Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 708
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Днес се обаждах в БТ-Плевен. Стигнали са до 328 номер (това за "Аз мога повече").

# 511
  • Пловдив
За Пловдив: днес ходих до БТ - изкарали са списъците на одобрените /до около номер 300/ и на неодобрените /десетина  Wink/. Аз съм одобрена, но казаха да изчакам обаждане или смс, най - късно до вторник...Не можело то така.  Mr. Green

Та, ако имате път натам, може да проверите ей така за инфо, дали сте одобрени.  Peace

# 512
Момичета, да не ви подведа, но според приятеля ми, в Младост има изкарани списъци до към номер 1300 някъде. Единия списък бил до 800 и на друго място имало до 1300... Незнам какво е гледал и дали е гледал правилните списъци обаче... Това беше миналата седмица, ако сте номера под 1300 може да проверите!  Hug

Би било чудесно, ако има нови списъци, но по-скоро приятелят ти е видял списъка с неодобрените - той е до № хиляда триста и нещо, една страничка, към 30 човека са "отлюспени".

Има го сниман списъка и качена снимката във Facebook - на страницата "Програма 'Аз мога повече' " - http://www.facebook.com/AzMogaPoveche?ref=ts
.
Дано да греша де - ако някой има инфо да пише, че времето си тече, ние си чакаме...

Аз опитах да звъня на телефона, който ми дадоха - нъц! Cry

Ееех, тъкмо се бях зардвала, че има раздвижване... ще има да си чакам до моя 5000+ номер  Sad
Е как така одобрените са до 800 номер, а неудобрените до 1300  newsm78 Вероятно до 1300 са разгледаните заявления и са изкарани неодобрените, а одобрените от 800 до 1300 тепърва ще си чакат ваучерите... Но поне ако ви няма в черния списък да знаете, че сте одобрени Simple Smile
Леле, много бавно се движат Sad

# 513
  • Sofia
На меня, днес ми се обадиха от Младост-София, номер 691. Казаха ми до края на другата седмица да си взема уведомлението и да си нося дипломата от средното.
Аз уж бях на ясно,но да попитам.След като взема уведомлението каква е процедурата? За език съм кандидатствала.
Мерси

# 514
На меня, днес ми се обадиха от Младост-София, номер 691. Казаха ми до края на другата седмица да си взема уведомлението и да си нося дипломата от средното.
Аз уж бях на ясно,но да попитам.След като взема уведомлението каква е процедурата? За език съм кандидатствала.
Мерси

След като си вземеш Уведомлението отиваш при ДО, който си си избрала, там го попълват, подписват и подпечатват ( и ти подписваш) изрязват ти го и носиш до 3 работни дни отрязъка в ДБТ, а там ти казват кога да отидеш да си вземеш ваучера. Успех   bouquet

# 515
  • София
Здравейте!Да знаете до кой номер са стигнали в БТ Възраждане?

Здравейте, по добре отидете на място с дипломите за средно и висше,тъй като аз си взех уведомлението без да ми се обадят.
И аз мислех така да направя. Thinking А вие кой номер сте?

аз бях 376, майка ми беше 435 в БТ Възраждане.
Ако имате възможност ходете по обед, сутрин е голяма лудница.
На мен никой не ми се обади, направо отидох с всички дипломи.

# 516

След като си вземеш Уведомлението отиваш при ДО, който си си избрала, там го попълват, подписват и подпечатват ( и ти подписваш) изрязват ти го и носиш до 3 работни дни отрязъка в ДБТ, а там ти казват кога да отидеш да си вземеш ваучера.
Наистина ли е 3 дневен срока??? Аз не знаех! Не съм върнала отрязъка на БТ още, а се записах на курса преди 2 седмици! Мислех да им го занеса като отида за ваучер, който от БТ ми казаха, че ще ми дадат едва 7 дни преди започването на курса, тоест в началото на ноември. Егати, ще получа инфаркт, ако загубя ваучера поради това забавяне!!! Ужасно съм притеснена, направо ми се смрази сърцето от прочетеното.  Weary

# 517
10 нюанса сиво ако не си занесеш Уведомлението БТ няма как да знае, че ти си си намерила доставчик и че започваш на еди си кой ден курса и съответно не знае че трябва да ти издава ваучер, по принцип не носенето на Уведомлението значи, че по една или друга причина няма да се обучиш.... Sad
ако имаш възможност още  утре сутринта отиди в БТ ... Дано всичко се уреди  Praynig

# 518
  • На брега на реката
Няма как да не знаят от БТ. Тя със сигурност фигурира в графика, който доставчика е представил в БТ. Ваучер може да представи и в деня, в който стартира обучението й. Въпросът е преди този стар, тя да се организира и да си свърши ангажимента, а не след старта на курса. Т.е. може и същия ден да си занесе отрязъка, срещу който ще получи ваучер, няма проблем. На ваучера ще има дата, тя трябва да е преди дата на курса или със съща дата. Не виждам да има проблем, познавам случаи и с повече от 3 дни забавяне.

# 519
Pupinka не съм съгласна с теб, но нямам и намерение да споря, момичето си решава какво да прави всеки има глава над раменете си  Hug

# 520
Утре ще звънна на ДО, пък после ще видим... На самия отрязък не виждам да пише срок, а в тефтера съм си записала като важни 30-дневния срок на Уведомлението (който е изтекъл едва наполовина) и 7-те дни преди започване на обучението за взимане на ваучер, нищо друго.
Благодаря за вниманието, поуспокоих се  Hug.

# 521
  • София / Костинброд / Годеч
Утре ще звънна на ДО, пък после ще видим... На самия отрязък не виждам да пише срок, а в тефтера съм си записала като важни 30-дневния срок на Уведомлението (който е изтекъл едва наполовина) и 7-те дни преди започване на обучението за взимане на ваучер, нищо друго.
Благодаря за вниманието, поуспокоих се  Hug.

Не се притеснявай Simple Smile
Една приятелка работи в БТ и ми каза следното нещо:
- Уведомлението важи 1 месец, като може да се удължава ако не намериш в този срок ДО;
- Носиш отрязъка не по-рано от 7 дни преди да започне самия курс, защото рискуваш да те връщат още един път (първия път няма да ти дадат ваучера ако срока е повече от 7 календарни  дни).

Даже като си взимах отрязъка към средата на този месец и от там ме предупредиха да не ходя по-рано, защото само ще се разкарвам Simple Smile

Хубав и слънчев ден на всички  smile3525

# 522
  • На брега на реката
Уведомлението й важи 1 месец, ако за тия 2 седмици срокът й е изтекъл (макар, че щом е при ДОб, те трябва да го следят), наистина би следвал проблем. Но ако всичко си е в регламентирания срок, нищо не губи. Пак казвам, те имат списъците с курсистите, които ще започнат обучението. Имат предоставен график на време с имената, минимум 1 седмица преди старта. С кое не си съгласна, не разбрах  newsm78

# 523
За Пловдив: днес ходих до БТ - изкарали са списъците на одобрените /до около номер 300/ и на неодобрените /десетина  Wink
Еее  най после да се размърдат малко  Peace

# 524
Pupinka, БТ няма как да следи какво се случва с уведомленията ако не ги получи обратно от обучаемите.
Да се удължи срокът означава да отидеш назад в списъка и може и да не стигнат ваучерите накрая.

Връщайте си отрязъците от уведомленията в срок, 1 месец е срокът.

Общи условия

Активация на акаунт