Февруарки09

• 45 434
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Елфи, за кога планувате Арапя-та? И ние натам сме се насочили /уж втората половина на август/, но на бунгало - още избираме обаче

Карбо,юли,може би втората половина.
Бунгалата са много хубави,но не чакайте много,защото от сега ги резервират и после няма места.Ние често мърдаме и към Царево-по центъра има хубави заведения с хубави цени.
Ако се засечем,ще е супер  Hug
Ще уточним кой,кога ще мърда натам

# 556
Честит рожден ден, Раде! Желая ти здраве, любов, сбъднати мечти и съкровени желания и много, много щастие!

Ние сме добре. Дребна ходи на ясла с желание, вчера бяхме на тържество по случай 8ми Март.

Имаше песни, танци...аз уж записах всичко на телефона с видео, и с бременлийския си мозък, установих, че всъщност, през цялото време е бил на пауза... #Cussing out #2gunfire. Идеше ми да се гръмна!

За морееее...ако ходим, ще е септември, ще ми се на бунагло, със сянка и хубав детски кът, ако знаете такива ще се радвам да споделите Simple Smile.

Наде...и твоята не е лесна! Пожелавам ти успех в борбата, съвети не мога да дам, че то в тази ситуация, и с Илия, и с баща ти, си е все сложно.

Да ви се похваля, закарахме си количката в София да я ремонтират в сервиза на Чико, много свестни, взеха я, ще сменят и 4те колела, сега чакаме да я докарат в някой пловдивски магазин да си я приберем, освен това ще си поръчам и нова дамаска, и така за 160 лв. ще си имам чисто нова количка Чико с оригинални части!

Аз стискам кълки, ходя на леки разходки...Началото на май ще се раждааа Simple Smile. Дребна чака с нетърпение бебто. И тя, като Танчето е на вълна кой, какво, къде, кога, колко, и после защо, защо, защо. Вчера ме пита защо има звезди на небето, после защо водата тече в канала, къде отива, после къде отива, защо отива там...и не спира да пита. И ние обясняваме.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 08:52 от ioli

# 557
Раде, честит рожден ден!Бъди жива, здрава, щастлива и нека се сбъдне всяко твое желание! Прегръщам те!

Честит рожден ден на майката на Ками и честито бебе на кумовете на Ели! Да са живи и здрави!

Много е сладка Деничка!  Heart Eyes

Наде, не знам какво да ти кажа! Сигурно си опитала всичко с Илия, по-добре изчакай и го му натяквай постоянно, ако го пренебрегваш дали ще реагира? Забелязала съм, че когато избягвам Георги и не споделям нищо с него, не го занимавам с проблеми и не му мрънкам, той започва да върви след мен и да се мазни  Rolling Eyes  За майка ти и баща ти те разбирам идеално, но нямам решение! Най-добре говори с майка ти и двете решете как да действате!

За море още не сме мислили, ще гледам оферти! Обикновено ходим началото на септември на южното черноморие. Предпочитам да е ол инклузив заради малките хиени!  Laughing

Целувки на всички!  lovekiss

# 558
Раде, и тук -  Hug!

ioli, той Пешо ще те срещне някъде из пловдивските потайности и ще видиш ти какви балони пращаш на Радето Simple Smile

Наде, ми аз съм като Илия... Embarassed Непрекъснато се карам на някого, заради Божидар. И не защото нещо му правят, или защото не съм съгласна да се прилагат някакви нормални ограничения, ми `щото нещо ми се обръща като се разплаче, или разгневи, и това нещо е по - силно от мен.  Embarassed В резултат - новото ми прозвище вкъщи е "Мама Божка",  не че следим подобни предавания, но до колкото разбирам е някакъв много характерен образ... Mr. Green

И какво - никаква благодарност! Преди известно време Божидар се изнесе - заяви, че иска да спи при кака си, напусна спалнята ни, преместихме леглото и край. Никаква съвест към майка си.  Laughing Вечер се глезят до късно и не заспиват, сутрин в 7 часа пеят възрожденски песни. ooooh! Единственото хубаво, което чувам напоследък е: "Мамо, хубава си като червена кола". Сега, детето сигурно има предвид някой стар, раздрънкан икарус, обаче важното е, червен да е. Laughing

Извън шегата, вече се чувстваме по - нормално, по - извън бебешката възраст, по - човешки някак. Тръшканията намаляха, има разговор, приемане и предаване.Simple Smile) Последната новост е, че като види момиченце и му целува ръка.  Laughing

# 559
Раде, честит празник и тук! Да си много, много щастлива!

Мамо З (или вече Мамо Б Wink ), това с целуването на ръка ме порази  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ти е жив и здрав порасналия кавалер! Апропо, сигурна съм, че от теб ще излезе супер свекърва, но естествено никоя дама няма да е достатъчно добра за Бобчо Wink

Диде, поотминаха ли вашите проблеми, че и на теб ти се бяха струпали много по едно и също време си спомням? Да ти кажа, че забелязвам една чудесна тенденция - с настъпването на пролетта нещата се изглаждат (и в отношения, и съдбовно), хората стават по-приветливи и оптимистични и някак с лекота се оправят неприятностите.  Hug

Наде, на теб пък никак не ти е лесно Sad И не знам нито как да ти помогна, нито каквод а те посъветвам Sad Мисля, че Дидето е права - говори с майка ти и заедно потърсете решение. Все пак тя го познава най-добре. Заниманието (курс, език, работа) ми звучи най-правилно. Може би има някакви сайтове за анонимни консултации по въпроса - потърси, ако искаш. Пък за Илия... има една такава прекомерна привързаност (да не кажа прилепчивост), която се проявява и при мен на моменти, че и при Станислав я наблюдавам (за справка - дъщеря ни вече е на 3г. и 2 м. и никога, никога не е спала далеч от нас - при баби, например). От време на време се усещам и се 'издърпвам за косата', че да се спра, понеже не е в нейн интерес. Ама не знам как на него да му го внушиш това... При нас безотказното и универсално лекарство за сближаване, сдобряване и пр. е повече секс Simple Smile Някак си като усетите колко добре си пасвате и как хубаво си прекарвате и всичко изглежда маловажно в името на щастието на другия.  Hug

Пък аз днес си изпратих дипломната работа за рецензия и чакам с нетърпение да минава защитата, че ми писна да се притеснявам. Не случих никак на научен ръководител, пък и бабите ни са офф лайн (едната 'хвана' пътя по екскурзии в Европа, а другата 'хвана' грип) та последната седмица беше доста напрегната. Ама и на това му се вижда края... Както казах - идва пролет Simple Smile

# 560
  • София
Момичета, радвам се че темата се поразмърда.
Ние ще сме на Арапя от 13-23 август, Наде - ще пием менти на пясъка, пък да му мислят татковците Simple Smile
Марте, не се съмнявам, че си се справила отлично с дипломната работа, стискам палци за защитата!
Аз съм вкъщи с двамата - Михаела ни донесе егати вируса, още не сме се оправили - новото двайсет е, че не чува - щяло да отшуми! Иначе тя си е като латерна от много време, но напоследък от бързане изяжда по половината срички от думите - само аз и разбирам монолозите. И да се похваля - за първи път е канена с преспиване в събота в баба си, крайно време беше майка ми да се престраши, но началото е сложено!
Аз все повече се сдухвам, че ще трябва да си търся нова работа наесен, а съм доста затъпяла, но има още време. Дотогава се надявам да ходим насам-натам, че ми преведоха накуп майчинските и ме сърбят ръцете. След седмица ще сме във Велинград, ако са здрави, така че ако има някой по това време да казва.

# 561
  • София
Ех, толкова се радвам, че се разписахте  Hug

Филмчетата във фейса са страхотни - много са ни надарени дечицата Simple Smile

За моя случай, да ви кажа - от почти 3 часа съм на крак, защото в леглото се гушкат двама и за трети място няма. Живи и здрави да са, пих една студена вода, поревах си и свърших малко къщна работа.

Божке  Joy, то проблемът е, че не се кара на всички по равно Simple Smile Но предполагам и аз вече прекалявам с мнителността.

Марте, секс казваш.... какво разбираш /пък и не само ти/ под нередовен секс? веднъж седмично?  hahaha А веднъж месечно... евентуално, може би?  ooooh!
Преди поне аз давах зор, сърдех се, правех го на въпрос.. вече свикнах, не очаквам и не се надявам Simple Smile
Апропо, случайно да ви е пристигнало писмото от дядо Коледа? На нас - не, естествено  Tired

Миме, дано се засечем, т.е. и ние да успеем да запазим място. За морето става дума Simple Smile
За Велинград, май през май ще я водят баба й и дядо й малката  newsm78

Аз съм се засилила да си взема отпуск около 24-ти, но да видим... следващия месец ще имам 40 часа отгоре и се надявам това да наклони везните... Мисля и аз да я заведа някъде Зелката... искам да се махна за малко от Илия... да видим как ще е  Confused

# 562
Наде, няма да ревеш! Кво значи няма място?! Щом ние успяваме да се съберем четиримата върху единичното легло на Мими, за да се бием с възглавници, или гъделичкаме, за какво говорим?! Предполагам, че наистина няква мнителност или самовнушен комплекс те побъркват и започваш да си мислиш щуротии. Или отиваш при тях, или се възползваш максимално и си почиваш в такива моменти. Вечер баща им ги приспива, чете приказка и пр. На мен ми се качват на главата (явно ще сменям ника, наистина Laughing), не могат да заспят до 12. Разигравам ги някак, разлигавям ги и двамата, и хем ми е сладко, хем виновно, че вече трябва да сънуват трети сън. Докато с него всичко е тихо, кротко, спокойно и спящо. През това време си правя мои си неща, и всички сме щастливи. За секунда не ми хрумва да се дразня, ревнувам, или се чувствам кофти, защото той се справя, а аз не, примерно.
Така, че никакви такива да не ти хрумват. Ако искаш нещо да се промени, или не си съгласна по отношение на Бела - говори му, четете заедно по темата, обсъдете различни мнения и пр. Така все едно се предаваш, или примиряваш. Ми като дойде време да обсъждате къде да има татуси кво ще стане? Laughing Hug

Марте, не прави моята грешка с Мими. Едно дете има нужда от различни, обичащи го хора, до себе си. От това нито ще се отдалечите, нито ще имате по - малко нужда една от друга. Точно обратно. Опитай да видиш колко променена, оживена и пораснала ще бъде Дара след едно денонощие с баба и дядо, например. За теб в началото ще е, все едно си в изолатор, но после ще видиш, че е полезно за всички. Истината е, че аз се издърпах за косата, чак като се роди Бобчо. И хич не се гордея с това. Blush

mrm, радвам се, че има инициатива от майка ти вече. А за работата - и аз така се чувствам. Но се старая да си измъчвам мозъка с разни нещица, поне да има някакво движение вътре. Mr. Green

# 563
Копирам от фейса който не ни следи там да види тук/

Така,повторението е майка на знанието.Някой иска ли в петък да се видим пак(за Мечи и Петя май съм сигурна,имам вътрешна информация) Simple Smile
Предлагам http://fancy.bg/events.php?eyear=2011&eid=25 само трябва да се разберем за петък или събота.

Миме(адашката),Деска,Божкеееее Mr. Green,БИсе, хайде стягайте се в кръста и на среща Grinning

Само моля ви до довечера да кихнете кой ден предпочитате!!!!!

# 564
  • София
Добър вечер,
какво да видя толкова постове е направо рекорд за в близките месеци.
Браво и така да продължавате!

Аз не съм сигурна за срещата, тъй като в събота се готвим рано за ски ,(ако Алекс е о, че нещо малк осополки има тази вечер, но се надявам да съм ги стопирала до утре Simple Smile ), а в събота вечер сме на рожден ден.
Деска, много неприятно тези болести с Йоан, не мога да ти помогна тъй като не сме минавали по-този път.Мога само да му пожелая бързо оздравяване и мнгоо сили за теб.

Раде малко със закъснение, но да си жива и здрава мила!

# 565
Привет мами, да ви споделя един лек за запушен нос и сополи.
Правите едно тампонче за носа, накапвате отгоре няколко капки клеева тинктура и мушкате в двете ноздри за 15-20 минутки. Действа светкавично. А ако се повтори няколко пъти през деня, минава и хрема и запушване.

Мама Зари и аз така, като тате и Дени се гушкат и приспиват...съм много доволна, само гледам да изкрънкам някоя свободна минутка за себе си. От скоро започнахме да пласираме дребна по цял ден при баба и дядо, много ми е хубаво! Пазаруваме си на спокойствие, ходим си с тате двамата на пица Simple Smile. С нощувка не сме я оставяли още, но скоро и това ще се случи, само да се стопли времето. Детето е много щастливо с баба и дядо, правят си палачинки, играят, строят кули, баба и дядо и те са доволни...А вечер като се прибере така сме си до липсвали, че само се гушкаме и си казваме колко се обичаме. А Дени от някъде се е научила да казва: "Мамо, аз много те обичам и повече няма да те губя" Crazy Heart Eyes

Хубав ден на всички, и дано изгрее слънчицето Simple Smile

# 566
Колко време ми отне да ви изчета , направо не е истина Wink
Дано и занапред има оживление в темата.

Йоан няма да влезне в периода на "Защо". Той е в някакъв друг период на философски въпроси. Такива въпроси задава, че на моменти се чудя как му идват в малката главица.

Наде, не знам какво да ти кажа, но ако имаш възможност наистина отидете някъде с Белка.

Миме, ха честито. Дано първия път да не е последен.

Дани, ски, а? Супер! Ние тази година освен една седмица на Банско , друго не успяхме да откачим. Sad

Мен нова треска ме тресе. Йоан получи + 1 точка за кандидатстване в градина, но въпреки това с 9.0 точки нямаме никакъв шанс. направо не мога да повярвам, а хич не ми се иска да ходи пак на частна ясла (поне на този етап)

Срещата кога е? Петък или Събота? И къде, от линка, който Мимето пусна видях, че имат три заведения. В кое точно е събитието?

# 567
  • София
Момичета, толкова хубаво си изкарах снощи  Hug другия път се надявам да не ми се налага да тръгвам толкова рано Simple Smile
Мястото също беше страхотно! Не бях ходила там, но обезателно ще повторя Simple Smile

Днес се надявам на романтична вечер вкъщи /аз затова не настоявах да е днес срещата/...

Не знам, Илия изненадващо добре реагира на моите тревоги.. за разлика от миналия път, когато каза че повече не мога да очаквам.. сега сам "изпъди" малката на нейното легло и тя цяла вечер му се сърди, а аз бях толкова гузна.... но на сутринта пак си бяха голяма любов  Heart Eyes
В началото на другия месец ще ходим за 2 дена до Будапеща... може да не се караме този път, знае ли човек  Outta Joint

За баща ми съм решила след Великден, когато свършва тоя курс, на френски да го запиша - по-късен и по възможност ежедневен курс.. той уж го знае, но не го е ползвал от години.. после вече, ако и с 2 езика и комп. грамотност не може да намери нещо, ще го запиша и на английски... пък да видим до кога ще издържи...

Една позната на наш'те сега им е приготвила подарък - малко котенце Simple Smile дано и то да внесе малко разнообразие, пък и дано другата котка не го изяде Simple Smile а малката не го изтормози прекалено...

Вчера пък водих малката и майка ми на разкрасяване... едната е с нов цвят на косата, който много харесва, а другата - с лакирани нокти, които все още държи сякаш са мокри и гордо показва на всички Simple Smile Белка искаше първоначално черен лак, но впоследствие си хареса един яркочервен  4470
Не даде да й подстрижат косата обаче.. Било я страх от лелята, а после призна, че не иска да й пипат къдриците... Защото лелята спря да е страшна след като й подари един пакет соленки.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 11:08 от carbo

# 568
Привет и от мен. И аз мислех да дойда ама вчера, а не в петък Mr. Green Както и да е, другият път - наистина нещо не разбрах какво стана:)

Весе,честито и тук! Пожелавам много скоро да започнеш да влизаш по-често във форума:)

Я кажете - как се справят с карането на колело (без Рали на Силвето, тя е спец от миналата година)? На нас ни дадоха едно колело и Рали не успява да върти педалите, завърта два пъти и след това се отказва, незнам дали не е проблема в колелото? Или е малко изостанала в двигателното си развитие ( то с толкова уроци по музика Laughing)

Наде, виждаш ли че лека полека се оправят нещата:) Като чета за Илия ми е много странно как баща може да е толкова привързан към малката. При нас нали е обратното.
Сега откакто съм вкъщи Рали е станала толкова привързана към мен, че направо не знам как ще се разделим ако си намеря скоро нова работа. Вече не можем да я оставим да спи при някоя баба, защото ги прави луди, и на мен после ми е едновременно и съвестно и гузно...а колко го тренирахме това от бебе....В тази връзка много ми се прави една ексурзия в чужбина,но незнам как ще се справят бабите с нея.

Елфи, ти какво учеше? Нещо ми се губи?

Иначе баща ми има две хернии и трябва да се оперира, и милия толкова се е сдъхал,все едно ще умира. Отслабнал е много, краката му са по-слаби от моите и един тъжен. Много ми е свито, кои знае какво си представя с тази операция. Сега се опитвам да го накарам малко да си обърне внимание и да си подсили организма, но все работа му дай на него.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 11:47 от dorabella

# 569
  • Пловдив
Дорабела,и моята не можа да кара колело засега.Аз записах магистратура счетоводство и контрол.
За баща ти-това е много лека операция и не трябва да се притеснява.Свекър ми се оперира мин година и всичко беше наред.Даже не го правиха с пълна упойка.

Днес се насладихме на хубавото време на макс-много сме доволни

Общи условия

Активация на акаунт