Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 956
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
това да не е за Варна Laughing

# 316
Дано да са се размърдали #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 317
  • Варна
Голям късме извадихме варненци с нашето БТ... май се оказаха най-бавните...  Tired

# 318
Аз подадох документи на 15/08/11 в БТ Възраждане-София и след като ги попитах по телефна до кой номер са стигали ме поканиха да си получа увеомлението. Естествено много се зарадвах, но... после разбрах от фирма доставчик на обучение по английси език, че до 30/06/12 г, трябва да съм приключила, т.с. да съм минала 3*100 часа, което почти не е възможно. Вторият ми "проблем" е , че аз съм напреднала и исках да уча бизнес английски или разговорен ан. език, но повечето фирми предлагат групи за начинаещи или малко напреднали и на практика избраните от мен доставчици нямат подходящи курсове. Вече се чудя на какво прилича това. Моля ако някой има впечатления от он-лайн обучения по английски за ниво напреднали да сподели.  

# 319
аз подадох в БТ Младост на 15/08, № 536 съм (или там някъде беше) и чакам да ми звъннат  ooooh!
А то имало списъци до 850  Whistling
Радост Николова  Hug
мерси за актуалното инфо
утре съм там и се надявам да се отчета с още по-актуално инфо  Wink

# 320
Има ли още някой, който вече си е взел ваучера, да каже дали наистина срока там е до 31.10.2012?

На мен в Пловдив ми казаха, че срока е 31.10.2012, защото и аз съм не съм с част от професия, и в моя случай часовете са 960.
днес си взех ваучера и на него пише 31.10.2012, НО ТОВА Е срокът, в който ДО трябва да отчете ваучера!

А срокът, в който ние трябва да приключим ОБУЧЕНИЕТО Е 30.06.2012!!!!

А кой номер беше? Всеки ден разбирам ,че няма да ме огрее Tired
365, подадох в 8.45 на 15.08
Лично ли му се обадиха или той ходи да пита?  И кога точно стана , аз съм 616 и вече си намерих доставчик , бързат от другата седмица да почват а аз нямам ваучер  Confused
Вторият ми "проблем" е , че аз съм напреднала и исках да уча бизнес английски или разговорен ан. език, но повечето фирми предлагат групи за начинаещи или малко напреднали и на практика избраните от мен доставчици нямат подходящи курсове. Вече се чудя на какво прилича това. Моля ако някой има впечатления от он-лайн обучения по английски за ниво напреднали да сподели. 
И аз искам от pre intermidium а пчти навсякъде са за начинаещи и се чудя при такъв голям интерес , особенно в големите градове защо не се сформират групи и за по напреднали  newsm78 Да не говорим че в Европа искат групите да са 15-20 човека което е пълен абсурд да научиш нещо!

# 321
  • в града на вечния купон
аз подадох в БТ Младост на 15/08, № 536 съм (или там някъде беше) и чакам да ми звъннат  ooooh!
А то имало списъци до 850  Whistling
Радост Николова  Hug
мерси за актуалното инфо
утре съм там и се надявам да се отчета с още по-актуално инфо  Wink
хич недей чака-отивай и започвай да си оправяш нещата......
хора разберете, че страшно трудно за ДО-един иска пари, друг не може да сформира група, трети е на края на града............
а истината е , че време няма!
и не за друго, а за това че лично аз искам след 31.06.2012- нивото на немския да ми е поне на половина на английския ........отделно и дали ще се вместя в срока...

но ако чаках някой да ми звънен и да ходя .......
по нагоре четох пост , че Бюрото по Студенски труд щели да организират скоро курс-да и на мен така ми казаха, ама това скоро  може и да е след 1 месец, хубаво че се осетих и си намерих друг ДО

# 322
  • Варна
Момичета, някой може ли да каже горе-долу до кой номер са стигнали във Варна?

# 323

Цитат

Може би очакват да записваме т.н. "ускорени курсове", които са 1 ниво=1 месец- всеки ден от 8 до 14ч.  Laughing
Иначе и аз съм на Тимок, подадох на 16.08 и бях 1200 номер. И аз чакам....  Laughing

Аз също съм в това бюро и подадох на 16.08, номер 156. Вече ми се обадиха и другия месец започвам италиански език.
Те ми бяха казали, че не трябвало да ходя до там и да проверявам дали съм одобрена, но аз отидох и на другия ден ми се обадиха. Не разчитам много на тях. Дали ако не бях отишла щяха да ми се обадят! Но аз отидох и да проверя да не би да са ми сменили вх.номер както преди, без аз да знам.

# 324
Здравейте, аз съм сред одобрените от Варна 29* номер съм...проблем ми е доставчика- 2 фирми имам,една не си отговарят на телефона,нито на имейла, а от другата ми казаха,че още не знаят дали ще сформират такава група,защото им трябвали поне 7-8 човека,за да започнат курса. Избрала съм специалност "посредник на трудовата борса". Дайте съвет какво да направя...изобщо не вярвах,че фирмата доставчик ще ми е проблем! ако не намеря кой да ми проведе курса,просто ми изгаря ваучера...има ли вариант за смяна на специалността? Praynigдайте предложения!
мерси

# 325
кога ти се обадиха, 29ти номер само лелеееееееее няма да ни огрее ooooh!

# 326
29*..двеста деветдесет и ...номер съм

# 327
ооооо каква надежда! ще почерпя, сподели кога ти се обадиха Praynig Praynig

# 328
  • София
ilna, аз подадох на 15.08 и съм номер 1017. Сигурна ли си за номера? Мен никой не ме е търсил все още.

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 13:25 от menyanthe

# 329
абсолютно съм сигурна номер 029* съм... Rolling Eyesобаче май ще хартисам с ваучера..доставчиците са мн зле  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт