше само някакви играчки, които останах с впечатление, че са техен внос. Нищо не харесах. Те някак си играчките бяха за по-големи от моите деца. Взехме само 2 пъзелчета и от плюшените чантички до касата да не сме капо. Много исках да им купя книжка и телефоне на Fisher Price  Sad Дали са ги извадили вече независимо Люлин или Младост ?  newsm78

# 288

Ако са уголемени ще й взема 24. Ето за тези иде реч:

Не може без гумени ботуши, такава радост са локвите, че трябва сме заредени Simple Smile.

КиК имат и оферта в сайт за групово пазаруване за гумените ботушки - http://grabo.bg/gumeni-botushi-ot-kolev-i-kolev-s-40-otstapka-0f4z29m

Ботушките изглеждат супер. Някой купил ли е такива да каже дали са удобни.

# 289
  • София
ами момчешките са съвсем същите, само че сини, да много са удобни. Без стелка са, така че се купува допълнително. Пазят съвсем сухо(понеже сме имали и гумени пропускащи вода)

# 290
Чета за гумени ботуши си говорите, в Т-маркет има два вида, но само за момичета, ама и двата са много изпипани. Единият е с два пръста вата и определено е за зимата, другият е много красив, като чорап е шарката, а от вътре е само с плетен чорап, до миналата седмица имаше номера около 30-тите, а и цената им е супер, 13-14 лева.

# 291
Никой не каза видял ли е акумулаторни коли в Комсед и на каква цена? прегледах каталога им в сайта, но не видях.

Малки с дистанционно или големи Simple Smile? Питам, защото съм с момиче, и от коли не се интересуваме много, много...
Мисля, че имаше такива, които се управляват с дистанционно, но дали има все още не зная.
Ако питаш за големи,в които детенцето може да седне, доколкото видях има само такива с педали. Имаше...по-точно. Аз мисля, тези дни да мина през младосткия Комсед и ще пиша какво е положението.

# 292

Малки с дистанционно или големи Simple Smile? Питам, защото съм с момиче, и от коли не се интересуваме много, много...
Мисля, че имаше такива, които се управляват с дистанционно, но дали има все още не зная.
Ако питаш за големи,в които детенцето може да седне, доколкото видях има само такива с педали. Имаше...по-точно. Аз мисля, тези дни да мина през младосткия Комсед и ще пиша какво е положението.

И аз съм с момиче-мъжкарана  Mr. Green  Питам за тези големите, в които сяда и управлява колата, но не с педалите, а акумулаторни.
Евентуално в петък и ние може да отидем до КОмсед , от няколко дни навивам мъжа ми Praynig  Money

# 293
  • София
Ходил ли е някой в Люлинския Комсед, да каже дали  е заредено. Аз ходих в петък на 50% , ама бях към 11ю. и имаше избор на играчки, ама после май е било поразграбено доста и почти не е имало нищо. Да ми каже някой има ли инфо по кое време зареждат, че ми се иска да отида пак за още дребни работи за куклите да взема, ама сутрин съм с децата, че са болни, мога следобед да отида ама дали си заслужава  newsm78

# 294
И аз съм с момиче-мъжкарана  Mr. Green  Питам за тези големите, в които сяда и управлява колата, но не с педалите, а акумулаторни.
Евентуално в петък и ние може да отидем до КОмсед , от няколко дни навивам мъжа ми Praynig  Money

Simple Smile

То ясно, че тези с дистанционно управление са с батерии, но знам ли Simple Smile

Зареждането не е в определени дни и часове, поне по информацията, която получих от момичетата в магазина.

# 295
  • Пловдив
http://www.facebook.com/pages/Mango-Bulgaria/170467116305772?sk=wall

Mango Bulgaria
Уважаеми клиенти,
заповядайте на 5 и 6 ноември в магазините на Манго в цялата страна с ваучер от последния брой на сп. Cosmopolitan и се възползвайте от 30% намаление за пазаруване над 100лв., както и специални подаръци- спирала Revlon и чанта Mango.
Очакваме ви!!!!

# 296
Няма акумулаторни коли в Комсед Люлин.  Peace Няма и Чико или Фишер Прайс - няма и да има докато трае намалението.
Има страшно много неща на SmartTrike (триколки) и на  Little Tikes (коли за бутане и големи пластмасови градински играчки).

Вече три пъти ходя до там, за да купя Плей-до , но няма  ooooh! Изкупили са го в петък още, нямали зареждане и не знаят кога ще го заредят. Моля ви ако някой ходи в един от двата магазина, следващите дни, да каже дали са заредили най-сетне Плей-до. Мерси!  Hug

# 297
Няма акумулаторни коли в Комсед Люлин.  Peace Няма и Чико или Фишер Прайс - няма и да има докато трае намалението.
Има страшно много неща на SmartTrike (триколки) и на  Little Tikes (коли за бутане и големи пластмасови градински играчки).

Вече три пъти ходя до там, за да купя Плей-до , но няма  ooooh! Изкупили са го в петък още, нямали зареждане и не знаят кога ще го заредят. Моля ви ако някой ходи в един от двата магазина, следващите дни, да каже дали са заредили най-сетне Плей-до. Мерси!  Hug

май утре ще ми излезне късмета да ида, но какво е Плейдо?  Embarassed  Нашия татко донесе смарттрайк от Турция с намаление плюс връщане на ДДС, но тук с 50% в Комсед щеше да излезне по=евтино, жалко.

Главната ми цел е 1-2 лего, гумени ботуши и боти на Ки К за пролетта

жалко, че няма чико и фишер

харесала съм това от чужбинските сайтове, на тази супер цена, но естествено е изчерпано...
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3483947/c_1/1%7 … es%7C14417629.htm

# 298
  • София
Докога е актуална промоцията в Кенвело купи за 200 лева,плати 100?

# 299
.......

май утре ще ми излезне късмета да ида, но какво е Плейдо?  Embarassed  Нашия татко донесе смарттрайк от Турция с намаление плюс връщане на ДДС, но тук с 50% в Комсед щеше да излезне по=евтино, жалко.
........

Ето това е Плей-до: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9289176/Trail/s … xt%3EPLAY-DOH.htm (Ако не излиза напиши в търсачката на сайта PLAY-DOH)
Пластелин, който се моделира със специални "джаджи" към всеки компклект - примерно "Кухня" - моделира се като различни храни, чрез формички и има малка печка в която уж се слага да се пече  Mr. Green Или пък зъболекарски комплект с инструменти за поправка на зъби на една отворена уста...и такива разни  Laughing

.........харесала съм това от чужбинските сайтове, на тази супер цена, но естествено е изчерпано...
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3483947/c_1/1%7 … es%7C14417629.htm

Това е страшно изгодно, но като гледам не е налично на сайта.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт