Коледна томбола - Гоблени

• 37 759
  • 875
  •   1
Отговори
# 645
  • Балчик
Джема, твоето подаръче още го няма, но съм сигурна, че вече лети към мен  Hug още малко търпение трябва да имаме и двете

Разбрах  Sad, щом не се отчете в темата. Надявам се да пристигне тази седмица. Praynig

Честито на Лилия Проданова и cveteto_123   bouquet

# 646
И аз чакам другарчето да се похвали и най-вече да е харесало подаръка. Проследявах пратката и от вчера пише, че пратката е на гише  newsm78 каквото и да означава това / поне видях,че вече е в града, в който трябва  Wink/.

# 647
Получих известие, че имам пакет в пощата.Утре сутрин ще тичам да си го взема, че нашата поща с много късо работно време.Как ще изтрая...... Praynig

# 648
  • София
Лилия, Цвете, честито!   bouquet Със здраве да си ги избоцкате  Peace Цвете, чакаме снимки  Hug

Получих известие, че имам пакет в пощата.Утре сутрин ще тичам да си го взема, че нашата поща с много късо работно време.Как ще изтрая...... Praynig

Не ти завиждам, аз сигурно нямаше да спя цяла нощ  Simple Smile

# 649
# 650
  • София
Цвете, чудни са!   bouquet Това момиченце и на мен ми е в плановете  Grinning

# 651
Аз го виждам за пръв път това момиченце и много ми харесва! Цвете, да го покажеш завършено Simple Smile
Аз се трудя над престилчицата Simple Smile

# 652
Само да уточня ,че се казвам Марияна  Wink Wink Wink

# 653
 Whistling  Whistling  Whistling

Joy

# 654
  • sf
и аз изпратих днес, но ще трябва повече време,за да измине разстоянието до ....  Wink

# 655
delfin4eееееее много, много, ама много благодаря!  newsm51 Само какви бурни емоции изживях, отваряйки подаръка ти!  newsm68 А вътре тоооолкова много красота! Първо обаче ме лъхна един чудно съблазняващ аромат, който докато стигна да видя от какво точно се носи, защото ми се искаше да снимам всичко едно по едно, събра цялото семейство около масата! Няма да ви мъча повече с приказки, а ще ви покажа моите красиви, вкусни и пивки изненади!

Забелязахте ли запазената марка навсякъде? А това, че на последната снимка на тези ужасно вкусни меденки, те са силно намалели? Е, не само съпруга ми и сина ми ядоха. То добре, че сега трябва да пиша, а не да говоря, защото няма да мога!  Mr. Green Картичката пък успя да ме изненада толкова хубаво! Прекрасно оформление и колко старание само си положила! Браво! Справила си се прекрасно с едно не толкова лесно оформление, което си избрала! Трогната съм до сълзи! Но... ще се успокоя с чаша свищовско вино!
Всичките ти притеснения са били излишни! И двата гоблена са направо страхотни! Направо не мога да повярвам! Само ме притеснява малко Дименшъна, че ще се сблъсквам за пръв път с гоблен на тази фирма, но ще го преборя, да знаеш  Simple Smile
Благодаря още веднъж за страхотните изненади, избирани от сърце и заредени с много позитивна енергия, които изпълниха дома ни с много красота, положителни емоции и чудно ухание!

Честито и на останалите момичета! Ама само какви красоти!

# 656
  • София
Само да уточня ,че се казвам Марияна  Wink Wink Wink

Наричам те Цвете, защото ме мързи да ти копирам ника и ползвам първата част  Wink
Miss Emerald,  великолепен подарък!  Hug Делфинче,   bouquet  bouquet  bouquet

# 657
bouquet Hug мила моя жертвичке! Първо се извинявам за разкарването, като видях на картата докъде е трябвало да стигнеш ...  Embarassed за да си го получиш! Прекрасни снимки си направила и с тези субтитри отдолу си е като истинска Коледна приказка.  smile3501
Това, че успях да доставя радост и удоволствие на теб и цялото ти семейство ме прави много щастлива, удовлетворена и ме зарежда с много силни емоции. И тъкмо щях да пророня  Cry сълза от задоволство и щастие и телефона ми звънна. Обади ми се моята мила жертвичка!   bouquet
Безкрайно съм щастлива, че всичко ти е харесало, благодаря за милите думи и похвали!
За мен беше удоволствие, Антония  Heart Eyes!
Благодаря за емоциите  Party
На всички получили честито - големи красоти наистина. smile3501 smile3501 newsm20 coolcool

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 19:17 от delfin4e

# 658
  • Балчик
Miss Emerald, честито- прекрасен подарък. Делфинче, браво на теб.  bouquet

# 659

Във форума си Цвете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт