Коледна томбола - Гоблени

• 37 760
  • 875
  •   1
Отговори
# 630
Дж-то, оправяй се бързо и дано скоро си получиш подаръчето!   bouquet

# 631
Ох,вече мога да дишам спокойно и най- вече че пратката е стигнала.Kordeliq, радвам се че съм успяла да те зарадвам.

# 632
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ох,вече мога да дишам спокойно и най- вече че пратката е стигнала.Kordeliq, радвам се че съм успяла да те зарадвам.

Много, ама много ме зарадва!  Hug Бях като дете, мъжо ми се смя на треперене на ръцете когато разопаковах.  Laughing hahaha Той милия е отпуска и свидетел на моите вълнения.  Peace
А снежкото беше вече разглобен и даже пробван...  Wink

# 633
  • София
Корделия, Барби, Донси, страхотни подаръци! Със здраве да си ги ушиете!   bouquet Моите най-искрени поздравления за другарчетата, които са ви ги избрали   bouquet

Донси, дали можеш да покажеш гобленчето по-отблизо?  Praynig

Инатче, много симпатично се е получило  Peace

# 634
  • sf

Донси, дали можеш да покажеш гобленчето по-отблизо?  Praynig

ето тук са качени още снимки
https://picasaweb.google.com/donsyy/122011#5685260975473542530

# 635
  • София
Този линк не ми се отваря  Sad Като вляза в албума ти, също не ги виждам

# 636
# 637
  • София
Донси, мерси  Hug Разкошен е!!!   bouquet

# 638
  • Brussels
Дж-то, желая ти бързо оздравяване!   Hug
Деси, Донсита, Корделиа, честити подаръци, страхотни са!

# 639
  • София
Да се похваля и аз си имам подарък newsm44 newsm44
За съжаление не мога да покажа каква СТРАХОТНА картичка  ми е избоцкала Краси/КДК 76/ че компа ми даде фира  comp03 и се мъча с лаптопа,но ще покажа какъв гоба   Ален получих макар и със снимка от нета
http://www.joann.com/joann/catalog/productdetail.jsp?CATID=cat27 … p;PRODID=prd61399
А снежният човек който беше в пакетчето така и не можах да го видя хубаво понеже каките ми го приватизираха.А за моливите ще искам помощ че не знам за какво се използват smile3506

# 640
Да се похваля и аз си имам подарък newsm44 newsm44

Честито и  на теб!

# 641
Джема, твоето подаръче още го няма, но съм сигурна, че вече лети към мен  Hug още малко търпение трябва да имаме и двете

# 642
Днес пратих подаръчето.Мила "жертвичке" към четвъртък- петък трябва да е при теб.Честито на всички получили Wink Wink Winkкато гледам какви неща сте получили почнах да се притеснявам дали ще се хареса подаръка.

# 643
 santa2 И аз очаквам до час-два някой да се похвали....  Whistling

# 644
Току що си получих подаръка newsm44.Благодаря на Здравка79.Страхотни са и картичката и магнитчето и другите неща.  love001Малко по-късно ще покажа снимки.

Общи условия

Активация на акаунт