Февруарки09

• 45 431
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • София
За мен тази година водещото е времето, просто искам да изкараме 2 морски седмици, затова търсим по-евтино място.. Белка, живот и здраве, ще тръгва на градина септември - нови деца, нови вируси... искам да й боост-на имунитета малко..
Иначе бяхме харесали Албена, но въпреки отстъпките дето ги имаме служебно, пак ни е скъпо...
Бабите още не знаят, но сме им подготвили план за началото на август: всяка - по една седмица с малката на планина - Велинград, Сандански - по избор Simple Smile Те ще си плащат де, не им го организираме ние  Whistling
И после, както се казва - на есен, с песен Simple Smile

П.П. аз най-много съм била за 10 дни на море и никога няма да забравя как като се върнах един куп народ се изреди да ми каже, че никога не съм изглеждала толкова здрава - нямах торбички под очите, имах тен, бях качила някое килце..
Е, вярно че бях на 15 и ходихме само с майка ми, в стая без ТВ... и лягах в 8, ставах в 10 и после по цял ден - само плаж... но в интерес на истината, това ми е планът и за сега Simple Smile Да видим Илия дали ще се съгласи да не взимаме комуникации Simple Smile че с новия лаптоп върви и една игра.. вече едвам се дореждам до фейса Grinning като сме си вкъщи и двамата...

# 586
  • Пловдив
Карбо,13 нощувки са си доста,но ще има какво да правите.Нашият къмпинг е до бунгала Рино.Плюса на тези бунгала е климатикът и детската площадка пред бунгалата.

Мин лято бяхме една седмица с караваната семейно+още 2 приятелски семейства.След това през август аз и таня откарахме 10 дни на Кранево на нещо като спортен лагер.В хотел,първа линия на плажа,с осигурена храна.Вече на 7 мия ден ми идваше да вия като куче  Joy.Но може би,защото ни беше второ море и липсата на компания си казаха думата.Нямаше по-щастлива от мен като се прибирахме в Пловдив

# 587
Честита пролет и тук!  Nature Sunny

Как ще са ви много 13 нощувки?!? За мен това е екзистенциалния минимум. Mr. Green През последните години, винаги поне по 2 седмици сме на море. Особено когато децата са по - малки, само 5 дни им е адаптационния период. А и аз се възползвам егоистично - и три месеца няма да ми стигнат на море. Blush

# 588
  • в сърцето на един мъж...
Еха, ако има как да си уредя и аз 13 нощувки някъде дето да ми вдигат и слагат, да има плаж и от мен да се иска само да лежа и да се пека - пу пу и аз бих стояла. Нищо няма да ми липсва, стига да имам книги и да има кой да хвърля по един поглед на децата, да не се удавят Mr. Green

# 589

Честита пролет, момичета! Сега остава да сменят временцето в неделя и да има разходки  вечер до късно  Flutter

# 590
И от мен честита пролет!!!
Много усмивки, слънце и добро настроение!!!

Миме, пак пропуснах срещата ... ние пак бяхме и сме "в джаза", Михел започна в петък с Т 39.5 и така на почивки 3 дни - сега е с ангина и на АБ, аз съм в болнични заради него ....
Както и да е, гледам тук нищите морски теми - и аз искам 13 дни море, ама засега още нито сме говорили, нито планираме нещо. Единственото, което знам е, че яслата не работи август, а аз преди 15-ти не мога. Честно казано никак не обичам да ходя август на море, защото обичам да се къпя в него, а морето "се обръща", излизат водорасли и медузи и става като "супа" - примирила съм се.
Много се радвам, че темата се оживи, с удоволствие ви чета, но нямам много време за писане.
Наде,  Hug и дано в Будапеща да не намерите за какво да се скарате и да изкарате прекрасно!!!
По темата за колело - ние също сме на етап обучение, не е много схватлив, но ще му хареса когато "му засвири вятъра в ушите" -:)) Колкото до въпроса  "защо" - Михел не го задава, но пък пита за всичко останало по всякакви начини и то какви въпроси ми задава - днес обяснявах за ставите на пръстчетата ...
Някак още не мога да се пренастроя на лятна вълна, защото още ми се карат ски и бих направила поне един уикенд на Боровец, стига да сме здрави и да мога да оставя Михел на баба му.
 Hug

# 591
Добро утро момичета! И честита пролет и от мен!

Бисе, нормално е още да ти се карат ски, до миналата седмица ходехме с ботуши, сега ти се иска по къс ръкав Wink Малко ни побърква това време - тези разлики са много стресриращи за организма.
Дано с настъпването на пролетта оставите болестите и се радвате на хубавото време пълноценно Hug
Аз след малко отивам на интервю - някаква турска банка, за която никои не е чувал, не съм с големи очаквания, но от много време не ми бяха звъняли след публикуване на CV и пак е нещо.

Слънчев ден на всички Hug

# 592
  • София
Бисе, съчувствам ти за Т и ангината - моите и 2-та изкараха този вирус с 39-40 градуса за по 5-6 дена. Бързо да оздравява Михел!
Дорабела, успех!
Ние сме ок, разходки, ходене до баба ми, че вече е мн. зле и т.н. Чакам неделята и Велинград.
Някой ходи ли в H&M и заслужава ли си?

# 593
Привет (леле няколко души само си пишем и аз една от най-досадните).
Мрм, аз ходих до H&M, и в детската част си заслужава - има ужасно сладки неща на тема Кити - дънки, якета, кецове, гащички и не са скъпи. В дамското не ме изкефи - само чантите си заслужават.

Това ми беше първото интервю на английски език и учудващо за мен, ми беше супер лесно и спокойно (знам си,че след интервюто на Митницата претърпнах Mr. Green). Само е малко кофти,че всички в тази банка са турци и в салона се говореше само на турски ( а аз малко в "любовта " си към турците съм  в 19 век #2gunfire). С две думи - не се почувствах добре сред толкова анадолци, но пък си се държах на ниво и ако не друго си опресних малко говоренето на англ.

# 594
С риск да ме изтрият Модераторите,че си пиша само аз ще питам: Откъде да купя триколка-тротинека и струва ли си? Имам предвид нещо такова:
Във Вис Виталис имат само два варианта и са по 50 лв Rolling Eyes

# 595
  • Пловдив
Дорабела,имаме такава от миналото лято.Занимава се с нея.Не мога да кажа,че я кара перфектно.А и другите деца имат и тя се увлича.Тази пролет също е на мода.50 лв е доста скъпо.Нашата мъж ми я взе от складовете за 15 кинта.Виж на Илиенци или някакви борси,търговии,ако имате.
В джъмбо също има,но и там са по 50 лв.гледате дъската за крачето да е по-широка,за да стъпва по-удобно.другото е колелата да са силиконови,за да не се изтъркват

ПП що пък да те закачат модераторите.ако питаш мен,нашите теми никой не ги поглежда.като дойде ред им слагат катинара и айде

# 596
  • в гората
dorabella,
 ние имаме ето такава:

струваше около 30лв. около Коледа.На Тодор му е интересна, но още не може да я кара, само куцука с нея.По принцип предпочита колелото, но него трудно го транспортирам...

# 597
Елфи, мерси за подробното инфо - и на мен 50 кинта ми е много.
А за Модераторите, се шегувам.
Ох, Рали е влюбена в Коцето от "Домашен арест" и сега е в предвъзторжно състояние ( егати думата измислих),че след малко почва. Заради този филм научи и дните и всяка сутрин ме пита дали не сме четвъртък Mr. Green

# 598
mrm, има много сладки дрешки в Н и М, особено детски, но и за бременни се намира по нещо. Аз утре съм в отпуск и ще ходя до там да купя на Яна бански, че да има още един,нали ходи на плуване в градината:)
В този ред на мисли, ако някоя е свободна утре и й се шматка в The Mall, ще се радвам на компания.

Дорабела, свиква се с всичко, в т.ч. и да ти говорят на турски. Аз имам доста такива колеги, но свикнах, разликата е само в името и че понякога говорят на турски със себеподобни. Иначе са доста мили и тактични, понякога доста повече от българите.
Не съм те забравила, да знаеш, мисля, след ден - два ще имаш поща.

# 599
Марина, надявам се да си намериш работа, която ти е по сърце и с приятни хора. Аз съм работила малко с турско-говорящи и имам добри впечатления, но всичко е индивидуално и въпрос на късмет. Може пък да се харесате взаимно и да започнеш там. Колкото до итервютата - просто претръпваш и започваш да ги приемаш като поредната стъпка към опознаване на различни хора.
Споделям интереса на Рали към филмчето Grinning.
За триколките - Михел не ги "отразява" много и засега ще спестим този разход, временно предполагам.
За H&M - чух добри отзиви от една майка и мисля да го посетя и аз, жалко Пети, че утре точно няма да съм в офиса, то не че е гаранция, че щях да успея да те видя дори за малко в мол-а, но ...
Ех тази Яна, голяма кипра ще стане с нов бански -:))) Да я нацелуваш от нас!!!

Общи условия

Активация на акаунт