Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 039
  • 731
  •   1
Отговори
# 45

АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НА КОЯ ДАТА ЩЕ Е ВСЕКИ ЕПИЗОД, ПЛЮС ПАУЗИТЕ, НЕКА ПОСТНЕ

Това е информация, оято излиза постепенно, но до момента е ясно това - ВНИМАНИЕ! СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ! - http://www.tv.com/shows/desperate-housewives/episodes/

Вчера питах за писането в бяло, защото е нелогично. По неписани правила във форума се пише в бяло до излизане на буквичките. А пък, който е много зает, за да гледа, обикновено е достатъчно зает и за да виси по форумите. И да се пише в бяло, а пък да се пускат превюта от предстоящи епизоди и да се обсъжда предстоящото така явно и без предупреждение за спойл.... ами няма логика!

# 46
# 47
Права си.. ! Сега и аз ги видях правилата..   Peace

От сайта който си дала.. супер е.. Благодаря ти, но не само аз а всички ..   Hug

# 48
Мисля,че вече може да почнем да си пишем нормално.

Някой беше казал по-назад,че се зарадвал от появата на Пол.Е,аз също.Много ми е симпатичен този мъж.Затова някак ми стана гадно в последния еп на седми сезон.. Rolling Eyes

# 49
off ot nikade ne moga da svalq subs?????

# 50
Здравейте, позволете ми да навляза във вашата сладка тема   bouquet Много свежарско сериалче - може да се изгледат всички епизоди на един дъх.
Началото на новия сезон ме разтърси от емоции и от смях. Сюзън беше култова с погребението на хамстера  hahaha hahaha hahaha

# 51
mamakaty, Добре си ни дошла! Сюзън винаги е била култува с нейните изцепки.

# 52
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кати, радвам се да те видя и тук Hug Hug Hug

# 53
Благодарско за посрещането  Hug
Джой, въздраго ми е да те заваря тук  Heart Eyes Hug

За анкетата - трудно ми е да разгранича само един сезон сред останалите. За мен слаб такъв няма. Може би най ме държеше в напрежение 5 сезон, с появат на Дейв.

# 54
Запис  Hug
Ама бележката според мен не е написана от Маклъски...  Naughty
Току-що ми хрумна, че може някоя от съучастничките да я е написала...  Crazy С цел да се предадат, а не да мълчат... В крайна сметка, само те, Пол и убитите знаеха какво пише в писмото до Мери Алис Янг...  Crazy
Връщам се да чета и да гледам със субс...   bouquet

# 55
Da се запиша. Мн ми е кофти, че свършва... Болна съм.

# 56
здравейте  Hug Hug Hug  ох много ми е интересно и нямам търпение....Simple Smile според вас възможно ли е Чък Ванс да е изпратил писмото на Бри?...с каква цел би го направил?изгледжда ми свестен...ох незнам няма търпение до следващия епизод....защо излизат толкова бавно:(((

# 57
Da се запиша. Мн ми е кофти, че свършва... Болна съм.

Бързо оздравяване! И аз мисля, че всички сезони са еднакво добри, но гласувах за 5-ти сезон - сезонът, който ми хареса най-много. Имаше много мистерия, чудесно представиха интервала от 5 години и събитията след този интервал. Видяхме много от Иди Брит, дадени ни най-доброто от себе си, дори й посветиха цяла серия, която беше СТРАХОТНА и много поучителна. Не я запомнихме като ужасната кучка на сериала, а я изпратихме в страхотна светлина. Серията с майстора Илай, който почина на покрива на Сюзън беше също много драматична, един страхотен епизод. Чудесно развиха историята на Дейв от начало до край. Просто един страхотен сезон!

# 58
здравейте  Hug Hug Hug  ох много ми е интересно и нямам търпение....Simple Smile според вас възможно ли е Чък Ванс да е изпратил писмото на Бри?...с каква цел би го направил?изгледжда ми свестен...ох незнам няма търпение до следващия епизод....защо излизат толкова бавно:(((

Току що изгледах епизода и това много ме изненада ...може пък да не е той

# 59
Аз да сменя малко темата от бележката. Преглеждам старите серии и да ви кажа за Том и Линет не е чудно, че стигнаха до там. С нейното отношение към него просто, ако беше друг отдавна щяха да са се разделили. Дано тя се промени и се съберат, все пак тя го правеше на 2 стотинки при всеки удобен случай.

Общи условия

Активация на акаунт