Есен чука на вратата, януарче рита във тумбака - тема 10

• 33 273
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
за коластрата сме говорили вече, че наличието й или липсата й сега не означават нищо. Липсата на коластра преди раждането не означава липса на кърма или малко кърма после!

ив, честит празник и от мен, с пожелание за много любов!   bouquet

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 14:56 от тити

# 301
LucyLynn добре дошла. От колко време живееш в Бразилия в google ли си превеждаш. Питам защото по словореда така ми изглежда. Но това да не ти звучи като упрек, ни най-малко. Много ти се радвам да знаеш  bouquet
badalona1 При кой лекар си . При Александров ли? Щом лекар ти е казал така стягай куфарите за Софоия. Толкова сте се бороили до сега , че 2-3 месеца на финала не ги мисли.Най важни сте бебетата и ти сега.
При мен нищо ново, но съм започлнала да наедрявам със значутелни темпове. От утре никакво сладко и хляб Laughing
Бебето рита на спира, аз лежа, ни като че ли в последно време се чувствам по-добре и ис позволявам по малко разходки.

# 302
Не живея в България, превежда с Google. Начин на употреба: Срещнах някои момичета от България и пише го дълго време по Skype. Тогава те ме посъветваха да отговарят на някои български майки да споделят своя опит.

# 303
  • гр.София кв.Драгалевци
Iv_mikova-Честит рожден ден   newsm59 и честита годишнина.В частност на теб пожелавам много здраве,щастие късмет и каквото си пожелаеш да ти се сбъдва.  newsm38 Ана теб и мъжът ти като едно цяло пожелавам безкрайно семейно щастие,още 100 пъти повече любов и на термин сладко и красиво бебче,което да ви радва    newsm07 Това беше от мен минах да мина да ви прочета и излизам.Хубав ден на всички  Hug

# 304
  • до едно тепе
Ив честит двоен празник.Много здраве,много любов и усмивки ти пожелавам smile3525

# 305
badalona1 При кой лекар си . При Александров ли? Щом лекар ти е казал така стягай куфарите за Софоия. Толкова сте се бороили до сега , че 2-3 месеца на финала не ги мисли.Най важни сте бебетата и ти сега.

Да, Бубанка, при Александров съм, и той ме праща в София, няма какво да го мислим, другата седмица пътуваме, само не знам как ще издържа на този дълъг път, последно време спрях да се возя на колата, че много ми става гадно, но... ще издържа.

Приятна съботна вечер на всички от мен Simple Smile

# 306
  • София
Мили момичета, искрено ви благодаря за прекрасните пожелания! Трогнахте ме много, нека всичко,  което сте ми пожелали да ви се връща и на вас!  bouquet Hug  bouquet

Смърфиетка, пиши винаги когато имаш нужда! Simple Smile

Бебока, днес слуша и само леко ме подритва!
Ние след малко отиваме семейно на ресторнтче!

Прекрасна вечер ви желая!   bouquet

# 307
Ив честит рожден ден и годишнина smile3525, бъдете много здрави и щастливи.

# 308
Ив, честити празници - здраве и винаги заедно и много щастливи!
момичета, благодаря за мненията - аз се отказах от ваксината. и аз по принцип съм против ваксините, а и медикаментите като цяло, освен ако не са наистина необходими. сега обаче, като отговарям за едно човече и правя по-сериозни проучвания преди да взема решение.....
гърлото ми мина и пия малко от оscilloco.....i съм по-добре.

мира, за скаридитите - няма никакъв проблем. опасните от морските дарове са черупните - всякакъв вид миди.....и пак защото натравянето с тях може да те обезводни до степен опасна за бебока.
навсякъде ограниченията са различни - във фрнация почти не се яде зелена салата защото дори измита има опасност от зараза.....тук карат да се внимава с меките сирена включително и фета, а като си поминсля всички мами в бг си ядат сиренце......

# 309
Здравейте момичета Simple Smile !
Първо честито на sweet_monii, моля се всичко да е наред с малките избързали мишлета и да се приберат възможно най-скоро при мама и татко  Hug!
Iv , честит двоен празник   bouquet ! Много да се обичате и специално на теб - леко и безпроблемно раждане!!!
Аз днес щях да ходя на лекцията в Анел, но от снощи съм на легло  Tired ! Прибрах се от офиса като пребита - изведнъж нещо ми стана и като легнах в 18,30 съм спала с часове. Всички мускули, кости и кожа ме боляха, имах температура, боляха ме зъби и уши, стомахът ми никак не беше ок, бях на ръба да  Sick и като се събудих в 4,30 вече нямаше заспиване от тези болки  Tired ! Едва дочаках сутринта да отида до аптеката. Купих си парацетамол, вит.С, Прополки и чай лайка за успокоение на стомахчето и едва сега вече се вдигнах. 24 часа не бях яла. След първия парацетамол обаче ми стана мноооого по-добре, мускулите ме отпуснаха, та успях да поспя.  И аз се замислих за ваксините, но по-скоро няма да се възползвам. Отивам да почивам още малко, че не ми е съвсем ок.
Поздрави и лека вечер!

# 310
Здравейте,
на някоя от вас изписвали ли са й капки за нос Olynth? Пише, че не стават за бременни, обаче хремата не ми минава...
Пробвах с  инхалации, с морска вода...5 мин спокойствие и после пак се почва.

# 311
  • Ботевград
И с първата и сега с тази бременност са ми ги изписвали Peace
Слагай си спокойно,защото ще ти мине много по-бързо и няма да се мъчиш със запушен нос и хрема.Аз си капвах ксилометазолин(той е по-силен) Simple Smile

# 312
Iv, честит двоен празник и от мен!  party023 Пожелавам здрав дух и тяло,  дълъг и спокоен семеен живот!
За хрема най-сърдечно препоръчвам ЕУФОРБИУМ КОМПОЗИТУМ (назалния спрей), хомеопатичен е, може да се използва съвсем спокойно, както от бременни, така и от бебоци. Аз бях доста скептична като човек с дългогодишен синузит, но от вчера съм с отвратителна хрема и реших да рискувам с покупката.  Още с първото впръскване усетих разлика.
Лека нощ на всички! Как хубаво се спи на дъжд...

# 313
badalona, не разбирам на какъв кръстопът сте - тръгвате за София и туй то. Дяволов е доста търсен по рискова бременност, мисля, че ще сте в много добри ръце. Даже като се видиш с него, пиши и тук в темата, че още няколко сме като теб с параноя за скъсяване на маточната шийка заради близнаци  Praynig
Моите бебета са със същите размери  Grinning

sweet moni, дано малките ти принцеси са в добро състояние, доколкото позволяват тези седмици, дано нямат никакви последствия това твърде ранно раждане, дано са здрави, борбени и да са първи във всичко и винаги  Praynig Praynig Praynig
Дано има кой да ни споделя новини около вас трите  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

iv_mikovа, честит рожден ден   bouquet

LucyLynn, мале, очакваш №4 и №5  Crazy Живи и здрави да сте цялата многолюдна фамилия.
Прощавай за въпроса, ама аз не разбрах българка ли си и ако си българка защо пишеш през Гугъл преводач  newsm78

Нещо много на ниско взех да усещам бебе/бебета и не разбирам - по пикочния ми мехур ли ми скачат или са слезли ниско? Док ме видя преди 6 дни и всичко изглеждаше наред с шийката, ама нали тръгнах на йога и сега се притеснявам от последствия. Чудя се дали да не я прекратя  Blush

# 314
------------Организационно---------------

Момичета, моля ви, който влиза в първия пост да се саморедактира или да редактира някого другиго, да спазва форматирането по това, което коригира - цветове, спейс, подредба на информацията. Ако се добавя пол, моля, променяйте и броя на очакваните съответно момчета и момичета най-горе.

Kaktos4e - Деси 26 г., София, очаква първо дете  stork-boy

моля да бъде

Kaktos4e - Деси 26 г., София, очаква първо дете  stork-boy

и горе да се промени, примерно, от 69 на 70 очаквани момченца.

За линковете Предишни теми:

Който е добавил тема №8, всъщност е дал линк към темата преди тази, която се пада №9. За това изрично не бях поставила линк към тема №8, за да видя къде из линковете на теми 1-8 има някакво несъответствие (но още не съм стигнала до там). Моля, който редактира да обръща внимание и на тези неща. Благодаря за разбирането и за желанието за помощ в общото дело   bouquet

Добавена е анкета за следващо заглавие, изпращайте още предложения в ЛС до този профил.

================
Cafe con leche

Общи условия

Активация на акаунт