Коледна томбола - Гоблени

• 37 736
  • 875
  •   1
Отговори
# 660
cveteto_123 радвам се ако наистина ти е харесал!  Wink

Miss Emerald великолепен подарък!  Hug Браво на delfin4e

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 05:04 от Здравка79

# 661
Miss Emerald, подаръкът ти е прекрасен! Честито!
Бях чела, че морският фар се приема като добър късмет и било хубаво човек да си има ушит един!
А пък момичето с коня преди доста време някой го показа ушит - беше много нежен и стилен!
Браво, delfin4e !

и аз изпратих днес, но ще трябва повече време,за да измине разстоянието до ....  Wink
....  newsm47 .... добреее......  Mr. Green

# 662
аз си имам покана за пакет в пощата  Heart Eyes най-пос;е ще ме огрее и мен  Mr. Green

# 663
  • София
Бях чела, че морският фар се приема като добър късмет и било хубаво човек да си има ушит един!
А преди да започнеш да го шиеш, трябва да си намислиш желание, и като го завършиш - ще ти се сбъдне  Peace

Дж-то, супер! Чакаме снимки  Hug

# 664
  • Троян
А преди да започнеш да го шиеш, трябва да си намислиш желание, и като го завършиш - ще ти се сбъдне  Peace

Дж-то, супер! Чакаме снимки  Hug

То си имало Гобленарска митология,трите ангелчета за забременяване,фар за сбъдване на желание ....

А подаръците ви са много красиви,аз още чакам.

# 665
 Взех си подаръка, взех си подаръка newsm44

Той е много повече отколкото съм си мечтала.Вътре има страхотни неща, за чийто избор благодаря на lille kanin .Благодаря ти за радостта , която ми достави, а също и за милите пожелания.
 Пожелавам на всички такъв страхотен подарък като моя и толкова голяма емоция   Hug

# 666
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Страхотни подаръци, момичета!
Тази година всичко е прекрасно и си личи, че всеки един подарък е избиран с голямо желание и стремеж наистина да се зарадва другарчето.  Peace
Днес и аз пуснах моя подарък. Утре ще е при получателя си. Моля се и тя да бъде толкова приятно изненадана и удовлетворена колкото бях аз когато получих своя подарък от Надето.
  bouquet

# 667
  • Троян
sissak Честито,какво чудесно начало на деня,дано целият да бъде толкова хубав Hug

# 668
Я сега да видим дали разконспирирахме мистериозната lille kanin ?
Май е една стара приятелка от една друга тема, обаче с този ник изобщо не съм подозирала, че може да е тя! Със сигурност мога да кажа, обаче, че е човек с голяяяяямо сърце! Благодаря ти, мила... lille kanin Simple Smile
Ето с какво ме изненада днес /празничната опаковка свалихме още в пощата, защото доколкото я познавам, бях сигурна, че има нещо за децата и синът ми искаше да го види - сладките гномчета, които се виждат на снимката/:

Сисс, подаръкът ти е страхотен, както и човекът, който ти го е изпратил  Hug

# 669
Сис, много ми се беше свила душицата,че ми е за първи път да участвам и до последно се бях притеснила дали избора ми е правилен. Подаръка съм го избирала със сърце и дано истински съм  те зарадвала  Hug Hug
Инатче, позна,позна  Wink Heart Eyes  Hug.
С какви страхотни емоции за мен започва денят ми.  Hug И с все по голямо нетърпение очаквам и моята изненадка  Wink

# 670
Момичета благородно ви завиждам за страхотните подаръци.Направо сте невероятни     Hug.Със здраве да си ушиете всички тези красоти и после да показвате.

# 671
  • край Дунав
cveteto_123,   bouquet Да си жива и здрава за прекрасния подарък! Снимките следобяда...
Много е хубаво в тези игри..и пощальонката да е жива и здрава, дето ми го донесе с усмивка и аз да съм жива и здрава да си го ушия "Париж след дъжд"/завиждайте ми!!!/  Mr. Green

# 672
  • Атлантис, Галактика Пегас
Много са хубави подаръци на всички!
Сега аз пък се притеснявам моя е много по скромен...  newsm78 Embarassed

# 673
Честито на получилите подаръци! Изключително приятно впечатление ми прави, че тази година поне за сега всички са се постарали и са вложили сърце и душа в изненадата, която правят. Благородно завиждам на притежателките. Аз за сега не съм получила своята изненада и всеки ден съм в трепетно очакване. А пък моята жертвичка нека потърпи още маааалко. Въоръжи се, мила с търпение - мисля да пращам по куриер на 21.12. И дано да си заслужава чакането Thinking

# 674
защо чак на 21ви?

Общи условия

Активация на акаунт