Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 973
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Някаква идея кога пак ще се подават молби, че аз от туткане изпуснах срока?

# 286
Някаква идея кога пак ще се подават молби, че аз от туткане изпуснах срока?

Не се очаква повече...

# 287
Аз изпуснах срока за записване и много ме е яд.Обадих се в агенцията по заетостта да питам кога ще има отново прием на документи,но "милата и любезна" служителка ми отговори че не знае  #2gunfire

Не им се сърди на служителките - те наистина не знаят... нищо... Само следват нареждания, дадени им от ден за ден. Не се очаква повече прием на документи, програмата върви към края си и се говори, че това беше за последно, затова срокът вместо месец беше месец и половина... И затова се задействаха толкова бързо с одобряването - предишните вълни се чакаше по половин година...

# 288
  • Пловдив
Има ли още някой, който вече си е взел ваучера, да каже дали наистина срока там е до 31.10.2012?

# 289
Има ли още някой, който вече си е взел ваучера, да каже дали наистина срока там е до 31.10.2012?

На мен в Пловдив ми казаха, че срока е 31.10.2012, защото и аз съм не съм с част от професия, и в моя случай часовете са 960.

# 290

Освободи си място в пощата, да ти пратя адресите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 291
  • Пловдив

Освободи си място в пощата, да ти пратя адресите Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Embarassed

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 12:20 от tiva_family

# 292
Цитат
Здравейте, искам да попитам има ли някой, който да е карал дистанционно обучение по език  и дали е доволен? Аз съм се насочила към този ДО за гр. София - http://www.kabinata.com/index.php?objid=72

Ако някой има впечатления от въпросния ДО, моля нека да ги сподели. 

Някакви отзиви по въпроса добри ли са езиковите курсове на Кабината?
Проверих на сайта им и видях, че има актуална информация http://www.kabinata.com/index.php?objid=183, но искам да чуя мнения на хора, които са карали курс при тях.

Благодаря!

# 293
  • в света на неограничените измерения
Цитат
Здравейте, искам да попитам има ли някой, който да е карал дистанционно обучение по език  и дали е доволен? Аз съм се насочила към този ДО за гр. София - http://www.kabinata.com/index.php?objid=72

Ако някой има впечатления от въпросния ДО, моля нека да ги сподели. 

Някакви отзиви по въпроса добри ли са езиковите курсове на Кабината?
Проверих на сайта им и видях, че има актуална информация http://www.kabinata.com/index.php?objid=183, но искам да чуя мнения на хора, които са карали курс при тях.

Благодаря!

Върни се  една-две страници назад коментирахме Кабината !  Rolling Eyes

# 294
Здравейте, някой може ли да ми даде линка, където си избираш град и направление/компетенция и излизат доставчиците на тази усолуга Simple Smile

# 295
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми даде линка, където си избираш град и направление/компетенция и излизат доставчиците на тази усолуга Simple Smile

http://training.az.government.bg/search/kk

# 296
  • София
здравейте,
някой питаше за София, Люлин - днес ходих лично. Подала съм на 18 август документи и съм номер 500 и ногоре. Как минаха 500 човека за 3 дни от там при положение, че никой не влиза в това задръстено кантонче - не знам.
Е, от днес инфото е цитирам "Обаждаме се по ред на номерата" - "А до кой номер сте стигнали в момента?" - "До ...300/400....еми ще чакате" - "Сроковете за завършване 30/06/2012 ли са, няма време?" - "Ще чакате!"
Кого вика тази женица, на кой се обажда...., кви 400 човека....супер неориентирано и неангажирано поведение.

# 297
  Здравейте,някакво ново инфо за Пловдив дали има!? Аз подадох на 17.09.11 и съм номер 208. Някой с близки номера има ли одобрен? Ще съм благодарна и на съвет за доставчик - английски език.

# 298
  • София
Днес ходих до Тимок 20. Казах, че нямам входящ номер, че съм си сменила телефонния номер и че мисля, че съм подала документите на 23-ти август.
Дамата беше много мила и ми каза, че точно този период не са означавали дати в списъка и не може да ме провери. Записа ми на листче името и новия телефонен номер...
Каза, че сега одобряват към номер 400. След около месец вероятно ще стигнат до моя, който по нейна преценка е към 2 000.
Молбата ми е - ако има някой, който се е записал на Тимок 20 около 20-ти август да ми каже кой номер е и дали са се обадили вече или ако се сети по-късно, когато се обадят да пише.
Много благодаря!
  bouquet

# 299
Днес ходих до Тимок 20. Казах, че нямам входящ номер, че съм си сменила телефонния номер и че мисля, че съм подала документите на 23-ти август.
Дамата беше много мила и ми каза, че точно този период не са означавали дати в списъка и не може да ме провери. Записа ми на листче името и новия телефонен номер...
Каза, че сега одобряват към номер 400. След около месец вероятно ще стигнат до моя, който по нейна преценка е към 2 000.
Молбата ми е - ако има някой, който се е записал на Тимок 20 около 20-ти август да ми каже кой номер е и дали са се обадили вече или ако се сети по-късно, когато се обадят да пише.
Много благодаря!
  bouquet

А ти защо нямаш входящ номер? Загубила ли си го? И не помниш дори кога си подала? И телефон невалиден.... Голяма каша....  Би бил истински късмет, ако изобщо решат да те изнамерят...

Общи условия

Активация на акаунт