Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 594
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Може да нарисуваш на Иди или на Катрин  Peace И на мен много ми харесват !

# 571
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Мен много ме кефеше Иди. Беше много ярък прсонаж, много гадно ми стана, че я убиха. Спомням си в 1-ви сезон как двете със Сюзън си съперничеха и се опитваха да привлекат вниманието на Майк към себе си. Голям майтап беше. А колкото до Катрин, нея изобщо не я харесвам, ще ме извиняваш, Lover or not?, но за мен тя е една интригантка и използвачка. Не стига че отмъкна Майк от Сюзън, но и нямаше смелостта да й каже сама, а се криеха, и най-вече ме ядоса в 16-ти епизод на 5-ти сезон, където тя беше окачила картината на Майк, която Сюзън му беше нарисувала. В началото й се възхищаваше, но когато разбра, че Сюзън я е рисувала я махна и окачи снимка на нея и Майк, а на Сюзън каза, че е бърсала прах и картината е паднала и стъклото се е счупило, а не беше така. Картината си беше непокътната и скрита зад други картини в килера. Кажи ми каква жена е това?

# 572
На Катрин страшно много ми харесва... и характера и образът й.Иди беше същата като нея,беше гадна . . . А и самата актриса много ми харесва  Rolling Eyes

# 573
Катрин явръщат, а какво стана със стриптийзьорката? И дали няма да затрият нея или Орсън, щом ги връщат?

# 574
Портрет на актрисата Николет Шеридън - Иди от "Отчаяни съпруги".
http://store.picbg.net/pubpic/9A/AA/083ff36f7f7b9aaa.JPG

# 575
Много е готина! Charles_Brady , имаш талант!  Peace

# 576
Мерси, GTA V , радвам се че ти харесва.

# 577
Мерси, GTA V , радвам се че ти харесва.

Не забравяй от време на време да публикуваш по някоя снимка на героите.  Wink Останаха още съпруги за рисуване Grinning

# 578
Браво,супер е.  Wink

Катрин явръщат, а какво стана със стриптийзьорката? И дали няма да затрият нея или Орсън, щом ги връщат?
Сама ще се върне мисля,а едва ли някой от тях ще затрият. Това ще стане в следващите два епизода,а те ще се върнат след това . . .

# 579
http://store.picbg.net/pubpic/E4/B1/a1f1e2e41592e4b1.JPG

# 580
http://store.picbg.net/pubpic/74/3F/5f67b8dd6c4f743f.jpg

# 581
  • Fort Worth, TX
Момичета здравейте.Да ви питам, че нямам време да чета назад.Не дават ли нови серии?В Замунда няма нищо от  ново от 14.11.Там ли не са ги качили или няма нови епизоди?Благодаря!

# 582
Момичета здравейте.Да ви питам, че нямам време да чета назад.Не дават ли нови серии?В Замунда няма нищо от  ново от 14.11.Там ли не са ги качили или няма нови епизоди?Благодаря!
Влезнах, за да задам същия въпрос! Пропусна последните Теми! 

# 583
Епизод ще има другият понеделник...

# 584
Desperate Housewives - 8x09 "Putting It Together" Promo

Общи условия

Активация на акаунт