Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 629
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
взех си заявлението без да ми се обаждат.....
може ли да кажеш на уведомлението под името ти твоя адрес ли пише, защото на моето е друг адрес... и имаше ли чакащи за уведомления, че в петък трябва да ходя и да се настроя ще чакам ли.

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 16:24 от mama na Moni

# 91
ronic_st, аз подадох документи на 15 август в БТ Сердика, но за момента никой нито ми е звънял, нито ми е пращал мейл.
Мерси за отговора   bouquet

Днес бях там. Казаха ми, че на одобрените ще им се обадят и от другата седмица да чакам. Не трябвало да ходя до там.  Не им вярвам , че ще се обаждат на всички, но дано да се лъжа.
Аз съм 156 номер и подадох на 16.08, защото като ходих на 15-ти не носих копие от новата лична карта.
 Поне този път не са ми го сменили като преди и съм си този номер. Ама то преди е трябвало някой да се запише и ако са ме били одобрили от последната вълна, се е наместил друг вместо мен. Иначе защо да го правят и без да ми кажат.

# 92
[Не им вярвам , че ще се обаждат на всички, но дано да се лъжа.
Като знам, че на някои места са с номера до 3000, направо не знам как някой ще седне да звъни на всички  #Crazy

# 93
  • Разпиляна във въображението
В Плевен веднага ме отрязаха от информация. Много са нелюбезни, макар че донякъде ги разбирам.

# 94
  • София
Момичета, преди малко една приятелка е ходила до Възраждане да си провери номера и са й казали, че има заповед да се прекрати одобряването на ПК, само КК ще се разглежда. Заповедта била от днес. Някой има ли повече инфо? С някакъв дебел чичко, който в момента замествал шефката е говорила и той й казал това.  ooooh! Нямам думи просто, защото ако е така, това вече е подигравка.

# 95
Днес отидох до БТ Младост, защото не можех да чакам да ми се обадят. Списъците с одобрените са на втория етаж, в дъното, срещу стая 14. От беглия ми преглед на номерата останах с впечатление, че почти всички са одобрени, само тук-там има празен ред на листа. Както някой по-горе писа, имало някакви  квоти, така каза и на нас една  служителка, и засега квотата е била до 850 номер.  След 850... не се знае кога... Така че, ако сте между 1 и 850 може направо да отивате в БТ. Служителките бяха любезни и общо взето бързо стана, защото нямаше опашка.

Цитат
ходила до Възраждане да си провери номера и са й казали, че има заповед да се прекрати одобряването на ПК, само КК ще се разглежда. Заповедта била от днес.
Това е ужасно, дано не е вярно. Точно за ПК съм одобрена, но останах с впечатление, че повечето хора са кандидатствали за КК.  

# 96
ееееееее, тия прекалиха! защо спират ПК? защото немогат да си удължат срока на програмата или те хората да се записват пък после ще ги отрежем ooooh!

# 97
  • София
Ако това е вярно, тоя път съм супер възмутена, това е направо ... много нецензурирани думи само ми идват! Не мога да разбера защо някоя недо.....оправена лелка си мисли, че може да се ебава със "стадото" както реши! Ама това, че някой си взимал отпуска да чака по опашки за да си подаде документи, ааа, много важно! Абе супер съм възмутена. Няма такава държава.  #Cussing out

# 98
Момичета, преди малко една приятелка е ходила до Възраждане да си провери номера и са й казали, че има заповед да се прекрати одобряването на ПК, само КК ще се разглежда. Заповедта била от днес. Някой има ли повече инфо? С някакъв дебел чичко, който в момента замествал шефката е говорила и той й казал това.  ooooh! Нямам думи просто, защото ако е така, това вече е подигравка.

Дебелият чичко май е единственият, който в това БТ си гледа работата съвестно! Вчера бях там - той работеше, а двете му колежки си говореха по телефоните... не знам дали е по заместване, но определено знае какво прави. Не знам за тази заповед, но ако е така, голям късмет съм извадила - вчера си взех уведомлението за ПК...

Освен това, директорката на БТ Възраждане не може сама да вземе решение да спре ПК - има си квоти, които са строго определени. Служителите в БТ са само изпълнители и правят, каквото им се нареди. Но евала на дебелия чичко, защото ако не е той, не знам още колко щяхме да чакаме, като знам как работят и колко са компетентни в точно това БТ Възраждане!

# 99
всъщност вече одобрените за ПК, но неуведомени ще си вземат ваучера така ли?

# 100
  • Стара Загора

Здравей Jade, на мен днес ми се обадиха от БТ и ме поканиха да си получа уведомлението. Да уточня обаче, че съм от кандидатствалите през септември 2010 по "Аз мога" и подадох наново по "Аз мога повече" през август тази година. Ми то една година го чакам това обаждане и сега не мога да му се зарадвам като хората. Сега, ако може някой да ми препоръча добър ДО в Стара Загора, приемам оферти. Успех и търпение на всички!
Е, хубаво е, че дори от някъде са почнали.
иначе... съвсем те разбирамза това, че не можеш да му се зарадваш.
Мен ме озадачи много тази квота от 400 ваучера? На какъв принцип се избират? Първия печели или...?
Ти каква за какво си подала документи - ПК, КК?

# 101

Здравей Jade, на мен днес ми се обадиха от БТ и ме поканиха да си получа уведомлението. Да уточня обаче, че съм от кандидатствалите през септември 2010 по "Аз мога" и подадох наново по "Аз мога повече" през август тази година. Ми то една година го чакам това обаждане и сега не мога да му се зарадвам като хората. Сега, ако може някой да ми препоръча добър ДО в Стара Загора, приемам оферти. Успех и търпение на всички!
Е, хубаво е, че дори от някъде са почнали.
иначе... съвсем те разбирамза това, че не можеш да му се зарадваш.
Мен ме озадачи много тази квота от 400 ваучера? На какъв принцип се избират? Първия печели или...?
Ти каква за какво си подала документи - ПК, КК?

Да, първите подали имат най-голям шанс. Общо взето, почти всички получават одобрение, но всяко БТ има определени квоти по двете направления, тоест  на базата на някакво предварително статистическо проучване колко хора попадат в райноа, който покрива конкретното БТ, определят брой ваучери, които за всяко отделно БТ са различни. И се почва наред - първите винаги печелят, за последните понякога не стигат средствата... Логично е...

# 102
  • Пловдив
За повече инфо се записвам при вас да следя

# 103
  • София
Записвам се да следа

# 104
  • в града на вечния купон
взех си заявлението без да ми се обаждат.....
може ли да кажеш на уведомлението под името ти твоя адрес ли пише, защото на моето е друг адрес... и имаше ли чакащи за уведомления, че в петък трябва да ходя и да се настроя ще чакам ли.
на уведомлението ми пише адреса по лична карта
няма чакащи и много бързо става.Както някой е отбелязал служителките са любезни..
сега по голямата дилема е да си намеря доставчик

Общи условия

Активация на акаунт