Намаления 2011/2012

• 83 285
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Днес в Манго- смешни намаления... нямам думи просто:)

# 571
  • София
Във Фенси маркет на бул.Черни връх 47 има драстични намаления на детски дрешки. ЛС Уайкики блузки, панталони и т.н започващи от 5лв  Sunglasses Хубави тениски с Туити пак са по 5лв. Размерите са като за 8-10-12-15 годишни деца.
Има и други дрешки за по-малки деца, за бебета също. Всичко е намалено в магазина, дрехи и  играчки са с Коледно намаление.

# 572
MTV, kimbolina: мерси:) То свършило, ама здраве да е Simple Smile Сигурно пак ще има.
Аз мисля, че преди 15 декември хубави намаления няма да има. След Коледа обаче очаквам да си дойдем на думата:)

# 573
Здравейте, в GiAnni вече има до 50% намаление; в Кенвело са пуснали частичното до 40-50%; в Хиполенда има някой много хубави играчки на 50%/в каталога им са маркирани с Дядо Коледа препоръчва/;в Манго има намалени трикотажни рокли и блузи,но много малко

# 574

и аз получих вчера коледния каталог на "хиполенд" и има неща на много добри цени (сигурно и в магазините може да се намери)! добре е за тези, които не успяха да се възползват от намалението миналата седмица..
Wink

# 575
  • Kyustendil
Хайде и аз да докладвам от вчерашния шопинг в The mall - овиезе имат 30% намаление на всички зимни якета, друго не, но си заслужава - има избор все още. Някой питаше за next - нямат намаления, както и бенетон /имат смешно намаление от 20% на тишърти, но не си заслужава/. За почитетелите на ла коста - имат намаление 1 бр. с 20%, 2 бр. с 30% и 3 бр. с 40% намаление. В карфура имаше намалени хубави колички с дистанционно и хеликоптери, които си заслужат определено.

# 576
В карфура имаше намалени хубави колички с дистанционно и хеликоптери, които си заслужат определено.

Можеш ли дадеш ориентировъчни цени?
Благодаря Simple Smile

# 577
В подлеза на спортната палата има едно магазинче за обувки,там разпродават всички дамски обувки,има по 10-15лв моделчета Simple Smile И детските им обувки са на много прилични цени.

# 578
  • Kyustendil
В карфура имаше намалени хубави колички с дистанционно и хеликоптери, които си заслужат определено.

Благодаря Simple Smile

Ако не се лъжа хеликоптера беше от 60 лв. намален на 40 лв. /но е метален, не е като стериопорените в джъмбо/ моя мъж даже много го хареса, а количките бяха за по 20 и няколко лв. и не са никак малки.

# 579
  • София
Току- що получих смс от Premaman- коледно намаление до 40%.  Peace

# 580

Благодаря Simple Smile

Ако не се лъжа хеликоптера беше от 60 лв. намален на 40 лв. /но е метален, не е като стериопорените в джъмбо/ моя мъж даже много го хареса, а количките бяха за по 20 и няколко лв. и не са никак малки.

Карфурци са пуснали коледен каталог с играчки, ако някой го е мяркал в нета да даде линк. Ако не - и има интерес - мога да сканирам следобед Simple Smile

# 581
# 582
  • Kyustendil
Извинявам се за неточната информация  - хеликоптерът струва 59.90 лв. с намалението/, а малкия модел е 24.90 лв. И аз влязох, за да пусна линк към каталога с карфурските играчки, но се радвам, че вече е качен. Мисля, че има какво да се избере, макар че аз лично имам поръчка за дядо Коледа - и детска пералня. Миналият месец в Карфур имаше много сполучливи модели и то на добри цени, но вчера не намерих. Сега ме е яд, че не купих като я видях, но ще продължавам да търся.

# 583
това е от страницата на Kenvelo във Facebook:
WWW.KENVELO.BG
ОТ 28.11.2011г. СТАРТИРА НАМАЛЕНИЕ до 50% НА ЦЯЛАТА ЗИМНА КОЛЕКЦИЯ !!!
МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ И В ЕЛЕКТРОННИЯТ НИ МАГАЗИН С ОЩЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА В МАГАЗИНА.

# 584
Благодаря на всички, които се включиха по моя проблем с динозаврите.  Hug
В крайна сметка купих едно голямо яйце с няколко динозавъра, които се сглобяват (много се хареса), един голям Рекс и пакет с по-малки динозаври, да има.  Laughing
Изобщо, вече ми се превиждат диновци отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт