Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 984
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Запис и от мен. В Пловдив на Чернишевски съм номер 290 и естествено още си чакам Simple Smile Като ми се обадят - щи ви пиша за информация.

# 271
  • cloud number 9
Да се похваля обадиха ми се, че съм одобрена за курс по немски  newsm68 НО искат да си нося копие от диплом за средно(при подаване съм дала за висшето).... питам аз"защоооо?" и ми казаха за да проверят дали не съм учила в езикова гимназия. А аз съм, но не немски.... та дали няма да увисна в крайна сметка  newsm78 Имал ли е някой подобна ситуация-моля да каже какво е станало????  baby_neutral

# 272
Miriel, какво стана при теб? Обадиха ли ти се? Аз съм номер 384 и си чакам  Wink

# 273
Да се похваля обадиха ми се, че съм одобрена за курс по немски  newsm68 НО искат да си нося копие от диплом за средно(при подаване съм дала за висшето).... питам аз"защоооо?" и ми казаха за да проверят дали не съм учила в езикова гимназия. А аз съм, но не немски.... та дали няма да увисна в крайна сметка  newsm78 Имал ли е някой подобна ситуация-моля да каже какво е станало????  baby_neutral

Няма да увиснеш, споко Simple Smile Просто ще видят, че не си учила немски, не се притеснявай Simple Smile

# 274
  • cloud number 9

Няма да увиснеш, споко Simple Smile Просто ще видят, че не си учила немски, не се притеснявай Simple Smile
мерси  Hug ще пиша утре какво се случва

# 275
  • София
Аз изпуснах срока за записване и много ме е яд.Обадих се в агенцията по заетостта да питам кога ще има отново прием на документи,но "милата и любезна" служителка ми отговори че не знае  #2gunfire

# 276
Привет пак от мен момичета. Вчера си взех уведомлението и съответно днес започнах да търся учебен център. Бях си харесала един и останах леко разочарована като разбрах, че местата вече са заети. Спрях се на друг там поне успях да се запиша. Управителката ми каза, че групата ни ще е от 10-15 човека, тъй като самата стойност на ваучера е много ниска и учебният час излизал към 2 лв. Става въпрос за Бургас искам да разбера и в другите градове ли е така. Другото, което разбрах е че повечето учебни центрове вече са сформирали някакви групи от предната програма Аз мога и почти веч не правят групи заради малкият срок.

# 277
Запис на заповед не струва нищо-казвам го от опит! Само се стряскат хората......
отдавна в бизнеса не се прави.....

Аз да похваля служителките в БТ МЛАДОСТ -много мили и точни.  bouquet
Утре ще си взема ваучера:-)

Tи кой номер си и кога ти се обадиха ? Благодаря smile3525

# 278
  • Бургас
Привет пак от мен момичета. Вчера си взех уведомлението и съответно днес започнах да търся учебен център. Бях си харесала един и останах леко разочарована като разбрах, че местата вече са заети. Спрях се на друг там поне успях да се запиша. Управителката ми каза, че групата ни ще е от 10-15 човека, тъй като самата стойност на ваучера е много ниска и учебният час излизал към 2 лв. Става въпрос за Бургас искам да разбера и в другите градове ли е така. Другото, което разбрах е че повечето учебни центрове вече са сформирали някакви групи от предната програма Аз мога и почти веч не правят групи заради малкият срок.

А ти с какъв език си - и ако си с английски - на кой доставчик се спря   bouquet

# 279

А ти с какъв език си - и ако си с английски - на кой доставчик се спря   bouquet

Аз съм руски език, но колежката ми е английски. Бяхме се спряли на Давитоз но от там ни казаха, че групите са пълни. Докато се прибирахме видяхме табела на Британски Културен Център и избрахме него.

# 280
  • в града на вечния купон
Запис на заповед не струва нищо-казвам го от опит! Само се стряскат хората......
отдавна в бизнеса не се прави.....

Аз да похваля служителките в БТ МЛАДОСТ -много мили и точни.  bouquet
Утре ще си взема ваучера:-)

Tи кой номер си и кога ти се обадиха ? Благодаря smile3525
365 и не ми се обадиха, аз отидох и си взех уведомление
следи темата, в предните постове съм го дискутирала

# 281
Момичета, а къде може да се види списък с ДУ??
Някой има ли информация до кой номер са са стигнали в БТ Сердика?

# 282
Момичета и аз да се включа- препоръчайте ДО за испански в района на Дървеница, Дианабат, Студенски град

# 283
Nadinka, моя приятелка изкара курс с приятеля си по испански в "Бюро Студентски труд ООД"- намира се в Студентски град и ми каза, че е останала много доволна от обучението. Аз наскоро се обаждах за мен там и управителката на фирмата ми каза, че много скоро ще сформират група. Дано, защото вече си удължих с един месец уведомлението! Надявам се, че съм ти била полезна. Поздрави!

# 284
Момичета, а къде може да се види списък с ДУ??
Някой има ли информация до кой номер са са стигнали в БТ Сердика?

http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=28/01/07&WA=E … /Suppliers/DU.htm това са списъците  Peace

Общи условия

Активация на акаунт