Февруарки09

• 45 437
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Честит рожден ден на Мая и Виктор. Много игри и усмивки им желая.

Наде, да ти е жив и здрав рожденика и много да те обича Simple Smile

Бисе, ама и при вас няма край с тия гадни болести. Хайде да се стопля и дано да си поотдъхнем всички дружно вече

# 541
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ И ВИКТОР!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АНИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ИЛИЯ НА НАДЕТО! (Наде и аз от 1 месец и лягам с 30-годишен  Laughing )

БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 542
за теб мило Валенце,скъпо детенце,липсваш на всички.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 08:14 от alximika

# 543
Вале, никога няма да те забравя. Почивай в мир малко дете.

# 544
  • в сърцето на един мъж...

Почивай в мир, Валенце!

# 545
Почивай в мир, мило Вале! Никога няма да те забравя! Липсваш ни!
За теб:

# 546
  • София
вчера влизах във форума, но не намерих думи Sad
И днес нямам....
ЧРД, Валенце! Дано си имал хубав празник там горе, мило ангелче!

# 547
  • София
Честит 8-ми март, мили дами!

# 548
  • Пловдив
Честит 8-ми март дами!!!

Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени! Съхранете женствеността и лъчезарието си! Обичайте и бъдете обичани!

# 549
  • София
Софиянки, готви се среща в събота - надникнете във Фейса Simple Smile

# 550
Привет,
Наде, в серия сме още - сега мъжа ми е с варицела ..., затова пък вече се престраших и возя Михел до яслата, пазарувам и върша всичко, което се сещате ...
"голям" празник си изкарах вчера, но ....
на вас пожелавам да сте много усмихнати, обичани и щастливи майки, съпруги и преди всичко жени!!!
 Hug

# 551

Честит РД, Раде!
Желая ти достатъчно слънце , за да запазиш мирогледа си светъл !
Желая ти достатъчно дъжд , за да оцениш слънцето още повече !
Желая ти достатъчно щастие , за да запазиш духът си жив ! ♥
Нека всичките ти желания да се сбъднат!  Hug
/ С моята мама сте астрални близначки, тя днес празнува юбилей 50г. - Наздраве и от нея! /

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 00:17 от ღ Камелия ღ

# 552
  • София
Момичета, темата въобще не мърда... споделете кой какво прави
Децата как са?

Нашата от сутрин до вечер философства Simple Smile Страхотно е, но понякога е адски изтощаващо Simple Smile
Съжалявам, че не сме заедно повече време... Последните дни е в хубав период и вместо да ни се сърди за щяло и нещяло, ни повтаря колко ни обича  Heart Eyes

С Илия не знам накъде отиват нещата... на различни етапи сме явно, имаме нужда от различни неща.. чудя се колко още можем да охладнеем един към друг и тогава какво ще се случи... Той продължава да е на 100% отдаден на малката, което мен продължава да ме нервира Sad
Най-много ме дразни когато у техните нещо се случи, как казва "оставете я да помрънка", или "не я слушайте", а детето нищо кой знае какво не прави... И после вкъщи когато наистина се изложи нещо, той не й се кара...
С две думи при конфликт между Белка и майка му, заема страната на майка си; а при идентичен конфликт между мен и Белка, заема страната на малката... И държа да отбележа, както и по-рано, по никакъв начин техните не ме дразнят, даже много добре се разбираме...
Единственият проблем е отношението на Илия... Старая се да не обръщам внимание, не му го правя на въпрос, но си остава една буца и това много ме отдалечава от него..

Офф, както и да е... и аз не знам защо ви товаря Tired вече не ми се занимава с психоанализа на връзката ни...

Откакто кучето умря, много се притеснявам за майка ми и баща ми - той съвсем се е пропил, кой знае какво се случва там по цели нощи... тя не идва да спи у нас... чудя се кой от двамата има по-голяма нужда от специализирана помощ и как да ги накарам да я потърсят... Мисля ги ежеминутно и направо полудявам...
Записах баща ми на един курс по компютърна грамотност - следобеден, та поне да не започва пиенето от обяд и майка ми да има няколко часа да си почине поне до 3-4... Но това е решение за 1 месец... после не знам друг курс ли да му търся... работа явно няма да си намери Sad

Въобще... хич не ми е розово Simple Smile
Чувствам се абсолютно безсилна, единственото място, на което "държа юздите" е работата... искат да ме повишават, нови отговорности, това-онова... а на мен всичко ми е толкова безсмислено... пак си търся нова работа Simple Smile обаждаха ми се от едно място да ме питат защо искам да напусна Simple Smile)) но остана да се видим като се оправи времето... не знам...

# 553
  • Пловдив
Ние сме добре.Аз ходя на лекции,уча за изпити.Като не работя това идеално запълва времето ми и удовлетворя нуждата ми от социални контакти.Срещнах нови хора,много си допаднахме в курса.Помагаме си за училището.В почивките се хихикаме,влачим се по кафетата.Поддържаме връзка и във фейса
Таня на ясличка.Вече е дърто куче и ги действа в групата всички.Прояде сурови плодове и съм хипер щастлива.Ей така от нищото на поредната проба с нарязана ябълка си я изхрупа цялата.С Илиян толкова се радвахме като малки деца,затова че дребната опитала ябълка-смях.Сега след ясла си хапва една ябълка като пич и това е.Започна много въпроси да задава-Ко амаш,Ко купи,де отиваш и после Защоооооооо.Отговарям и пак Защоооооооооооо.Почна периода със Защоткането.Здрави нерви си пожелаваме
Обмисляме лятната почивка.Уж за Албена,но в момент на откровение и двамата си признахме,че на къмпинга с караваната ни е харесало повече и ще сме пак на Арапя.Чуден плаж,къмпинга е до плажа,под едни дебели сенки,ветрец,тишина............ кеф.Няма музики надути,хора,шум,тълпа.Плажът също е спокоен.
Днес се родина кумицата бебока и сме щастливи всички.Утре ще ходя да я видя.

Раде,честит рожден ден.Пожелавам ти да се сбъднат всичките ти мечти  Hug

Карбо,да говорите с Илия сигурно сте пробвали.Друго не знам какво да те посъветвам.За родителите ти те разбирам,но пък така голям тормоз за теб.Големи хора са,ще се оправят някак си

# 554
  • София
Раде, и тук да те поздравя - бъди щастлива, мила!

Елфи, за кога планувате Арапя-та? И ние натам сме се насочили /уж втората половина на август/, но на бунгало - още избираме обаче

Общи условия

Активация на акаунт