Коледна томбола - Гоблени

• 38 236
  • 875
  •   1
Отговори
# 90
  • край Дунав
 Heart Eyes  Маги, приемам извинението ти и от своя страна също съжалявам за по-силните си думи, но се оказах неподготвена за нещо, което не съм искала да се случва.Надявам се в тези теми да внасяме само положителен заряд, какъвто носим, когато показваме и коментираме бродериите си!  Heart Eyes
Ползотворен и хубав ден на всички, които волно или неволно станаха част от глупавата история!

# 91
  • Враца
Heart Eyes  Маги, приемам извинението ти и от своя страна също съжалявам за по-силните си думи, но се оказах неподготвена за нещо, което не съм искала да се случва.Надявам се в тези теми да внасяме само положителен заряд, какъвто носим, когато показваме и коментираме бродериите си!  Heart Eyes
Ползотворен и хубав ден на всички, които волно или неволно станаха част от глупавата история!
Благодаря ти за разбирането!  Hug

# 92
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Момичета, нека да запазим добрия тон и караниците и интригите от другите форуми не се пренасят тук!
Относно подаръците аз мисля, че е право на избор на всеки какво и от къде да купи. Някои момичета помня даже, че искаха гоблен именно от Милена стил. Затова е необходимо всеки да каже предпочитанията си. Ако някой не ги е изказал мисля, че няма право после да се сърди. Все пак това е игра на късмет. Риска да не се хареса подаръка винаги го има. Аз лично за миналата томбола много се притеснявах дали ще се хареса избора ми на подарък за Деси. Момичето го уши и аз се радвам ако наистина й е допаднал.
Най-важното е да се спази сумата за подаръка. Не някой да получи гоблен за 20 лева, друг за 40 лева.
И последно да кажа на Дж-то ако има нужда от помощ да свирка.
Успех на всички в играта! Аз също твърдо ще участвам!
  bouquet

# 93
  • Троян
Аз за първи път ще участвам и ми е ясен риска от това да ми харес или не (въпреки че не мисля че ще съм много претенциозна).Все пак ако не му се рискува на човек да иде и да си купи каквото му харесва,но няма да я има тръпката Simple Smile

# 94
  • Враца
От няколко дни гледам гоблените ..за да се ориентирам после по-бързо..но за 40лв както сме определили има много малък избор.Дали да не са 50лв..не че излишни на всеки..но да е по-голям избора.. с ДМЦ...знаете скачат..цените..но както кажете.. newsm78

# 95
  • Балчик
Каквото и да решите, аз ще участвам. Но мисля, че не е задължително да е голям гоблен, за 40 може да се намерят и прилични неща, макар и по-малки.

# 96
  • София
Аз лично за миналата томбола много се притеснявах дали ще се хареса избора ми на подарък за Деси. Момичето го уши и аз се радвам ако наистина й е допаднал.

Аууу, какво говориш?! Невероятно много ми хареса, уших си го за отрицателно време  Hug

От няколко дни гледам гоблените ..за да се ориентирам после по-бързо..но за 40лв както сме определили има много малък избор.Дали да не са 50лв..не че излишни на всеки..но да е по-голям избора.. с ДМЦ...знаете скачат..цените..но както кажете.. newsm78

Тези 40 лева са нещо като ориентировъчна долна граница, поне аз така ги приемам, още 10-тина лева отгоре няма да ме притеснят  Peace

Само да кажа на момичетата, които участват за първи път: не е задължително да е само гоблен. Може и по-малко гобленче + нещо друго, свързано с нашето хоби - ножички, конци, панами, органайзъри - всеки каквото си прецени, въпросът е да е горе-долу около сумата, която се разберем  Peace

# 97
Здравейте, работливи момичета!
Отдавна не съм писала, но като няма какво да покажа само ви попреглеждам, радвам се на красотите, които шиете и толкова! Отдадох се малко повече на другото ми хоби, на дъъъъъълги летни разходки, малката принцеса проходи и доскоро ходех постоянно след нея, така че и свободното време не беше кой знае колко. А с какъв жаден поглед поглеждам към шкафа с гобленитеееее!
И много ме е срам  Embarassed Embarassed Embarassed, но искам да се включа в томболата! Изживяването е неописуемо и невероятно хубаво, цялото очакване, тръпката от изненадата - неповторими са! Миналата година за първи участвах, след това повторих в осмомартенската и честно казано не само, че не съжалявам, но останах супер доволна от подаръците, които получих /между другото на коледната томбола подаръка ми беше от scorpion и на мен лично си ми хареса/! Надявам се и моите тогавашни "жертвички" да са останали доволни от моя избор за тях. И тук мисля, че е момента да ви кажа защо всъщност се включвам с огромна доза срам - еми, защото не успях да си ушия подаръчетата, а и двете са много, много хубави! Сега, когато времето захладня и ще си бъдем повече време в къщи се надявам да мога да се отсрамя пред момичетата в скоро време! И пред pepen имам да се отсрамвам с ушито гобленче, не съм забравила, че бе толкова отзивчива и отдели от свободното си време и сън, за да ми намери легенда, която не бях забелязала, че не съм свалила!
Надявам се тазгодишната коледна томбола да донесе на всички само приятни емоции и изненади!

# 98
  • Балчик
Надявам се тазгодишната коледна томбола да донесе на всички само приятни емоции и изненади!

Peace Hug  bouquet

# 99
от последните постове разбирам следното:
1. скорпи остава в играта
2. долна граница остава 40 лева, който има възможност участва с 50 лева
3. бг фирмите остават, с уговорката, ако някой не иска гоблен на бг фирма да предупреди

ако няма други неясноти, днес ще пусна списък на записалите, моля проверете дали сте в списъка и ме информирайте, ако някой липсва

мерси на момичетата, които са готови да ми помогнат за организацията  Hug

# 100
  • край Дунав
 Mr. Green  Хубавите неща започват с мен  Grinning

# 101
  • Балчик
Дж-то Hug, чакаме с нетърпение.  bouquet

# 102
Съгласна съм,че при участие в томбола винаги ще има някой да е разочарован. Ние сме толкова много и толкова различни .Нека се постараем доколкото е възможно да си доставим удоволствие една на друга. Аз за първи път ще участвам и се реших точно заради ентусиазма с който говорехте за предишни томболи.Както казах съм новак, и честно започнах да се притеснявам дали ще успея да покрия желанията на моята жертвичка.надявам се обаче информацията която всяка ще даде и малко помощ да се справя.Желая на всяка една успех в томболата и по-малко разочарования. Grinning

# 103
  • Съвсем в края на света
Как се държите като ощипани булки.
Е хубаво де, ще го кажа в прав текст:
Хубавицата Тони Николова ми подари ето това:

Достатъчно съм била писала към момента на въпросната игра, но аз и този тип гоблени нямаме допирателни точки. Изобщо не става дори дума за това чие производство е. Въпроса е да има ясни правила и условия.
Пожелавам ви весели емоции с коледната игра  bouquet

# 104
  • Балчик
kita99, какво искаш от нас всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт