Коледна томбола - Гоблени

• 38 236
  • 875
  •   1
Отговори
# 75
  • Балчик
Споко, не се вълнувай толкова. Никой друг не го вижда освен теб. Това е стар линк, който не действа и ти се отваря твоя акаунт. С всички е така. Peace
Аз веднага промених паролата..затова не се отваря вече..

LaughingНикой, освен теб не вижда твоя акаунт. Кликайки на линка- всеки вижда своя акаунт, не твоя. Това исках да ти обясня. Отваря се твоята страница, защото това, което тя е поставила в подписа си вече го няма, изтрито е или променено. Упражнението с паролата беше излишно. Simple Smile Нали не мислиш, че точно твоя акаунт и е в подписа. Whistling

Вишенка, тогава организаторката трябва да вземе решение, мисля.

# 76
аз видях вече, но чакам да се изкажат и другите. не смятам, че такова решение е редно да го взимам сама, иска ми се повече хора да се включат и да решим заедно

# 77
  • Съвсем в края на света
Хъм колко отдавна не съм писала.
Не мога да се въздържа просто този път.
Мда, а ще изключите ли съфорумките, който в нашата томбола са правили подобни фалове???
Защото това е една от причината да спра да пиша, Томболата, от която получих прекрасен подарък. Не повторим! Добре, че не го видях на живо Simple Smile

# 78
  • Балчик
Хъм колко отдавна не съм писала.
Не мога да се въздържа просто този път.
Мда, а ще изключите ли съфорумките, който в нашата томбола са правили подобни фалове???
Защото това е една от причината да спра да пиша, Томболата, от която получих прекрасен подарък. Не повторим! Добре, че не го видях на живо Simple Smile

Хм, ами кажи какво си получила и от кого.Как може аудиторията да знае от кого и от какво си недоволна?

В предната томбола аз бях първа, която писа, че е леко разочарована. Но преди това писах на другарчето, което ми прати подаръка. Не бях разочарована от самия гоблен, а  от фирмата, защото просто бях предубедена. После съжалих, че съм го казала, защото наистина гобленът се получава чудесно (друг е въпросът, че аз бавно шия напоследък и съм до никъде още) и другарчето ми беше вложила много старание, личеше си и ми стана кофти, че може би на свой ред съм и причинила разочарование. Тя  обаче, направи всичко възможно да дойде това лято и да се запознаем лично и ми донесе много хубаво подаръче- за компенсация. Въпреки, че аз се почувствах неудобно, защото нямаше нужда, наистина. Трябваше да предвидя, че ще ми донесе нещо и да се подготвя, но скромничко успях и аз да и подаря нещо, дано и свърши работа. На това му казвам аз почтено отношение, но аз бях достатъчно честна, за да разбере тя какво не ми е харесало.
Докато другарчето, на което аз пратих не ми е писало, че е недоволно от нещо и искрено се надявам, че не е разочарована, защото избрах нещо, което аз самата бих си купила също и в допълнение просто така сложих и други неща. Ако е недоволна, аз не съм разбрала. Можех и аз да я компенсирам с нещо примерно, ако знаех, че е така. Не знам дали ясно се изразявам и дали схващате какво искам да кажа, че нещата трябва да се решават интелигентно. Пък и никой не е безгрешен, човек се учи от грешките си, поправя се и следващата томбола може да се представи по-добре.
коlov4eto, Лилия Проданова- моите другарчета от миналата томбола-     bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 18:21 от Джемма

# 79
  • Съвсем в края на света
Джемма, Джемма
аудиторията ако найстина я интересува и трябва по-малко от 5 мин да разбере Simple Smile
Извинявам се, че редактирам, но за да са найстина 5 мин, да спомена, че послените неща които съм бродирала са на Nimue

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 18:37 от kita99

# 80
  • Балчик
Джемма, Джемма
аудиторията ако найстина я интересува и трябва по-малко от 5 мин да разбере Simple Smile

Разбрах, отивам да ти чета последните публикации и млъквам, че само мои мнения на последната страница  Laughing

# 81
аз мисля като начало, при сума от 40 лева да забраним покупката на гоблени от милена стил. ако решите да забраним и останалите бг фирми

# 82
  • край Дунав
Вишенка, виж сега какво да ти кажа аз на теб, че те търпя известно време-от няколко месеца се луташ във форумите и по разните сайтове и продаваш безогледно-вероятно печелиш на чужд гръб-е, аз не съм купувала от теб и по неясни причини не ти харесвам. Относно дейността ти ще те заявя където трябва, защото доста прекали.
Марги, вероятно нещо сънуваш-нито зная за съществуването ти нито съм пускала каквито и да е линкове и това може да се проследи в темите. Дори и да редактирам нещо-излиза наяве. Единствено съм си пуснала личната колекция ханове и царе и нещо не Ви харесва на Вас двете или какво?
Не чета редовно темите и съм искрено озадачена, че тук се наместват такива, които освен да всяват раздори и да се борят за някакво несъществуващо пространство друго не правят. Съжалявам, че трябва да влизам във Вашия тон, но определено ще помоля администратор да се намеси след този ми пост. Имам самочувствието на пълноправен и равноправен ползвател на сайта и по никакъв начин не съм влизала в конфликти, каквито Вие двете се опитвате да създавате без да сте наясно изобщо  какво вършите изобщо. И Вишенка : НЯМА ДА СИ КУПЯ КОМПЛЕКТ ОТ ТЕБ-ще купувам само с касов бон и от хора, които плащат данъци в България!
Вишенка, включвам се като потребител с хиляди мнения преди теб /0/ в другата тема няма проблеми-това, че другарчето ми не хареса подаръка е нещо различно-подаръка ми е бил равностоен и нормален /тя си има други предпочитания /. Хайде да не се включваш така без покана където трябва и не трябва - отдавна българите не сме васали на Русия и този тон си го дръж у Вас/ако не ти затварят устата там подобаващо/

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 21:10 от skorpion

# 83
  • София
Аз пък съм на мнение че след като са обявени условията и е определена сумата можеш да биеш отбой и да не участваш,но ако си съгласен нямаш право на шикалкавене.
Преди някой момичета писаха че при тях няма кой знае какъв богат избор на гоблени.а и не са запознати с пазаруването от чуждите сайтове /като мен/ затова не бива да се отхвърля Милена макар и да не е върхът на сладоледа.
Така че нека всеки вземе каквото има възможност , но все пак да прегледа какво е шило и другарчето му.Защото получих нещо което вече бях шила и го имах в галерията си .Второто ми дойде в повече.

# 84
Вишенка, виж сега какво да ти кажа аз на теб, че те търпя известно време-от няколко месеца се луташ във форумите и по разните сайтове и продаваш безогледно-вероятно печелиш на чужд гръб-е, аз не съм купувала от теб и по неясни причини не ти харесвам. Относно дейността ти ще те заявя където трябва, защото доста прекали.
 И Вишенка : НЯМА ДА СИ КУПЯ КОМПЛЕКТ ОТ ТЕБ-ще купувам само с касов бон и от хора, които плащат данъци в България!
Вишенка, включвам се като потребител с хиляди мнения преди теб /0/ в другата тема няма проблеми-това, че другарчето ми не хареса подаръка е нещо различно-подаръка ми е бил равностоен и нормален /тя си има други предпочитания /. Хайде да не се включваш така без покана където трябва и не трябва - отдавна българите не сме васали на Русия и този тон си го дръж у Вас/ако не ти затварят устата там подобаващо/
Ще ти кажа сега
- като казват при нас "ничто доброе не проходит безнаказано" - какво теб притеснява, че нося гоблени на момичета?
притесняваш, че вземам пари, кои можах ти спечелиш?
тогаво ще ти кажа - не печеля нищо.
губя своето время, нося багаж си с гоблени, а не сувенири, само за радоста, че хора шият нещо хубово, и шият това кое не могат купя тука
ако става въпрос за касов бон - аз ги имам всички и всички ги пазя  Wink
и всички данъци платени в украйна и русия  Wink
а ти кога поръчаш от чуждестрани сайтове платиш данъци в бг? не

а относно къде трябва, а къде не - форум обществен, ако не знаеш това.

"този тон го дръж у вас" - да знаеш, че аз толково пълноправен гражданин тука като и теб, могам ти покажа лична карта.

и последно, преди да ми препратя някъде, погледни в учебник по география - Харков това е Украйна Naughty а не Русия

# 85
  • край Дунав
 Peace  Вишенка,  Peace  Както казваш-точно така е !
  Отивам да търся учебник по география!
Извинявам се на другите дами за неуместния тук диалог, но...вероятно е пълнолуние   Heart Eyes

# 86
Лилия Проданова, нищо против, не всеки може от чужбина да пазарува, това е ясно. обаче от ланарте или анхор, ще ти го пратят и по пощата. не е нужно да живееш наблизо

# 87
  • София
Аз за предишните томболи поръчвах от "Аксиома", те имат "Риолис", "Ланарте", "Вервако" и "Орхидея"  Peace
И направих така: открих какво харесва моята жертвичка, влязох тук http://www.stitch.su/search.php, набелязах си няколко неща от въпросните фирми, след това проверих в каталога на "Аксиома" дали ги имат. След това им писах по имейла, отговорът дойде буквално след час, разбрахме се какво искам, и на другия ден куриерът ми го донесе (плаща се на куриера, няма нужда да се превеждат пари предварително). Вторият път ходих до магазина, направих поръчка, дойде за няма и 1 месец  Peace

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 01:46 от -=Деси=-

# 88
  • Враца
.
Марги, вероятно нещо сънуваш-нито зная за съществуването ти нито съм пускала каквито и да е линкове и това може да се проследи в темите. Дори и да редактирам нещо-излиза наяве. Единствено съм си пуснала личната колекция ханове и царе и нещо не Ви харесва на Вас двете или какво?

Извинявам се публично....връщам си думите назад.Аз винаги съм имала смелостта да осъзная грешките си и да си извиня.Не ме срам.Случва се човек да греши.Но кликайки на линка ..се отваряше моя профил.Като всяка майка ..бях шокирана да видя децата си в чужд профил.Още веднъж"ИЗВИНЯВАЙ"Промени линка,за да може наистина да разгледаме гоблените ти!

# 89
Да се включа и аз леко в дебатите без да искам да досаждам или да натрапвам мнението си.
Първите реакции на мъжа ми когато реших да участвам в пролетната томбола бяха негативни. Питаше ме как може да съм сигурна, че някой наистина ще ми изпрати и на мен подарък, как ще реша какво да изпратя аз, откъде съм сигурна че на жертвата ще й хареса, а ако се загуби по пощите и още много други въпроси.
Моята гледна точка обаче по принцип е позитивна - аз вземам решение за участие в томболата с идеята ще направя всичко за да мога да разбера предварително какво харесва жертвичката ми и ще направя каквото мога за да изненадам. Нямам толкова голям опит като повечето от вас т.к. съм участвала само в 1 до сега но съм напълно удовлетворена! И от това което вложих като емоции и усилия в томболата и от това което получих. Никога няма равнопоставеност, въпреки ориентировъчната сума - все пак хората имат различни възможности и различни виждания.
И още един аспект - все пак условията за участие са предварително ясни! Човек взема решение сам дали да участва - това е доброволен избор. А този избор вече носи в себе си както моята надежда и убеденост в невероятно приятните емоции, които ми предстоят, така и риска и притеснението на някой от вас, че нещо може да се обърка, да не се получи, да не се хареса. И двете неща могат да се случат - да определено е така, но ако повече хора предполагат второто нещо, то напълно ще обезкуражим всеки, който би искал да участва или пък тези, които се опитват да организират томболите!

В заключение  Peace аз съм за томболата! Ще участвам с удоволствие, поемам риска и бих помогнала на Дж-то с каквото е необходимо за да има повече ДОВОЛНИ съфорумки в края на играта! Успех Дж-то! А на тези на които не им се занимава или пък имат други затруднения нека не УЧАСТВАТ!

Общи условия

Активация на акаунт