Коледна томбола - Гоблени

• 37 779
  • 875
  •   1
Отговори
# 600
  • Балчик
Започанах и аз да смятам дните и да изпадам в паника дали ще пристигне навреме моето подаръче. Вече 5 дена пътува, има още точно 2 седмици да пристигне за под елхата. Дано са бързички пощите. От там, за където съм пратила чакам една пратка, която ми е изптатена на 9-ти ще видя за колко време ще пристигне пък тя. Да видим чии пощи са по-бързи- нашите или техните. Simple Smile
Според тракинг номера, който имам излиза, че пратката ми е все още в чувала в София  hahaha Joy :

Вероятно е тръгнала или ще тръгне в понеделник, но в темата за Ибей коментират,ч е нашите номера се проследяват само до напускане на страната. В чужбина не отразява движението на пратката. Надявам се наистина техните пощи бързичко да я доставят. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 10:46 от Джемма

# 601
tarzanka,не се приснявай няма проблем  Wink
Момичета ,Дж то е болничко и е в болница сигурно само до утре,но каза че ще ни пише веднага като се прибере

# 602
  • Балчик
Дано не е нещо сериозно и да се оправи бързо, стискаме палци. Hug  bouquet

# 603
Прекрасни подаръци сте получили!!!  Hug
Аз до няколко дни ще пращам, така че - мила жертвичке, още маааааалко търпение  Wink Ох, и мен ме обвзе паника дали съм се представила на ниво с подаръка  Blush

# 604
  • София
tarzanka,не се приснявай няма проблем  Wink
Момичета ,Дж то е болничко и е в болница сигурно само до утре,но каза че ще ни пише веднага като се прибере

Дано се оправи бързо  Praynig

# 605
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да се любува на подаръците ни, примерно  Mr. Green

Blush не е само тя. и аз се радвам като дете на всеки нов пост със снимчици  Hug

да успокоя джемма и лили, джи е получила бележка за препоръчано писмо, но не знае коя от двете пратки е пристигнала. очаква се утре да я изпишат и веднага ще свирне  Hug

и тая година започнахте ранко-ранко да изпращате подаръчетата. А аз все очаквам някой да покаже подаръчето си ушито Hug
миналата година бях една от първите получили подаръчето си и за Коледа вече беше готово. страхотен катеричок стана  Mr. Green

# 606
  • Балчик
O, това е хубава новина, дано е моята пратчица. То вече стана ясно, че тя е моята жертвичка, тя си знаеше от самото начало де. Ще чакам да разбера.  Дори и да не е моят, гледам,че Лилия е пратила на 6-ти значи и моят скоро трябва да дойде. Hug

# 607
А аз все очаквам някой да покаже подаръчето си ушито Hug

Аз съм започнала вече, но не съм толкова бърза  Simple Smile Първо най-малките да свърша и започвам големите. Деси толкова подаръци ми е изпратила, че ще има да показвам цяла година.

# 608
  • Балчик
 Embarassed аз още от осмомартенската не съм ушила подаръчето. А през януари ми предстои много важен конкурс, за който имам да чета много и не знам дали изобщо скоро ще започна сегашния подарък. Но все ще му дойде реда.

# 609
сетих се, че от пощата ми дадоха номер да си проследя къде е пратката. влизам и виждам, че в петък в 4 сутринта пратката е излезнала от българия. обаче познайте какво още пише - "пратката е вложена в чувал"!!!! направо настръхнах. дано стигне цяла...
Джемма, вторият ред показва, че е вложена в чувал, който тръгва за чужбина, а не че още е в чувала. с този номер проследяваш просто кога излиза от българия. т.е. твоята пратка е излязла от българия на 8 декември в 3:42 сутринта!

аууу, какво й е на ДЖ? дано бързо да се оправя!

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 23:52 от tarzanka

# 610
  • Балчик
Да, разбрах. Peace На майтап го написах- в чувала, като в чувала с подаръците на Дядо Коледа. Simple Smile Simple Smile
Знма,че  с този номер само до напускането на БГ се проследява. Peace

# 611
браво, радвам се, че се усмихваш   bouquet аз се притесних малко като гледам какво са написали. като знам кога съм го пуснала - и то от столицата, доста дни са им били необходими, та да иде чак до границата  ooooh! айде на добър час и дано стигнат невредими всички пратки!

# 612
  • Балчик
моята за 3 дни е излязла от страната, но аз я пуснах приоритетна, не препоръчана.

# 613
ааа, да, права си. аз я пуснах най-обикновена. исках да пусна с обратна разписка, но жената каза, че няма смисъл, защото има номер. и аз я пуснах ей така без нищо допълнително.

# 614
Подаръкът ми потегли днес към другарчето.Да се готви за утре или вдругиден.Дано да съм избрала правилно и да зарадвам кого?......Ще видим  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт