Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 831
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!Да знаете до кой номер са стигнали в БТ Възраждане?

Здравейте, по добре отидете на място с дипломите за средно и висше,тъй като аз си взех уведомлението без да ми се обадят.
И аз мислех така да направя. Thinking А вие кой номер сте?

# 496
# 497
Добро утро сладури! Прясно прясно да съобщя сега ми се обадиха, че съм удобрена. От Варна съм 550 номер бях и до 5 работни дена трябва да отида да си занеса дипломата за средно. Питах за крайния срок понеже съм избрала професия и мацката любезно ми обясни, че срока е до 31.06.2012, но най-вероятно ще бъде удължен, така че да не се притеснявам.

Избрала съм счетоводство, имали някой от Варна със сходна съдба?

# 498
Аз! от Варна, счетоводство, но съм има няма 800 номера над теб Crazy така че моята е още по- сложна Crazy нещо много са се активизирали в БТ /пупу/ вчера до 450 бяха стигнали, днес 550, ще вземат до края на месеца и на мен да съобщят Blush

# 499
Супер tedd! Аз като отида да си занеса дипломата ще питам пак за сроковете, че съм и бременна 7 месец вече и се чудя как ще го направим с присъствията ама ще го измисля. Няма да се отказвам. Мислила ли си за определен център за обучение? От коя част на Варна си?

# 500
ако искаш ще ти пиша като ми звъннат /ако съм одобрена де/ към коя школа ще се ориентирам:mrgreen: ако имаш възможност би ли попитала към деня до кой номер са, че упорито опитвам да се свържа по тел с тях и те упорито отказват да отговорят, само казват че работят Close

това което имам като впечатления, защото съм карала курс трз към една школа зенит, до кукления театър е че са добър вариант, преподавателя е най- често счетоводител практик и доста неща извън теорията може да даде като информация Peace

# 501
Честито и успех на всички получили си ваучерите    Hug,
Какво ще кажете за идеята, който е одобрен да казва от кое БТ е и кой номер е, това ще е от голяма полза, като информация за останалите  bouquet

# 502
Честито и успех на всички получили си ваучерите    Hug,
Какво ще кажете за идеята, който е одобрен да казва от кое БТ е и кой номер е, това ще е от голяма полза, като информация за останалите  bouquet
Подкрепям Simple SmileSimple Smile
Моля ви, момичета, пишете и кой номер сте!!!   bouquet

# 503
  • София / Костинброд / Годеч
Току що ми звъннаха от БТ Младост, № 600 и нещо съм Simple Smile
Явно сега са започнали и да звънят Simple Smile

# 504
  • София
Току що ми звъннаха от БТ Младост, № 600 и нещо съм Simple Smile
Явно сега са започнали и да звънят Simple Smile

Предполагам до 850 номер ще звънят  newsm78 някой да знае дали са одобрени още?

# 505
Момичета, да не ви подведа, но според приятеля ми, в Младост има изкарани списъци до към номер 1300 някъде. Единия списък бил до 800 и на друго място имало до 1300... Незнам какво е гледал и дали е гледал правилните списъци обаче... Това беше миналата седмица, ако сте номера под 1300 може да проверите!  Hug

# 506
  • Варна
ако искаш ще ти пиша като ми звъннат /ако съм одобрена де/ към коя школа ще се ориентирам:mrgreen: ако имаш възможност би ли попитала към деня до кой номер са, че упорито опитвам да се свържа по тел с тях и те упорито отказват да отговорят, само казват че работят Close

това което имам като впечатления, защото съм карала курс трз към една школа зенит, до кукления театър е че са добър вариант, преподавателя е най- често счетоводител практик и доста неща извън теорията може да даде като информация Peace

И на мен ми препоръчаха тази школа Зенит. 
Аз ще започвам при тях обучение по счетоводство от 01.11. Първите два месеца присъствени по 3 дни в седмицата, а останалите дистанционно, по този начин ще успея да се вмъкна в срока.

# 507
е, имам 6 дни да очаквам чудо да стане и да стигнат до моя номер да почна с вашата група Crazy

# 508
  • София
Момичета, да не ви подведа, но според приятеля ми, в Младост има изкарани списъци до към номер 1300 някъде. Единия списък бил до 800 и на друго място имало до 1300... Незнам какво е гледал и дали е гледал правилните списъци обаче... Това беше миналата седмица, ако сте номера под 1300 може да проверите!  Hug

Би било чудесно, ако има нови списъци, но по-скоро приятелят ти е видял списъка с неодобрените - той е до № хиляда триста и нещо, една страничка, към 30 човека са "отлюспени".

Има го сниман списъка и качена снимката във Facebook - на страницата "Програма 'Аз мога повече' " - http://www.facebook.com/AzMogaPoveche?ref=ts
.
Дано да греша де - ако някой има инфо да пише, че времето си тече, ние си чакаме...

Аз опитах да звъня на телефона, който ми дадоха - нъц! Cry

# 509
Здравейте,
Исках утре да отида до БТ Люлин, но няма да успея. Мъжът ми ходи днес и е питал-казали са му, че съм одобрена. Аз съм номер 1186, Френски език. Казали са му да чакам да ми се обадят по телефона. Сега звънят на номера 300 и нещо. Щели да се свържат с мен до 2 седмици. Пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт