Аз да си призная от известно време ви чета,но все не остава време да пиша както искам,т.е. по много

Деси,не мога да повярвам,че Йоан няма шанс с 9 точки???Ве в кой район сте?Няма ли в друг район или удобна градина,ние ако имахме 9 точки ехе....Ама... имаме 8,1 или 8 Аз съм много доволна от частната,но осбено сега живи и здрави с второ хлапе ще е невъзможно да го оставя там и много се надявам да ни приемат някъде,гледам и за по-далечни,но на път за работа например,сега карам шофьорските курсове и с колата ще е по-леко,ще мога и да си го карам и да го взимам,само дано ни приемат някъде

Наде,весело в Будапеща и никакво каране

Завиждам ви за срещите,аз исках да дойда,но нямаше как,надявам се следващия път да съм налиния
че много несериозна излязох,последните срещи все ги пропускам

Би било страхотно да се засечем на някой плаж. Даже вече почнах да търся нещо подходящо. Ама аз искам още по-южно (от Варвара надолу, без Резово) и да си пътуваме пак от плаж на плаж всеки ден. Проблемът ми е, че имам доста изисквания и не знам дали ще намеря това, което търся. А то в общи линии е самостоятелна къща под наем с гледка към морето - ако някой чуе, моля да сподели