Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 660
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Току що научих , че в Бургас са стигнали до  400 . Peace

# 106
  • видин
Искам да похваря БТ - Видин. Мъжо подаде на 28.09. на 5.10 го поканиха да си получи уведомлението. Нямам думи за коментар. Този път наистина работят бързо. То и времето за обучение е много кратко, ситурно затова така бързат.
много моля, ако имате информация за "Компютърна графика" - дистанционно, да ми пишете на лични. Не очаквахме такава експедитивност и сега трява да бързаме.
Благодаря предварително!!!

# 107
Искам да похваря БТ - Видин. Мъжо подаде на 28.09. на 5.10 го поканиха да си получи уведомлението. Нямам думи за коментар. Този път наистина работят бързо. То и времето за обучение е много кратко, ситурно затова така бързат.
много моля, ако имате информация за "Компютърна графика" - дистанционно, да ми пишете на лични. Не очаквахме такава експедитивност и сега трява да бързаме.
Еха, Видин избиха рибата  Mr. Green

# 108
Значи около стотина заявления разглеждат на ден в Бургас  Rolling Eyes. Има ли някой, който  да е избрал козметика?

# 109
Нова информация за Чернишевски да имате? До кой номер са стигнали?

# 110
Момичета, имам въпрос.

Днес отидох да се запиша в ДО за ПК Бизнес администрация. Изискаха ми две снимки, копие от диплома, CV и медицинско удостоверение, че съм годна да упражнявам професията  newsm78

Медицинското обаче май ми се струва скъпичко - 30лв ми поискаха в мед. център, където ни осигуряват допълнително от фирмата.

Някой минал ли е през това и знаете ли колко е нормалната сума за изваждане на мед. за работа?

# 111
  • Русе
Предната година платих 10 лв. но на личната. 30 лв. скъпичко ми се вижда за едно "годна"

# 112
  • в града на вечния купон
Еха, Видин избиха рибата  Mr. Green
защо да са избили рибата? този район е с най-голямата безработица......... и едвали има кандидати попрограмата

подалите в София на 29.09 ще ги разгледат сигурно догодина Joy

# 113
някой има ли идея във Варна докъде са номерата и дали има яснота ще се разглеждат ли за ПК заявления?

# 114
  • Варна
някой има ли идея във Варна докъде са номерата и дали има яснота ще се разглеждат ли за ПК заявления?

Преди малко си взех уведомлението за ПК и съм 25 номер  ooooh!, преди обед ми пратиха СМС за одобрение. Тук е доста по-бавничко  Shocked

# 115
е не! аз като чета че имало до 850 списъци, викам скоро ще получа обаждане....ти направо ми разби илюзията, а иначе има ли списъци някъде с одобрени или те се обаждат поред на всички?

# 116
  • Варна
Трябва да се носи заверено за вярност копие от дипломата за средно образование, но мен не ме бяха предупредили и за това се разбрахме да го нося когато отивам да си получа ваучера. Обучението трябва да приключи до 30.06.2012 - 960 часа бая зор ще видя  Simple Smile

Няма списъци, в момента тече ремонт в БТ и е мацаница  Simple Smile

# 117

Здравей, струва ми се, че на Чернишевски в Пловдив бавно вървят нещата. Когато си взимах моето уведомление чаках около 15 мин да ми оформят нещата и ми се извиниха, че така бавно става, защото съм една от първите и още не са много наясно (номер 45 бях). Но нямам информация докъде са стигнали, няма списъци, или се обаждат или e-mail-и пишат.

Има ли някой от Пловдив одобрен за ПК Графичен дизайн? Колебая се между колеж Делта и ЦПО-то на Гладстон в Дома на науката и техниката. От Делтата нямам никакъв отговор, а от тези на Гладстон казват, че чакат да се събере група и ще ми се обадят.

# 118
Трябва да се носи заверено за вярност копие от дипломата за средно образование, но мен не ме бяха предупредили и за това се разбрахме да го нося когато отивам да си получа ваучера. Обучението трябва да приключи до 30.06.2012 - 960 часа бая зор ще видя  Simple Smile

Няма списъци, в момента тече ремонт в БТ и е мацаница  Simple Smile

ясно, значи моето няма шанс да почне преди крайния срок за приключване hahaha

# 119

Има ли някой от Пловдив одобрен за ПК Графичен дизайн? Колебая се между колеж Делта и ЦПО-то на Гладстон в Дома на науката и техниката. От Делтата нямам никакъв отговор, а от тези на Гладстон казват, че чакат да се събере група и ще ми се обадят.

ако не се събере група какво правим? newsm78 изгарят ваучерите? смисъл примерно аз искам Италиански,но не са много желаещите принципно и ако не се събере никъде група?

Общи условия

Активация на акаунт