Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 44 082
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм одобрена  Laughing Днес ми се обадиха  Laughing Записала съм Немски /в Бургас/, и смятам да го уча в Кабината, тъй като мога да започна от ниво А2  Laughing Успех и на останалите

# 136
  • Разпиляна във въображението
На мен никой не ми се е обадил. От Плевен съм, а съм 183-та. Май няма да ме огрее. И все пак никъде ли публично не се слагат списъци с одобрените, защото ако пак се обадя в БТ и попадна на същата служителка може и да си го отнесе.

# 137
Аз проверявам всяка сутрин в Бургас /БТ е до работата ми/, но само старите списъци седят залепени. Очаквах вече другата седмица, но днес ми е бил щастливият ден  Laughing

# 138
а кои номер си елли 76,защото смятах утре да ходя,но ако няма списък поне да не се разкарвам от другия край на Бургас.

# 139
Номер 88, подадох на 16.08, сутринта  Sunglasses  За получаването на Уведомлението трябва да отида в стая 7

# 140

Ваучерите за езици като общ брой  ли се отпускат или има  отделна   бройка  за различните  езици ?

Квотите са общи - за всички езици, а не поотделно Simple Smile

# 141
  • Варна
А при нас във Варна няма списъци и чакаме само на обаждане от тях.  Sad

# 142
  • в града на вечния купон
по 3 месеца на ниво, значи 9 месеца
аз почвам от този месец-плюс/минус до юни трябва да съм приключила

дано да удължат срока, защото до 2000 номер нямам идея как ще приключат до 06.2012

# 143

мда, аз всеки ден следя темата с интерес да видя до кой номер са стигнали ама то и едно се движат...ти кой номер си?

# 144
  • Варна

мда, аз всеки ден следя темата с интерес да видя до кой номер са стигнали ама то и едно се движат...ти кой номер си?
Аз съм назад, но сестра ми е 400 и някой си и се обади да пита, но и казали, че не са стигнали до нея. Но не казват до кой са точно Wink

# 145
А на някой да са му се обадили вече от БТ Люлин?  newsm78

Аз ходих в понеделник, че не си бях занесла дипломата за средно, а само за висшето и нямаше никакви разлепени списъци с одобрени кандидати. Страшно бързах за работа, служителката малко закъсня, взе ми дипломата и написа входящия ми номер на нея. Но на бюрото, под други документи, видях, че имаше бланки за уведомленията. После ме беше много яд, че не питах.  #Cussing out
Успех на всички и дано бързичко разгледат документите ни  Peace

# 146
Вчера ходих в БТ във Варна - правят ремонт и няма нищо сложено по таблата, естествено. Според охраната имало списъци, но няма как да се сложат в тоя момент, ще видим... А за това доплащане... Ама пращайте където трябва, не може такива своеволия!!!

# 147
На мен никой не ми се е обадил. От Плевен съм, а съм 183-та. Май няма да ме огрее. И все пак никъде ли публично не се слагат списъци с одобрените, защото ако пак се обадя в БТ и попадна на същата служителка може и да си го отнесе.
А пробва ли да отидеш и да провериш лично??? Аз много не разчитам на това обаждане... Simple Smile

# 148
Подадох на 16ти август документи и още никой не ми се е обадил, номер 1200 съм, в София, в БТ-то на Тимок 20 (Сердика може би? newsm78)
Има ли някой около моя номер, който да е одобрен или да знаете до кой номер са стигнали ???

и аз подадох там моя номер е 1523 но до сега ни звук ни стон  Laughing

Моят номер там е 156 и още не са се обадили. Ходих лично и казаха да чакам да се обадят, да не съм ходела да проверявам лично.

# 149
  • в града на вечния купон
Вчера ходих в БТ във Варна - правят ремонт и няма нищо сложено по таблата, естествено. Според охраната имало списъци, но няма как да се сложат в тоя момент, ще видим... А за това доплащане... Ама пращайте където трябва, не може такива своеволия!!!
хората са си намерили вратичка и ако им мине номера....
аз лично отказах да плащам и си намерих друг ДО......
НЕ знам на мен лично ми беше супер трудно да си намеря ДО....

Общи условия

Активация на акаунт