Коледна томбола - Гоблени

• 38 236
  • 875
  •   1
Отговори
# 60
момичета, само да ви помоля за адресите, да има пощенски код и задължително 3 имена, иначе не може да се изпрати препоръчано

Малко глупаво Embarassed но на лични ли да ти пращаме адресите и необходимо ли е и телефон, защото веднъж  ми го искаха

# 61
на лични да, телефон не е задължителен

# 62
И аз се записвам  Hug

# 63
Барабар и делфинчето с хората Wink записвам се! Предстоят много много емоции, усещам го!   Laughing

# 64
  • край Дунав
 Peace И мен, моля запишете!  Heart Eyes

# 65
  • Враца
Момичета имам едно предложение...нека след като приключи записването  и разберем другарчето си..да напишем тук какви гоблени обичаме и какви не обичаме..и какво би ни харесало най-много..мисля че така ще се улесни и ще можем да изберем най-подходящия гоблен за подарък.Подсети ме коментара в другия форум,че едни обичат класическите гоблени..като "Мостар","Воденицата на Буше" май беше ако не бъркам..а други не ги харесват.Едни обичат фунтъзи,а други не и т.н„.Защото аз съм лесна..имам 1 ушит гоблен..  Sad и няма начин да се повтори..  Laughing и имам конкретно желание..но нека приключи записването..Как мислите ?

# 66
  • Балчик
Ами ние така и правим- след като станат ясни дугарчетата всеки пише за предпочитанията си. Peace

# 67
Peace И мен, моля запишете!  Heart Eyes
Аз против неяно участие. Жена направила бели в друг форум, а сега пресемтях тука.
Не искам да развали настроение на мен или някой друг!
Кой не ми вярва на неяни бели - няма проблем, ще публекувам тука - акво става с предишните и участвие в кавото и било Peace

# 68
  • Балчик
Вишенка, бях попаднала на нещо в гоблените, но не разбрах точно за какво става въпрос. Ако си сигурна, че това е същият човек, моля кажи за какво става дума.

# 69
# 70
  • Балчик
Пак да питам, вишенка сигурна ли си, че това е същата съфорумка? Ако е тя, тогава може би е редно да не се допуска до играта.

# 71
  • Враца
Момичета.....ужасена възмутена съм..когато разгледах линка даден от скорпион...се оказа...моят личен албум. това съм аз..моите деца ..моите снимки..ужасс.голяма посегателство на личните данни.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
наистина трябва да внимаваме.. естествено веднага реагирах.. такива личности нямат място тук... Може да съм от новите гобленарки..но заставам зад мнението на вишенко след това което преживях..

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 16:36 от margi_vr

# 72
  • Балчик
Споко, не се вълнувай толкова. Никой друг не го вижда освен теб. Това е стар линк, който не действа и ти се отваря твоя акаунт. С всички е така. Peace

# 73
Пак да питам, вишенка сигурна ли си, че това е същата съфорумка? Ако е тя, тогава може би е редно да не се допуска до играта.
същата, могам обзаложа за това, ако трябва доказателства - и те ще намеря Peace

# 74
  • Враца
Споко, не се вълнувай толкова. Никой друг не го вижда освен теб. Това е стар линк, който не действа и ти се отваря твоя акаунт. С всички е така. Peace
Аз веднага промених паролата..затова не се отваря вече..

Общи условия

Активация на акаунт