Намаления 2011/2012

• 83 278
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Извинявам се за неточната информация  - хеликоптерът струва 59.90 лв. с намалението/, а малкия модел е 24.90 лв. И аз влязох, за да пусна линк към каталога с карфурските играчки, но се радвам, че вече е качен. Мисля, че има какво да се избере, макар че аз лично имам поръчка за дядо Коледа - и детска пералня. Миналият месец в Карфур имаше много сполучливи модели и то на добри цени, но вчера не намерих. Сега ме е яд, че не купих като я видях, но ще продължавам да търся.

погледни тук
http://vegatoys.com/
някои от играчките в карфур са оттук Simple Smile
но директно от сайта е с безплатна доставка, а и е по-евтино.
аз ще купувам пералня и йоника (2 лева по-евтино от карфур плюс беплатната доставка Wink

# 586
Благодаря на всички, които се включиха по моя проблем с динозаврите.  Hug
В крайна сметка купих едно голямо яйце с няколко динозавъра, които се сглобяват (много се хареса), един голям Рекс и пакет с по-малки динозаври, да има.  Laughing
Изобщо, вече ми се превиждат диновци отвсякъде.

Ех, тъкмо щях да ти предложа един уникално сладък плюшен динозавър в коледния каталог на Хиполенд - днес го видях.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 11:04 от Самсара

# 587
  • Пловдив
Много полезна тема    bouquet
Случайно попаднах при вас и се записвам да ви следя Simple Smile

# 588
  • София
И във Фокса детският поне има намаление обаче 50% или до 50%  беше ще излъжа....

# 589
  • Русе
  Установи ли се кога са 25 и 50% намаления в Хиполенд.  newsm78

# 590
  • София
  Установи ли се кога са 25 и 50% намаления в Хиполенд.  newsm78
Ами те минаха вече. 25% беше в петък на рождения ден на магазина, а секторът с 55% вече го няма. Сега има нов каталог, но не знам докога е валиден.

# 591
  • Berlin
Годината на дракона е 2012. Simple Smile  Peace

# 592
  • София
 Установи ли се кога са 25 и 50% намаления в Хиполенд.  newsm78
Ами те минаха вече. 25% беше в петък на рождения ден на магазина, а секторът с 55% вече го няма. Сега има нов каталог, но не знам докога е валиден.
Според мен щандът с играчки -55% ще се появи отново след Нова Година.  Wink

Ейндж, мерси за инфото за Фокс. От там на разпродажба накупих чудесни летни дрешки. Така че и сега сигурно нещо ще харесам.

# 593
Годината на дракона е 2012. Simple Smile  Peace

ooooh!  hahaha...на дракона да...ама нали за динозавърчета писах и оплела съм конците с динозавърчета и дракончета  Joy

Ще се редактирам...

# 594
  • София
Точно кат' за наш'та тема  Laughing  - Как търговците ни врътват с цените?

# 595
Някой скоро минавал ли е покрай Капаска? Онлайн имат добро намаление, но се чудя - в магазините как е?

# 596
Във Фенси маркет на бул.Черни връх 47 има драстични намаления на детски дрешки. ЛС Уайкики блузки, панталони и т.н започващи от 5лв  Sunglasses Хубави тениски с Туити пак са по 5лв. Размерите са като за 8-10-12-15 годишни деца.
Има и други дрешки за по-малки деца, за бебета също. Всичко е намалено в магазина, дрехи и  играчки са с Коледно намаление.

За 5лв нищо не видях, всичко тръгваше от 10 нагоре поне в бебешкия сектор  Peace

# 597
  • София
Във Фенси маркет на бул.Черни връх 47 има драстични намаления на детски дрешки. ЛС Уайкики блузки, панталони и т.н започващи от 5лв  Sunglasses Хубави тениски с Туити пак са по 5лв. Размерите са като за 8-10-12-15 годишни деца.
Има и други дрешки за по-малки деца, за бебета също. Всичко е намалено в магазина, дрехи и  играчки са с Коледно намаление.

За 5лв нищо не видях, всичко тръгваше от 10 нагоре поне в бебешкия сектор  Peace
Явно не си се качвала на втория етаж. Но там е за по-големи деца.

# 598
  • Berlin
От днес в Калиопе до -50%.

# 599
Тази тема чак сега я откривам Simple Smile))) Запис и от мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт