Приятни и/или досадни аватари и подписи - 4

• 31 852
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Поли, и ти си с нова премяна... Hug
Много ми харесва...разкошно!

Касита, много е хубав наистина.
На мен не ми навява никаква тъга, по- скоро любов, живот, началото и края... красота и спокойствие...Hug

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 00:05 от *Бенджи*

# 571
Бенджи  Hug

На мен не ми навява никаква тъга, по- скоро любов, живот, началото и края... красота и спокойствие...Hug

е...на мен по-скоро точно заради края ми е малко тъжен подписа Heart Eyes

# 572
  • София
 Ето интересно съчетание на ник и аватар според мен http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=17137

И една красота http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=31597

# 573
  • In The Middle Of Nowhere
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=194605
Този Коледен мечо мн ме радва Simple Smile

# 574
А Лу (Лу от придобивките и лаковете, че май се нароиха и други Лу), котка ли има? Изненада ме новият аватар. Обикновено са по-клонящи към модата. Сега новата нотка с животното изглежда интересна.

# 575
  • UK
St. виждам, че си си поправила грешката в подписа, но израза пак не значи каквото ти искаш да значи. В момента означава "Идва ли вимата", ама по принцип, като в "идва ли зима след есента" или "по тези географски ширини идва ли зима", ако искаш да питаш "Идва ли зимата" сега (след две седмици, след месец, скоро), трябва да е "Is the winter coming". Simple Smile

# 576
  • sofia
Налииии!!!
Да споделя, че момченцето, което е стиснато за вратлето,  в подписа на Нино Тино,  ме плаши!!!

# 577
Мърморанка, да бях направила грешка. Бях срещала този израз някъде и после просто го сложих в картинката, незнаейки английски, явно съм го запомнила грешно. Simple Smile
Някой ми каза за грешката и оправих. Какво да правиш - не всеки знае всичко. Хубаво, че ми каза жената - аз така и нямаше да забележа. Аз съм човек незнаещ английски. Дали биха преглътнали тъпото ми изказче в подписа? Wink

Но ти благодаря за превода.  Peace Иначе мисля, че точно това искам да бъде. Така го бях видяла. Сега правилно ли си е граматически?

(В скоби се учудвам, че едва сега някой ми казва. Предвид колко много хора чакат нещо да им запростее, за да възвисят колосален мисловен поток.)

# 578
  • Belgium
St. какво те учудва в аватара ми?  Laughing

Аз много обичам котки, а и снимките са от модна фотосесия, така че пак има връзка с модата, но тя е на заден план.

# 579
Да, личи си, че са от някаква модна фотосесия. Просто се зачудих дали пък не си си взела котка. Мимоходом обаче... "учудва" не е изравнено с "не харесва". Май този ти аватар ми допада повече от чисто модните. Blush
Разбира се ти имаш свободата да си разтълкуваш и другояче. Въпреки, че причината би ми убягнала. 

# 580
  • UK
Ст., съжалявам, че така го приемаш, защото нямах това предвид, като си писах поста. Но, да ти върна със същото, като си казала, някои хора пък само чакат някой да се обърне към тях лично, та да изпищят, че ги тормозят. Параноя, ениуан? Иначе граматически е правилно, просто оставя привкус на грешно. Реално "Does the winter come" не се използва само така, трябва да има някакво уточнение. Кога, къде и тн.

Но може да не съм те разбрала правилно, ако е така, се извинявам. Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 16:53 от Малката Госпожица Мърморана

# 581
  • Belgium
Аз не съм го възпрела като критика или като нещо лошо.

Видях че ти е направило впечатление и реших да обясня  Laughing

Белият котарак наистина пожъна успех, а и аз много го харесвам. Чисто модните аватари няма как да допадат на всеки, то е ясно  Laughing

# 582
Да сложа искаш да кажеш нещо, Мърморанка? Например now?

(Не теб визирам.  Laughing Принципно.Така онагледяваш казаното от теб. Не бе - просто други не биха пропуснали грешката. А всъщност тя би била неудобна за англоговорящ, не за такъв като мен. Винаги съм казвала, че едва казвам Добър ден на ингилийски. Мани, от работата ни накараха да караме някакъв бизнес английски. Влачихме се година. Преподавател в офиса уж да не се хабим да пътуваме. Ей, верваш ли ми, накрая пак нищо Joy.)

# 583
Стефче, разкарай го тоз надпис, прикрива хубавата зимна гледка Heart Eyes

# 584
Самрти, ти ще кажеш... Сега Мърморанка нали ще ми го пише наново. Дума трябвало да има накрая. Трай сега.

Общи условия

Активация на акаунт