Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 44 029
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Подадох на 16ти август документи и още никой не ми се е обадил, номер 1200 съм, в София, в БТ-то на Тимок 20 (Сердика може би? newsm78)
Има ли някой около моя номер, който да е одобрен или да знаете до кой номер са стигнали ???

# 121
Подадох на 16ти август документи и още никой не ми се е обадил, номер 1200 съм, в София, в БТ-то на Тимок 20 (Сердика може би? newsm78)
Има ли някой около моя номер, който да е одобрен или да знаете до кой номер са стигнали ???

и аз подадох там моя номер е 1523 но до сега ни звук ни стон  Laughing

# 122
sparkling eyes ,как така няма да се събере група! Че толкова ли няма да има 10-15 човека , които да искат да учат италиански?
Ваучерите за езици като общ брой  ли се отпускат или има  отделна   бройка  за различните  езици ?

# 123
Утре смятам да проверя в БТ-Бургас дали има изнесени списъци

# 124
Трябва да се носи заверено за вярност копие от дипломата за средно образование, но мен не ме бяха предупредили и за това се разбрахме да го нося когато отивам да си получа ваучера. Обучението трябва да приключи до 30.06.2012 - 960 часа бая зор ще видя  Simple Smile

Няма списъци, в момента тече ремонт в БТ и е мацаница  Simple Smile

Ама защо заверено за вярност - мен ме накараха само да напиша на всяка копирана страница Вярно с оригинала, и да се подпиша, като носех със себе си и оригиналите, разбира се.
Да, кратичък е доста срокът, ама моето ПК е дистанционно, та някак ще го сбутам за 8 месеца... Ти какво си записала?

# 125
Да си кажа честно - аз не вярвам, че ще бъдат "отрязани" професионалните обучения...

Доколкото разбирам - по програмата е заложено - да се обучат еди-колко си човека за професионално обучение, и еди колко си човека за КК.

Ето извадка от интервю по БНТ:

Милен Иванов: ... официалната информация от колегите от агенция по заетостта е, че са отпуснати 50 млн. лв., което се транслира в 40 хил. обучения по ключови компетенции. Както споменах - това са английски, компютърна грамотност или специфичен компютърен софтуер и 25 хил. /броя обучения/ за професионална квалификация. Които са така продължителните и сериозни степени, които ви дават втора, трета или първа степен на квалификация според съответната специалност.

Всъщност, ето и линк към самия репортаж:

http://bnt.bg/bg/news/view/58508/operativna_programa_az_moga

И, моето схващане е, че ако се провали единият вид обучение - значи цялата програма ще се е провалила. А такова нещо никой не иска..предполагам.

Поне "на теория" е така...пишете ако разберете нещо "на практика" ... то при нас практиката с теорията нали се случва да се разминават отвреме навреме..

# 126
Да си кажа честно - аз не вярвам, че ще бъдат "отрязани" професионалните обучения...

Доколкото разбирам - по програмата е заложено - да се обучат еди-колко си човека за професионално обучение, и еди колко си човека за КК.

Ето извадка от интервю по БНТ:

Милен Иванов: ... официалната информация от колегите от агенция по заетостта е, че са отпуснати 50 млн. лв., което се транслира в 40 хил. обучения по ключови компетенции. Както споменах - това са английски, компютърна грамотност или специфичен компютърен софтуер и 25 хил. /броя обучения/ за професионална квалификация. Които са така продължителните и сериозни степени, които ви дават втора, трета или първа степен на квалификация според съответната специалност.

Всъщност, ето и линк към самия репортаж:

http://bnt.bg/bg/news/view/58508/operativna_programa_az_moga

И, моето схващане е, че ако се провали единият вид обучение - значи цялата програма ще се е провалила. А такова нещо никой не иска..предполагам.

Поне "на теория" е така...пишете ако разберете нещо "на практика" ... то при нас практиката с теорията нали се случва да се разминават отвреме навреме..

Точно така е, не може просто своеволно да спрат ПК. Утре ще ходя в БТ Възраждане и ще питам. После ще докладвам тук Simple Smile

# 127
Simple Smile
Zapetajka,
ти не си "Запетайка" - ти си направо "огън!" благодаря ти

# 128
  • Някъде на път....
А на някой да са му се обадили вече от БТ Люлин?  newsm78

# 129
  • Варна
Ама защо заверено за вярност - мен ме накараха само да напиша на всяка копирана страница Вярно с оригинала, и да се подпиша, като носех със себе си и оригиналите, разбира се.
Да, кратичък е доста срокът, ама моето ПК е дистанционно, та някак ще го сбутам за 8 месеца... Ти какво си записала?

Simple Smile Точно това е заверката за вярност  Simple Smile

Записала съм оперативно счетоводство 960 часа и също съм се разбрала за дистанционно обучение. Ако не е такава формата просто няма как да стане за 8м. и малко, защото при 22 раб. дни месечно по 6 часа дневно (това са 4 астр. часа или 1/2 раб. ден) обучението трябва да приключи за ок. 7 м. и малко  #Crazy, а кой работещ може да осигури такова присъствие. За това през деня, вечерта .......... ще трябва да се справим  bowuu

# 130
Да, и аз съм дистанционно за моето ПК  Peace

Иначе - тц ... - не става.... не мога и да уча, и да работя, и 2 малки, сладки, но силно ревливи у дома ..

И моето е към 8 месеца, смятам че ще се справя някак си.
А иначе, ако я нямаше опцията за дистанционен курс, щях да се откажа от ваучера си, или въобще да не кандидатствам.

Дано всички имаме късмет

# 131
  • в града на вечния купон
а за език за 3 нива колко е времето?

# 132
  • Варна

Зависи каква група се събере, тези 300 учебни часа всъщност са 200 астрономически. Когато аз карах КК по "Аз мога" при сключване на договора с доставчика написах, че ми е удобно след 18ч.  три пъти седмично без събота и неделя. Като се събраха ок. 10-12 човека, на които им е удобно това време  курса започна  - от средата на април и приключи средата на септември 2010г. Имаше и други групи, които бяха по цял ден събота и неделя те свършиха за друго време. Много зависи от това колко кандидата има и дали могат да сформират група в удобно на всички време.

# 133
  • в града на вечния купон

Зависи каква група се събере, тези 300 учебни часа всъщност са 200 астрономически. Когато аз карах КК по "Аз мога" при сключване на договора с доставчика написах, че ми е удобно след 18ч.  три пъти седмично без събота и неделя. Като се събраха ок. 10-12 човека, на които им е удобно това време  курса започна  - от средата на април и приключи средата на септември 2010г. Имаше и други групи, които бяха по цял ден събота и неделя те свършиха за друго време. Много зависи от това колко кандидата има и дали могат да сформират група в удобно на всички време.
ок, значи до юни имам време newsm78

# 134

Аз карам два пъти седмично от 18 -21ч. Първо ниво почнахме края на май, свършихме юли. Второто - почнахме септември, очаква се да свършим през ноември, третото вероятно ще го свършим преди март... По три месеца непълни на ниво ни се пада... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт