Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 997
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Хм,колко много съм изпуснала- много бързо си минават страниците..ако и раздаването  беше толкова бързо,цена нямаше да имат  Laughing Laughing

# 256
Аз бях номер 462 в БТ Възраждане, в четвъртък си взех Уведомлението, а вчера и Ваучера. На него написаха "срок за завършване на обучението" -  31.10.2012. Надявам се, че ще харесате новината.

Би ли ми казала споменаха ли ти срок, в който да си вземеш ваучера, например една седмица преди началото на курса, или нещо такова... Моят курс започва на 28ми и аз все отлагам, че да не ме върнат с това изискване... Да видим какво ще ми напишат на ваучера, може просто да са объркали датата на уведомлението, или пък да са получили ново нареждане...

# 257
  • в града на вечния купон
Запис на заповед не струва нищо-казвам го от опит! Само се стряскат хората......
отдавна в бизнеса не се прави.....

Аз да похваля служителките в БТ МЛАДОСТ -много мили и точни.  bouquet
Утре ще си взема ваучера:-)

# 258
Аз бях номер 462 в БТ Възраждане, в четвъртък си взех Уведомлението, а вчера и Ваучера. На него написаха "срок за завършване на обучението" -  31.10.2012. Надявам се, че ще харесате новината.

Би ли ми казала споменаха ли ти срок, в който да си вземеш ваучера, например една седмица преди началото на курса, или нещо такова... Моят курс започва на 28ми и аз все отлагам, че да не ме върнат с това изискване... Да видим какво ще ми напишат на ваучера, може просто да са объркали датата на уведомлението, или пък да са получили ново нареждане...

Моето обучение започва на 17.10 и ДО искаше да си взема Ваучера 5 работни дни, преди започването на обучението. Иначе срокът да си вземеш Ваучера е 1 месец след датата, на която ти е издадено Уведомлението, така че може би трябва да отидеш да си го вземеш. Срокът за завършване на обучението не е объркан, а по-скоро променен, защото той се обади пред мен да попита някой, какъв точно срок да напише.

# 259
  • София
Мисля, че на 23-ти август подадох документите.  На Тимок 20.
Кога отварят, някой дали знае, да отида преди работа? Ако започват работа в 8 ще насмогна.

# 260
Кога отварят, някой дали знае, да отида преди работа? Ако започват работа в 8 ще насмогна.

В 8.30 - поне Възраждане почват тогава.

# 261
Има ли някой информация до кой номер са стигнали в Бургас

Аз съм номер 79 и ми се обадиха в четвъртък.

# 262

Прясно , прясно от Бургас - стигнали са до 500 и някой си  wait

# 263

Днес бях там да си взема уведомлението. Започват от 8:30.

# 264
  • София

Днес бях там да си взема уведомлението. Започват от 8:30.

Благодаря!
  bouquet

# 265

Странно, аз съм четиристотин и някой и никой все още не се е обадил. Да попитам кой от Бургас е с английски и съответно дали сте си избрали вече доставчик?Simple Smile

# 266

Странно, аз съм четиристотин и някой и никой все още не се е обадил. Да попитам кой от Бургас е с английски и съответно дали сте си избрали вече доставчик?Simple Smile
При разглеждане на документите са стигнали до 500 и т.н. ( така са казали на батко ми), а с информирането може би ще пооо-закъснеят.В четвъртък са се обадили на една позната с номер 100 и някой си. 
 Аз съм с английски и не съм си избрала още доставчик .Чакам първо да ме одобрят .baby_neutral

# 267

При разглеждане на документите са стигнали до 500 и т.н. ( така са казали на батко ми), а с информирането може би ще пооо-закъснеят.В четвъртък са се обадили на една позната с номер 100 и някой си. 
 Аз съм с английски и не съм си избрала още доставчик .Чакам първо да ме одобрят .baby_neutral
Oстава да чакаме,да видим дали сме удобрени..

# 268
Привет,
не съм чела цялата тема, за което се извинявам. Искам само да по питам имате ли някаква информация дали в Плевен са започнали с одобрението на кандидати? Документи съм подала а 09.09.2011 с входящ номер 2114-04-11-0780 за Обслужване на бизнеса. Ако нямате представа поне някакви телефони за информация ако ме сдобиете ще ви бъда особено благодарна Simple Smile  bouquet

# 269
Привет,
не съм чела цялата тема, за което се извинявам. Искам само да по питам имате ли някаква информация дали в Плевен са започнали с одобрението на кандидати? Документи съм подала а 09.09.2011 с входящ номер 2114-04-11-0780 за Обслужване на бизнеса. Ако нямате представа поне някакви телефони за информация ако ме сдобиете ще ви бъда особено благодарна Simple Smile  bouquet
http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=11/05&BT=411& … boutUs/bt_adr.asp

Общи условия

Активация на акаунт