Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 576
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Курса по принцип е автомонтьорски, а шофьорския курс е бонус. Ще протичат едновременно.

# 706
За Варна за английски, някой знае ли, докъде са стигнали с номерата? Че то края на програмата се вижда, а ние, още не сме получили инфо, дали сме одобрени изобщо #Crazy

# 707
Искам да ви кажа ,че в Бургас графичния дизайн е спрян!

# 708
Аз съм с английски, онзи ден ходих, но портиерът каза - Виждате, че сме в ремонт, ще чакате да ви се обадят. Казвам, преди вадихте списъци, сега няма ли!? Таблата са възстановени, даже имаше някакъв списък сложен, нямало... Предния път трябваше със съобщение по телефона да ме информират, но направо по пощата го направиха, сега не знам... Еееех, все с тая пуста организация се борим! ooooh!

# 709
Десдемона, мисля последно някой с номер 600 и нещо се похвали че е получил смс и оттам насетне- нищо, аз въобще не успявам да се свържа по тел с тях, което още повече ме изнервя....дано поне до края на ноември вече да има резултати, все някой процент часове може да изкараме Mr. Green

# 710
Десдемона, мисля последно някой с номер 600 и нещо се похвали че е получил смс и оттам насетне- нищо, аз въобще не успявам да се свържа по тел с тях, което още повече ме изнервя....дано поне до края на ноември вече да има резултати, все някой процент часове може да изкараме Mr. Green

Чапла, Тед а дано наистина, че то време неостана  #Crazy Преди седмица на 1002 позвъняване и след прехвърляне от един телефон на друг най-сетне успях да говоря с една дама от АЗ (не беше доволна, че я притеснявам по телефона Sick) ми каза, че са на номер 600 и че тази седмица ще се гледат номерата 700, е да , ама не, на мен и тази седмица никой не позвъни  Thinking

# 711
Имате ли представа, тези които са записали графичен дизайн, а той е отменен, могат ли да запишат друга ПК или КК?

П.С. Имате ли идея до кой номер са стигнали БТ Възраждане?

# 712
Имате ли представа, тези които са записали графичен дизайн, а той е отменен, могат ли да запишат друга ПК или КК?

П.С. Имате ли идея до кой номер са стигнали БТ Възраждане?

Споделям го като информация .Аз вече взех ваучер за английски ,бях подала и за двете , то при мен и без това няма време .Служителката ми каза ,че не може да се сменя , но ако ти си подала само за едно може и да може .Трябва да питаш на място и без това навсякъде е различно.Доколкото разбрах срокът ще се удължи с два- три месеца.Успех!

# 713
  • Sofia
Хей момичета не съм писала скоро тук, но сега видях информация с сайта на Кабината, която може да ви е полезна. Аз уча немски там по аз мога и днес случайно видях, че вече предлагат обучение и по други специалности, надявам се да съм ви полезна:

Графичен дизайн

Графичен дизайнер – 600 учебни часа, продължителност на обучението – 8 месеца, код по СППОО 213070

Основни изучавани дисциплини: Предпечатна подготовка, Графичен дизайн в рекламата, Промишлен дизайн, WEB дизайн и др.

Програма "Аз мога повече" – онлайн курс за придобиване на професия "Програмист"

Чрез програма "Аз мога повече" всеки работещ на трудов договор може да получи безплатно обучение с ваучер, финансиран от Европейския съюз.
Кабината БГ ООД е лицензиран доставчик на обучение по програмата Аз мога повече. Един от нашите най-търсени онлайн курсове е курсът по "Уеб програмиране".

За курса

Продължителност: 660 учебни часа, (включват уроци на живо във виртуалната класна стая, задачи за самостоятелна работа, тестове и текстове в системата за дистанционно обучение) времетраене на обучението – 8 месеца
код по СППО: 481010
професионална квалификация след завършване: "програмист", степен:втора

Счетоводство

Оперативен счетоводител – 600 учебни часа, продължителност на обучението – 8 месеца, код по СППОО 344030

Основни изучавани дисциплини: Счетоводство на предприятието, Търговско счетоводство, Отчитане на външнотърговски сделки, Бюджетно счетоводство, Автоматизиране на счетоводната дейност, Банково счетоводство, Счетоводни стандарти, Финансов и данъчен контрол, и др.

# 714
Да попитам за номера... Последната цифра ли е номерът, който отговаря на подаването на молбата?  Хм, ако е така, аз съм 750... ooooh!

# 715
Да попитам за номера... Последната цифра ли е номерът, който отговаря на подаването на молбата?  Хм, ако е така, аз съм 750... ooooh!

Не те разбрах какво имаш предвид, но ако на картончето пише 750- значи това ти е номерът..няма последна и първа цифра,а просто номер.. Peace

# 716
Чапла, последните цифри след последното тире са номера- при теб трябва да е -0750, при мен -1390 Crazy

# 717
  • София
Здравейте на всички. В петък си избрах школа за обучение по английски - "КАбината", там ми попълниха отрязъка от уведомлението и ме изпратиха обратно в БТ Възраждане за ваучера. Отидох в БТ Възраждане, но се оказа, че ваучер не могат да ми дадат, защото курса ми започва на 21.11, а ваучера важи само 7 дни.  Може ли и другите които са се записали в кабината по английски език да ми пишат на мейл megipopova@abv.bg

# 718
  • Русе
Мама Меги, аз уча там сега. От Кабината ще пратят графика с часовете в ДТ и тогава ще ти дадат ваучера. Имаше нещо около 7 дена преди започването на курса. На мен ми се обадиха от БТ че имат графика и да бягам да го взема.

# 719
Здравейте! И аз получих уведомление и имам срок до 20.11 да си намеря доставчик.Аз кандидатствах за Организация на туризма и свободното време, гр.Варна.Оказва се обаче че всички фирми отхвърлиха запитването ми поради липса на други кандидати.Само един доставчик ми писа да следя и да им пиша периодично,за да ми кажат дали има други желаещи, но все пак аз имам само 3 седмици...  Sad Дори като ми връчваха уведомлението момичето,което ми го даде ми намекна че малко трудно ще си намеря доставчик,но нищо повече. Интересува ме дали някой има информация, дали може да се смени желанието с друга специалност в този случай,защото не е по моя вина, а и не искам да си изгубя възможноста за ваучер.Писах имейл в сайта на програмата със същото запитване,но все още никой не ми е отговорил.

Здравей, аз също получих своето уведомление и съм кандидатствала за "Организация на туризма и свободното време " намерих си доставчик на обучение към ИЗОБЛОК-дистанционна форма на обучение.Започваме на 10-декември. Ако някой иска да научи повече да ми пише на лични съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт