Февруарки09

• 45 432
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мерси,Маринка  Mr. Green
Аз да си призная от известно време ви чета,но все не остава време да пиша както искам,т.е. по много  Sad
Деси,не мога да повярвам,че Йоан няма шанс с 9 точки???Ве в кой район сте?Няма ли в друг район  или удобна градина,ние ако имахме 9 точки ехе....Ама... имаме 8,1 или 8  Аз съм много доволна от частната,но осбено сега живи и здрави с второ хлапе ще е невъзможно да го оставя там и много се надявам да ни приемат някъде,гледам и за по-далечни,но на път за работа например,сега карам шофьорските курсове и с колата ще е по-леко,ще мога и да си го карам и да го взимам,само дано ни приемат някъде  Praynig

Наде,весело в Будапеща и никакво каране  Naughty

Завиждам ви за срещите,аз исках да дойда,но нямаше как,надявам се следващия път да съм налиния  Wink  че много несериозна излязох,последните срещи все ги  пропускам Blush

# 571
Ех, че е хубаво да се пише - чувствам се като у дома си Simple Smile

Наде, благородно ти завиждам за Будапеща. На мен вече ужасно ме сърбят краката да пътешествам някъде (от както забременях Дара никъде извън България не сме ходили). Но пък майка ми се справя отлично с тази задача - в събота се върна от едноседмична екскурзия в Испания, преди това Турция, Австрия, Словакия - и това в рамките на 6-7 месеца или сама, или с една блика приятелка. Явно за щуротията  възраст няма.  Grinning

дорабела, Дара кара колело от миналата есен и е доста маневрена и бъра. Но сме все още с триколката. Мисля за първи юни да има подарък голямо колело. Роднините искаха за Коледа, но прецених, че ще й е тъжно, че ще го има, а не може да го кара навън. Дано операцията на баща ти мине колкото се може по-бързо и по-леко!  Praynig

мрм, като каза Арапя и така се размечтах  Heart Eyes Би било страхотно да се засечем на някой плаж. Даже вече почнах да търся нещо подходящо. Ама аз искам още по-южно (от Варвара надолу, без Резово) и да си пътуваме пак от плаж на плаж всеки ден. Проблемът ми е, че имам доста изисквания и не знам дали ще намеря това, което търся. А то в общи линии е самостоятелна къща под наем с гледка към морето - ако някой чуе, моля да сподели  Hug

С това хубавото време нямаме спиране с детенце. В петък излязохме от вкъщи в 10 сутринта и се прибрахме в 18ч. - от парк в парк, на гости, малко работа в офиса. Не се спряхме с две думи Simple Smile Вчера пак така - мятаме колелото в багажника и цяяял следобед фуча из парка. Прекрасно е твоа време след 6 месеца зима и аз, която не съм чак такъв фен на лятото, взех да се радвам колко хубаво ще си изкараме с Дара вероятно последното по-свободно лято (живот и здраве от септември - на градина).

Целувки и да ви е много пролетно и ведро настроението Simple Smile

# 572
  • Пловдив
Добро утро

Таня на ясла я закара баща й,аз засядам да чета Финанси,че имам изпит.
Лека и спорна седмица на всички

# 573
Елфи, успех с четенето и после с изпита! Hug

# 574
  • София
Лека и от мен:)
Успех Елфи:)

Някой може ли да ми даде повече инфо за Арапя?

# 575
  • София
Елфи, успех и от мен Simple Smile

Весе, за Арапя

# 576
  • София
Наде,а цените има ли къде да ги видя?

# 577
Два много бързи въпроса от мен:
- с какво си играят момиченцата на 3+, казвайте любими играчки, защото трябва да купувам подарък на племенницата ми, която не съм виждала от около година и на идея си нямам с какво й е интересно да играе
- на петъчната среща обсъждахте моренце в Турция, за къде ставаше въпрос?

# 578
  • Пловдив
Десика,
За подарък-голяма количка за кукли,количка за бутане супермарект,конструктор,музикална йоника
Но си е и до дете,това са нашите любими играчки в момента

# 579
Деска, при нас - пъзели, от тези картите за рисуване и изтриване с маркер, барбита и плюшени.

# 580
  • София
Наде,видях цените,видях,ама иа з съм една...  ooooh!

# 581
  • София
Ние вчера запазихме, днес ще ходя да капарирам - "бунгала Атанасови".. Нещо не мога да намеря отзиви в нета, но изглеждат прекрасно на снимките Simple Smile 50лв на вечер за бунгало за 3ма, но без климатик... уж са в нещо като горичка, дано не изпукаме от жега Simple Smile И дано е хубаво времето, че 13 нощувки сме запазили  Party

# 582
  • София
Леле,аз много искам,но милото ми се дърпа за бунгала  Sad
Искал на Дюни на ол инклузив или до гърцияда сме ходили,а така искам на бунгало от детството си спомням колксо беше хубаво,хем тогавашните бунгала бяха ужасни Laughing

# 583
Леле Наде, 13 нощувки:) Аз толкова не мога да издържа с Жоро и Рали Mr. Green
При нас Жоро нещо се ослушва за море - не му се ходело тази година, бил голям стресът ( е с ходенето на плаж си беше стрес с Рали) и смятал,че на вилата ще си прекараме чудесно, но да видим накъде ще задуха вятъра Laughing

Да ви споделя и малко смях от нашия семеен живот. Преди 10-тина дни Жоро си пусна стандартни кръвни изследвания и му показаха висок холестерол и оттогава реши да се храни здравословно и по-точно разделно. Е много е досаден, това не не яде с онова, това е вредно, не го яж, не го готви, на моменти чак ми е смешен. До онзи ден се тъпчеше с чипсове, KFC, безалкохолни, а от днес даже и крем карамел не яде. Аз никога не бих могла да се променя по отношение на храната така #Crazy

# 584
  • София
Маринка,като знам от теб жоро наистина как и по-колко ядеше направо не ми се вярва,че сега се храни така,сигурно ще е временно да знаеш.Нали разказваше как имал по 2 вечери и задължително десерт,това същия мъж ли е???? Laughing

А за морето,как стрес,да заведете детето на въздух ей!!!!!!!!
Иначе и аз 13 нощувки не бих издържала признавам:)

Общи условия

Активация на акаунт