Приятни и/или досадни аватари и подписи - 4

• 31 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Е, аз пък не схващам какво му е страхотно на подписа на Касита /нищо лично/
Все едно да напиша 1+1 = 2

# 616
Е, аз пък не схващам какво му е страхотно на подписа на Касита /нищо лично/
Все едно да напиша 1+1 = 2

Е, за просълзяване чак не е  Grinning

Но е семпъл, идеен в яснотата си и красив.

# 617
Дами, какво има да му се схваща на живота, да му се радваме, просълзяваме, впечатляваме? Прост като задача за първи клас, но пък дали си я решил вярно, става ясно чак в последната снимка. Simple Smile

# 618
  • в рока
Цитат
ами, какво има да му се схваща на живота, да му се радваме, просълзяваме, впечатляваме? Прост като задача за първи клас, но пък дали си я решил вярно, става ясно чак в последната снимка. Smile

Сега виждам подписа ти и мн ми харесва.Простат на пръв поглед задача,нерядко се оказва доста по-словжна

# 619
  • София
Ееее, да не ви похвали човек  Laughing Сигурно за нещо лично ми е напомнил подписа на Касита, заради това да съм се просълзила... Не, че самия подпис е за просълзяване, или е нещо супер сложно, завъртяно и т.н. ...

Един красив подпис

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=163848

# 620
  • Талант на 2012,2013 г.
В подписа на Касита има цял един живот, т.е. два...

# 621
Sophia L. , Касита, Bona Dea, благодаря ви!   bouquet Пожелавам да бързаме за все повече танци през този сезон. Стават вълшебства.  Heart Eyes

# 622
Тук съм, за да похваля чисто новите дрешки на Syn

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=96486

# 623

Поли, ме изпревари  Heart Eyes

# 624
  • I want it all and I want it now.
Сладурите ми те  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Gia Marie Carangi и Поли ви се усмихва Благодаря .  bouquet

# 625
Сладурите ми те  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Gia Marie Carangi и Поли ви се усмихва Благодаря .  bouquet

Е, ама много си красива!!! Наистина  Laughing Heart Eyes

# 626
 "Думам ти дъще, сещай се снахо!" Laughing  Поли, ето ме тук да обясня "преднамереното".

Красиво русокосо дете, множество носещи се във водата бели воали и прекрасно качество на снимките- всичко това казва: "Няма начин да не ни харесаш!". Усещам провокиран вродения си инат и не мога да погледна непредубедено. Много са красиви, но не искам да ги харесам.

# 627
"Думам ти дъще, сещай се снахо!" Laughing  Поли, ето ме тук да обясня "преднамереното".

Красиво русокосо дете, множество носещи се във водата бели воали и прекрасно качество на снимките- всичко това казва: "Няма начин да не ни харесаш!". Усещам провокиран вродения си инат и не мога да погледна непредубедено. Много са красиви, но не искам да ги харесам.

Laughing ааа, от твоята си психология на нещата - разбирам. оценявам вродените инати  Laughing аз реших, че едва ли не според теб на мен не ми харесват и не са ме грабнали реално, а просто съм решила, че на другите ще се харесат и за това съм ги сложила. така ми стои думичката "преднамерено" и ми стана странно.

Що се отнася до самите фотоси - мъжът ми се занимава с фотография и ми показа сайт, защото трудно мога да попадна на снимка, която да ме грабне и да ме изрази. Та от там е и прекрасното качество  Peace

# 628
  • София
Но и да подсетя София Л. да не забравя коя е /все пак Embarassed/

Вярно се бях самозабравила малко.   Laughing
Веднага се поправям.   Hug Heart Eyes

# 629
Пожелавам да бързаме за все повече танци през този сезон. Стават вълшебства.  Heart Eyes

Прекрасно пожелание!  bouquet
Sophia L.  Heart Eyes чудесна сте!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт