Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 981
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
totimira , да не би на 17.08.2011 да си подала, че си номер 208 ?

# 301
  • София
Почти сто процента съм сигурна, че на 23.08.2011 подадох. Аз не си спомням да са ми дали входящ номер. Попитах дамата тогава дали това е всичко след като си подадох документите и тя ми каза - да... Това беше...

# 302
Днес ходих до Тимок 20. Казах, че нямам входящ номер, че съм си сменила телефонния номер и че мисля, че съм подала документите на 23-ти август.
Дамата беше много мила и ми каза, че точно този период не са означавали дати в списъка и не може да ме провери. Записа ми на листче името и новия телефонен номер...
Каза, че сега одобряват към номер 400. След около месец вероятно ще стигнат до моя, който по нейна преценка е към 2 000.
Молбата ми е - ако има някой, който се е записал на Тимок 20 около 20-ти август да ми каже кой номер е и дали са се обадили вече или ако се сети по-късно, когато се обадят да пише.
Много благодаря!
  bouquet
Аз се записах ,точно на 20.08 и съм 2599 номер, на мен ми казаха,че евентуално след месец,та даже и два ще стигнат до моя номер. Дано съм ти полезна.,Ако ми звъннат по-рано,за което мога само да се надявам, ще пиша в темата.

# 303
  • в града на вечния купон
Има ли още някой, който вече си е взел ваучера, да каже дали наистина срока там е до 31.10.2012?

На мен в Пловдив ми казаха, че срока е 31.10.2012, защото и аз съм не съм с част от професия, и в моя случай часовете са 960.
днес си взех ваучера и на него пише 31.10.2012, НО ТОВА Е срокът, в който ДО трябва да отчете ваучера!

А срокът, в който ние трябва да приключим ОБУЧЕНИЕТО Е 30.06.2012!!!!

# 304
Има ли още някой, който вече си е взел ваучера, да каже дали наистина срока там е до 31.10.2012?

На мен в Пловдив ми казаха, че срока е 31.10.2012, защото и аз съм не съм с част от професия, и в моя случай часовете са 960.
днес си взех ваучера и на него пише 31.10.2012, НО ТОВА Е срокът, в който ДО трябва да отчете ваучера!

А кой номер беше? Всеки ден разбирам ,че няма да ме огрее Tired

# 305
  • София
Днес ходих до Тимок 20. Казах, че нямам входящ номер, че съм си сменила телефонния номер и че мисля, че съм подала документите на 23-ти август.
Дамата беше много мила и ми каза, че точно този период не са означавали дати в списъка и не може да ме провери. Записа ми на листче името и новия телефонен номер...
Каза, че сега одобряват към номер 400. След около месец вероятно ще стигнат до моя, който по нейна преценка е към 2 000.
Молбата ми е - ако има някой, който се е записал на Тимок 20 около 20-ти август да ми каже кой номер е и дали са се обадили вече или ако се сети по-късно, когато се обадят да пише.
Много благодаря!
  bouquet
Аз се записах ,точно на 20.08 и съм 2599 номер, на мен ми казаха,че евентуално след месец,та даже и два ще стигнат до моя номер. Дано съм ти полезна.,Ако ми звъннат по-рано,за което мога само да се надявам, ще пиша в темата.

Много даже е полезна тази информация!
Благодаря ти!

Ами те, ако ни одобрят края на ноември и започнем декември курса няма да е лесно да се приключат 3 нива до края на юни...

# 306
Почти сто процента съм сигурна, че на 23.08.2011 подадох. Аз не си спомням да са ми дали входящ номер. Попитах дамата тогава дали това е всичко след като си подадох документите и тя ми каза - да... Това беше...

Хм.... странно... по принцип, веднага щом сложат номер на документите, ти дават листче с датата и входящия ти номер... Да са забравили? ... ами настоявай и питай, дано се наредят нещата!

# 307
Човешко е, и те са хора (макар и често да са ужасни)  Peace

# 308
Много благодаря!
  bouquet

Много даже е полезна тази информация!
Благодаря ти!

Ами те, ако ни одобрят края на ноември и започнем декември курса няма да е лесно да се приключат 3 нива до края на юни...

Може би очакват да записваме т.н. "ускорени курсове", които са 1 ниво=1 месец- всеки ден от 8 до 14ч.  Laughing
Иначе и аз съм на Тимок, подадох на 16.08 и бях 1200 номер. И аз чакам....  Laughing

# 309
totimira , да не би на 17.08.2011 да си подала, че си номер 208 ?
Уф, това имах предвид - 17.08.2011.

# 310
Здравейте, някой може ли да ми даде линка, където си избираш град и направление/компетенция и излизат доставчиците на тази усолуга Simple Smile

http://training.az.government.bg/search/kk

Благодаря Simple Smile

# 311
  • София
Ами, аз стоях тогава и питах дали това е всичко и тя ми каза - да, довиждане, следващия!
Дамата от днес каза, че няма начин да не са ми дали номерче, но реших, че е излишно да спорим за това. Нямам и това е. А тя самата каза, че списъците около моята дата всъщност не са разделени по дати и затова е трудно да ме намерят, но тя се постара и беше любезна.

# 312
Днес си взех уведомлението от БТ Младост, изрично питах за срока и казаха - 30.06.2012 за завършване на курса, 31.10.2012 - за предаване на ваучера. Служителката дори ме пита дали искам част от професия - т.е. имах възможност тогава да реша и да го впиша в документите. Според нея това не бил добър вариант, защото дкумента, който дават след завършения курс реално не значел нищо, докато варианта цяла професия се равнявало на техникум или професионална гимназия.

# 313
  • в града на вечния купон

А кой номер беше? Всеки ден разбирам ,че няма да ме огрее Tired
365, подадох в 8.45 на 15.08

# 314
Ау, в нашето Бюро по труда явно работят с темпове на охлюви, защото днес се обадиха на съпруга ми, че е одобрен за обучение по английски език, а е номер 89 и документите са подадени лично от мен в първия ден (15.08).  Whistling смятайте кога ще стигнат до мен щом съм 660 номер  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт