Иначе бяхме харесали Албена, но въпреки отстъпките дето ги имаме служебно, пак ни е скъпо...
Бабите още не знаят, но сме им подготвили план за началото на август: всяка - по една седмица с малката на планина - Велинград, Сандански - по избор
Те ще си плащат де, не им го организираме ние 
И после, както се казва - на есен, с песен

П.П. аз най-много съм била за 10 дни на море и никога няма да забравя как като се върнах един куп народ се изреди да ми каже, че никога не съм изглеждала толкова здрава - нямах торбички под очите, имах тен, бях качила някое килце..
Е, вярно че бях на 15 и ходихме само с майка ми, в стая без ТВ... и лягах в 8, ставах в 10 и после по цял ден - само плаж... но в интерес на истината, това ми е планът и за сега
Да видим Илия дали ще се съгласи да не взимаме комуникации
че с новия лаптоп върви и една игра.. вече едвам се дореждам до фейса
като сме си вкъщи и двамата...
.Но може би,защото ни беше второ море и липсата на компания си казаха думата.Нямаше по-щастлива от мен като се прибирахме в Пловдив 

и дано в Будапеща да не намерите за какво да се скарате и да изкарате прекрасно!!!

Малко ни побърква това време - тези разлики са много стресриращи за организма.
). С две думи - не се почувствах добре сред толкова анадолци, но пък си се държах на ниво и ако не друго си опресних малко говоренето на англ.