Приятни и/или досадни аватари и подписи - 4

• 31 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ааааа, перушината в подписа на Отилия не я давам! Доста добро описание на форумния живот само от няколко пернати същества!  Heart Eyes

# 601
Ааааа, перушината в подписа на Отилия не я давам! Доста добро описание на форумния живот само от няколко пернати същества!  Heart Eyes

Ех, защо не може човек да има по няколко профила...бих ги оформила всеки по различен начин, има толкова картини и аватари, които ми харесват  Simple Smile

Но Касита е права, патките не отиват на този аватар. Сами по себе си и те разказват историята на този форум, но не са съвместими с картината  Thinking

# 602
  • София
да...  Wink вярно е това!

# 603
  • забравих си мисълта...

То и сега е чудесно описанието на форумния живот Grinning. Тази руска колхозничка в комбинация с мухоморките... Grinning

# 604
  • София
Ммммм, мухоморките са чудесни! Харесва ми комбинацията. това ми е като анти-форумен живот и извисяване някак на съзнанието.

# 605
Сега става ясно, защо Отилината женшина е като натровена с гъби. Simple Smile

# 606
Да, аз също исках да похваля simplyavenSimple Smile
И аз, и аз!
Но и да подсетя София Л. да не забравя коя е /все пак Embarassed/

# 607
  • UK
Аз не намирам нищо особено в Отилия като продукт, да ви кажа честно. Напълно убедена съм, че Отилия е само продукт и няма нищо общо с човека, стоящ зад него, и наистина ми е безкрайно евтин като такъв. Евтина провокация и нищо повече, не считам, че е открила топлата вода с това какъв е форума и какво представлява, или че е голямо геройство да си слагаш грозни аватари и сигнатури и да си мислиш, че си разбрал нещо, което останалите не са. Надявам се да не ме приемеш лично, Отилия, понеже, както обясних, вярвам, че и за теб форумския ти образ е просто продукт. Не знам защо всички се превъзнасят по теб, за мен лично не казваш нищо ново, не показваш нищо ново, всички тези неща сме ги виждали и чували много пъти преди теб. Лиска беше истинска провокация, интелигентна такава. Отилия е просто уонаби, така да се каже, иска й се, ама... Нещо не й достига. Това си е моето мнение. Simple Smile

# 608
Ровейки се из отилиния профил, за пореден път затвърдих убеждението си, че или има търговия с профили, или, че всеки идва тук с добри намерения. Е, почти всеки.
За Венета се отнася същото.

# 609
  • В Космоса
Не знам дали се превъзнасят по Отилия, но е факт, че е забелязана от всички. Забавна е и внася колорит, макар и по по-грубоватия начин. Не може всички да са фини и добри. Не е интересно.

# 610
  • UK
Няма нищо общо с мила и добра, аз лично изобщо не съм я забелязала, забелязвам шума около нея. Мисля си, че има хора които отчаяно търсят някаква разлика тук, и се хвърлят на първата попаднала им, само и само да са с групата... Ако се замислите, Отилия просто не казва нищо ново, нищо, което вече да не знаем. Не е забавна, знам ги тези неща, и по добре казани съм ги чувала, отдавна при това. Simple Smile

# 611
  • София
Аз не се впечатлявам толкова от никой. Естествено е форумния вид да е само продукт и смятам, че всеки може да бъде какъвто си поиска. Гъските ми харесват, щяха да ми харесат и да не са в подписа на Отилия - развеселяват ме.
Единственото нещо, което ми е супер неприятно са споровете и личните нападки в някои от темите. Не е нужна такава грубост, и без това навсякъде сме заобиколени с това, та и във форума, където всички сме за забавление.

В крайна сметка всички сме супа в супата!

# 612
  • В Космоса
Еми аз съм нова още. На мен Отилия ми отваря очите. Laughing

# 613
Ровейки се из отилиния профил, за пореден път затвърдих убеждението си, че или има търговия с профили, или, че всеки идва тук с добри намерения. Е, почти всеки.
За Венета се отнася същото.

Laughing Виж, за това не се бях сетила. Можа да си продам профила, който предвид форумната ми известност със сигурност не е за изхвърляне  Wink ! Ако има желаещи, да ми пишат на лични  Peace
 Малката Госпожица Мърморана, моята цел тук не е да ви казвам нещо ново, напротив. Все пак никой не ми плаща, за да ви пиша тук нови открития, и да ви наливам ум в главите. Целта ми тук е забавление, и то лично за мен, не за вас  Mr. Green Ако някой се забавлява покрай мен, значи е извлякъл безплатна полза от присъствието ми тук. Ако някой се дразни от мен, да си промени отношението към света, да гледа по-хумористично на нещата, това не е мой проблем, а негов.  Peace

# 614
  • София
Касита, никой друг подпис не ме е впечатлявал толкова, колкото твоя

Наистина, гледах го сигурно 10 мин., та накрая взех, че се просълзих...  Blush Не мога да си обясня защо така силно ми въздейства, но - страхотен е! Браво   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт